Jump to content

Opteron 939 OC

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Λάθος. Οι νέοι Οπτερον είναι σοκετ939 γιαυτο και δεν βρίσκονται εύκολα ακόμα. Μόλις κυκλοφόρησαν.

Μαζί με τη μετάβαση στα 0,9 απο τα 0,13 ήρθε και η αλλαγή του σόκετ

Κοινώς μπαίνουν στην DFI:banging:

Αρχική απάντηση από unseen

Δες τον τιτλο του thread...

οοps,

Κοινώς μπαίνουν σε όλα τα motherbordια 939, χρειάζεται κανά περίεργο BIOS; Έχω πλατφόρμα nf3 αλλά η μητρική υποστρηρίζει διπύρηνους

Κάνουμε καμιά ομαδική τελικά η ο καθένας μόνος του;

Ειμαι και γω μεσα για εναν 146 αλλα το καλυτερο θα ταν να βρουμε συγκεκριμενη βδομαδα

0530 απο οτι ειδα και APMW στεπινγκ ειναι απο τα καλα :-)

Αρχική απάντηση από nobig

οοps,

Κοινώς μπαίνουν σε όλα τα motherbordια 939, χρειάζεται κανά περίεργο BIOS; Έχω πλατφόρμα nf3 αλλά η μητρική υποστρηρίζει διπύρηνους

Κάνουμε καμιά ομαδική τελικά η ο καθένας μόνος του;

Για περιεργο bios δε νομιζω να χρειαζετε, ουσιαστηκα ειναι ενας san diego πυρηνας (Α64 σε σοκετ 939 με 1 μεγκα cache)

Ας αυτοδιοριστεί κάποιος (που να ξέρει τι παίζει) αρχηγός της ομαδικής, o οποίος θα κάνει τo κουμάντο. Και οι υπόλοιποι θα δηλώσουμε συμμετοχή και θα στείλουμε τα γκαφρα (πρόβατα). Εγώ εάν ήξερα τι παίζεται μέχρι τώρα θα είχα φέρει 2 τανκερ με τέτοιους, αλλά δύστυχος δεν ξέρω που πάνε τα 4 :nerd:.

Ποιος λοιπόν έχει το ψυχικό σθένος, την ακεραιότητα, τις απαραίτητες γνώσεις, τον ηγετικό χαρακτήρα, την ομορφιά, τη χάρη και πάνω από όλα την ευγένεια :innocent: να κάνει κάτι τέτοιο? Λέω υποψήφια ονόματα: trestino , haris 1984, darkcount ή οποιοσδήποτε άλλος.... Είναι κάποιος από εσάς έτοιμος να ακούσει το κάλεσμα της μοίρας, να αναλάβει το δύσκολο τούτο έργο και να δώσει σε εμάς του απλούς και ταπεινούς θνητούς την δυνατότητα να πάρουμε ένα 939 opteron που να πηγαίνει κομμάτια? :jump:

Μάλλον σε λάθος μέρος το ποστάρω αυτό....:hmm: Έπρεπε να στο στείλω στον Φώσκολο....:hehe:

βασικα ο φιλοχρηματος ινδος φιλος στην αγγλια ισως ζητησει κατι...απο εκει και περα εχετε το λογο μου οτι απο δικη μου μερια θα ειναι τσαμπα... :)

καθιστε ομως πρωτα να βρει τα καλα στεπινγκ...μονο κατι CABGE εχει βρει μεχρι τωρα

Για χαρακτηριστικά πάνε στο σιτε της ΑΜΔ. Τα έχει αναλυτικότατα, watt, amper, volt, cache,... Πηγαίνεις opteron->workstation και μετά δεξιά στην σελίδα που λέει για χαρακτηριστικά

Λοιπόν για να μην πεφτουμε όλοι με τα μούτρα σε κατι που πιθανον να ειναι απο τις γνωστες μουφες του εξωτερικο - μοιράζω 5,10,50 κομματια που σπέρνουν και μετα ανοίγω το κλουβί με τις μαιμούδες... - θέλετε να περιμένετε να έρθει ο δικός μου που είναι καθοδόν...να δούμε και τι καπνό φουμάρει με τα phase....και μετα κανονίζετε και ομαδικές....

Βέβαια εγώ έπεσα με τα μούτρα..αλλά εγώ έτυχε να έιμαι και στη φάση αλλαγής πλατφόρμας..οπότε μικρό το κακό.

Μέσα στην επόμενη βδομάδα εκτιμώ ότι θα έχουμε πρώτα νούμερα και συμπεριφορά με το phase....οπότε patience young grasshopers....

Σωστός δες και πες μας ..απλά εγώ κοίταγα να πάρω ένα 3500.Οσα και να πάει ο Opteron θα είναι ποιο γρήγορος γιατί είναι και διπύρηνος

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:49]

o opteron δεν εινια διπυρηνος , οτι αρχιζει απο 1 ειναι 1 πυρηνας και απο 2 , 2 πυρηνες

οουουουουο

κοβεσαι... ελα τον Σεπτεμβρη...

π.χ. 165-175 dual core οπτερον πυρηνας Toledo

Απλα οι 2ΧΧ ειναι για dual socket mobo...

2 opteronakia 275 dual και θα ανοιγει τσακ-μπαμ το notepad...

Αρχική απάντηση από red alert

Σωστός δες και πες μας ..απλά εγώ κοίταγα να πάρω ένα 3500.Οσα και να πάει ο Opteron θα είναι ποιο γρήγορος γιατί είναι και διπύρηνος

Αρχική απάντηση από ea6gka

o opteron δεν εινια διπυρηνος , οτι αρχιζει απο 1 ειναι 1 πυρηνας και απο 2 , 2 πυρηνες

Επειδή τα έχετε μπερδέψει λίγο δείτε εδώ.

Ρε παιδί τη λετε αφού υπάρχουν και ¨ Dual-Core AMD Opteron Processor Model 165 σε socket 939¨ γιατί να μην πάρουμε τέτοιους

Για να καταλάβω, επειδή ακόμα δεν μπήκα στο κλίμα, ένας 144 που είναι ο αντίστοιχος 3000+ αλλά με 1MB cache, πόσο κοστίζει; Έτσι, για να δούμε αν αξίζει δηλαδής....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.