Jump to content

Opteron 939 OC

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από haris1984

οπως λεει και ο αθενς...ειμαστε ακομη πολυ πισω...

σκεφτεται κανεις για ομαδικη απο εξωτερικο προς το τελος του μηνα?

Αμε για έναν 146 :)

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Αμε για έναν 146 :)

Me 2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πόσο πάνε αυτοί?:p

μεχρι τωρα μιλαμε για 5 κομματια ε?146...

εχω βαλει γνωστο στην αγγλια να ψαξει για CABNE 0530

τα στεππινγκ ειναι ολοιδια με φχ57 και ολοι φαινεται να πιανουν τα 3γιγα με default ψυξη...

Επειδή δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα σε μονοβάθμιο, πάσχουν και αυτοί από cold bug όπως τα desktop SD αδέρφια τους; Ελπίζω μη καταλήξει ο opty ένα ακριβό "κατεβαστήρι"... :(

Αρχική απάντηση από chroma

Επειδή δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα σε μονοβάθμιο, πάσχουν και αυτοί από cold bug όπως τα desktop SD αδέρφια τους; Ελπίζω μη καταλήξει ο opty ένα ακριβό "κατεβαστήρι"... :(

LOL , και εγω αυτο σκεφτομουνα για να παρηγορησω τον εαυτο μου οχι βεβαια αν θα παιξει με παγακια , αλλα αν δε κλοκαρει τουλαχιστον θα εχω ενα δυνατον επαγγελματικο 64 ΒΙΤ κατεβαστηρι:p:D

Όχι ρε μη λέτε τέτοια πράγματα!! Φτου φτου φτου σκόρδααααα

Και άντε και έχουν cold bug...για πόσους - μιλάμε? Ένα -40 ας πούμε δεν το σηκώνει? Μέ ένα απλο μονοβάθμιο?

Δεν έχεις δει κάποιους FX57 που ενώ κλοκάρουν άψογα με αέρα και νερά, ακόμα και με μονοβάθμιο τα παίζουν;

Έσυ τώρα γιατί ρίχνεις αλάτι στην πληγη....εεε λεμόνι στα αμελέτητα ήθελα να πω?

Βαλτοί είστε πρωί πρωί να με χαρακώσετε....περιμένω τόσο καιρό να έρθει και να μας βγει και Monkey Island απο πάνω?!

:weep:

Αρχική απάντηση από haris1984

μεχρι τωρα μιλαμε για 5 κομματια ε?146...

εχω βαλει γνωστο στην αγγλια να ψαξει για CABNE 0530

τα στεππινγκ ειναι ολοιδια με φχ57 και ολοι φαινεται να πιανουν τα 3γιγα με default ψυξη...

Υπεροχα :banging: μολις βρεις κατι πες μας :T::)

Off για off topic αυτο:

Αρχική απάντηση από darkCount

λεμόνι στα αμελέτητα

ποναει?:tw:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 11:00]

Hope has died some time ago with the new AMD CPU's......... :p

ελεος ρε ανθρωπε, επειδη ανοιξες μαναβικο, δε σημαινει οτι ειναι ολα ετσι..

Ναι με οτοστόπ έρχεται ο σάπιος!!

Tristeno τι γίνεται...ειναι στο δρόμο ο όπτερον???

Κάτι όχι τόσο ον τοπικ. Χρειάζεται μητρική 940 σωστά; Όσοι θα πάρετε σε τι μητρικές έχεται καταλήξει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.