LordArthas Οκτώβριος 17, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Hydrus [Χθες, στις 20:50] Γιατι να μην αγορασεις αργοτερα και σκληρο(που θα ναι και πιο φθηνοι) μαζι με το mobo;Σιγουρα θα υπαρχουν περισσοτερες επιλογες και σιγουρα ελαφρως ανανεωμενες οι τεχνολογιες... Βασικα αμεση αναγκη απο δισκο δεν εχω (βεβαια με DSL 4αρα ο χωρος ποτε δεν περισσευει ). Αυτο ομως που μου χρειαζεται ειναι ενας εξωτερικος. Αντι λοιπον να παρω εναν «ετοιμο» εξωτερικο δισκο, παρηγγειλα ενα εξωτερικο SATA κουτι. Σε αυτο θα βαλω το Seagate 160gb 7200.7 που εχω τωρα στο pc και τον κουνουριο σκληρο (το WD 250gb οπως προειπα) θα τον βαλω στο pc, γι'αυτο και με ενδιαφερει η τεχνολογια του δισκου. ωστε να ειναι οσο το δυνατο περισσοτερο εκμεταλλευσιμος αργοτερα με το νεο συστημα... Αρχική απάντηση από firefox [Χθες, στις 20:55] πάντως άλλοι λένε πως δεν υπάρχει διαφορα μεταξύ σατα1 και σατα2,άλλοι πως έχουν δει κάποια διαφορα τουλάχιστον, άλλοι πως το NCQ δεν αποδίδει και άλλοι πως με το NCQ βλέπεις κάποια διαφορα. τρέχα γύρευε δηλαδή. Δε βγαζεις ακρη, με τιποτα. Κι εγω πιστευω οτι τα περισσοτερα ειναι διαφημιστικα κολπα. Απλα οταν θα παρει κανεις κατι, κανει μια ερευνα αγορας μηπως και ανακαλυψει καποιες διαφορές απο εμπειριες χρηστων, που θα τον κανουν να διαθεσει πιο σωστα τα χρηματα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Χθες πήρα τον WD250GB Sata2 και είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Οκτώβριος 18, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 09:29] Χθες πήρα τον WD250GB Sata2 και είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος. Τετοια θελω ν' ακουω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Χθες πήρα τον WD250GB Sata2 και είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος. ποιον το js η τον ks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Οκτώβριος 18, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 14:05] ks Ακομη καλυτερα τοτε. Εγω παρηγγειλα τον JS που στο site WD τον εχει 2dBA πιο αθορυβο (σε idle και σε seek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Οκτώβριος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 τους 7200.9 seagate με sataII και NCQ σε χορiτικοτιτες τον 250GB δεν βλέπω ακόμα στην ελληνική αγορά. που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Δεκέμβριος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 o WD2500KS ειναι hot plug? το εχει δοκιμασει κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.