krisiun82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 Το pc μου αποτελειται απο Abit ic7-μαξ3P4 2,6c9800proκαι εκανα ενα backup image του παρτισιον με το λειτουργικο ..Πηγα να το κανω ρεστορ σε ενα σκληρο που δουλευει σε συστημαAbit ic7P4 3.2c9600proκαι οταν ολα ηταν ετοιμα δεν εμπενε win αλλα εμενε στην οθονη του welcome..Οταν χρησιμοποιησα ομως την λειτουργια disk clone (που κανει ολο τον δισκο μου 2-παρτιτιον) το αντιτυπο δουλεψε κανονικα και μπηκε win...Μπορει να μου πει καποιος τον λογο που το 1ο δεν δουλεψε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Οκτώβριος 16, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Να πω οτι εχω το Acronics True Image 8 και οτι πριν κανω καποιο bacκup ειχα βαλει τον σκληρο μου με το λειτουργικο στο αλλο pc ωστε να φτιαξω καποια πραγματα π.χ να δει την 9600 pro σε σχεση με την 9800 ,το μοντεμακι (και τα 2 ειναι 56αρια) και οταν εμπενε κανονικα πλεον στο 2ο pc το λειτουργικο μου τοτε εκανα το backup image το οποιο και δεν δουλεψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.