Jump to content

Opteron 939 OC

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tristeno

Φτάσανε οι πρώτοι! Εννοείται όσοι είχαν προπαραγγείλει θα διαλέξουν και stepping. Κρίμα που δεν πρόφτασα να τους δοκιμάσω πριν φύγω.

Ρε παιδιά μυστικά έχετε; Αν είναι να γίνει κάτι ομαδικά τελικά από που θα το μάθουμε εμείς οι φτωχοί;

να ρωτησω κατι αλλο αυτοι η καινουρια σειρα opteron ειναι ξεκλειδωτοι?βρηκα εναν 170 χρονισμενο στα 2.6 σε καλη τιμη και το σκεφτομαι σοβαρα.θα εχει καλυτερες εποδοσεις απο τον παλιο fx55?

να ζητησω συγνωμη για την παραπληροφορηση οσο αφορα την ταxυτητα του 170 ειναι τελικα στα 2 και οχι στα 2.6 αλλα εχει L2=2MB

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 15:07]

να ζητησω συγνωμη για την παραπληροφορηση οσο αφορα την ταxυτητα του 170 ειναι τελικα στα 2 και οχι στα 2.6 αλλα εχει L2=2MB

...φιλε μου προσεχε γιατι αυτος που λες πρεπει να ειναι socket 940..... και θα κλαις τα λεφτα σου μετα...;)

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 12:00]

...φιλε μου προσεχε γιατι αυτος που λες πρεπει να ειναι socket 940..... και θα κλαις τα λεφτα σου μετα...;)

Όπως μπορείς να δεις εδώ υπάρχουν και διπύρηνοι 939 Opteron. O συγκεκριμένος βγαίνει μόνο σε 939 socket... ;)

Αρχική απάντηση από mortisboy

το εχω ρωτησει αυτο ειναι σε σοκετ 939

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 18:05]

Με την ομαδικη τι θα γινει???

Κώστα αφου εχουμε μαζευτει αρκετα ατομα δεν εχεισ καμια ακρη??

...δεν ξερω ρε συ ....δυσκολο.....θα πρεπει να παω εγω να τους φερω για να ειμαστε 100% σιγουροι για step.....αλλιως θα ερθει οτι ναναι...;)

...δεν ξερω ρε συ ....δυσκολο.....θα πρεπει να παω εγω να τους φερω για να ειμαστε 100% σιγουροι για step.....αλλιως θα ερθει οτι ναναι...;)

Kωστα αποφασισατε εντελι ποιο μοντελο?

Παίδες σχετικά με το cold bug που είπα ότι δεν έχει μέχρι τους -50....όντως μεχρι εκεί δεν έχει.

Στους -55 freezάρει όμως. Πιθανόν να διαφέρει απο cpu σε cpu αλλα τελικά όντως ισχύει το bug.

Cascades το νου σας. Οι μονοβάθμιοι όμως είμαστε οκ.

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 11:34]

Kωστα αποφασισατε εντελι ποιο μοντελο?

Δεν νομιζω οτι ειναι απαρετητο να ειναι μονο ενα μοντελο............

Απλως πρεπει να παει να τσεκαρει τα στεπ............

(Ας του δωσουμε ρε παιδια ενα 5αευρω ο καθενας παραπανω να εχει κινητρο :p)

Αρχική απάντηση από .38-.45

ακομα και με τις μνημες στο auto ??

Εμενα ρωτάς? Αν ναι, δεν θυμάμαι να σου πω πως είχα τις μνήμες. Πεμπτη βράδυ το έπαθα μένοντας αρκετή ώρα σε dos για να φλασάρω την gto2 και κάνοντας 2 πατατιές στη σειρά μέχρι να την φλασάρω σωστά.

Αυτό που με παραξένευσε ήταν το πως idlάρουν αυτές οι cpu. Βέβαια είναι ο πρώτος μου Α64 όπότε μπορεί κάλιστα να είναι η τυπική συμπεριφορά τους αυτη. Όταν έφτασε όμως -55 στο dos ήταν στα 2800Mhz...Εννοειται cool n quiet απο βιος ήταν off.

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 14:14]

Δεν νομιζω οτι ειναι απαρετητο να ειναι μονο ενα μοντελο............

Απλως πρεπει να παει να τσεκαρει τα στεπ............

(Ας του δωσουμε ρε παιδια ενα 5αευρω ο καθενας παραπανω να εχει κινητρο :p)

....μαλλον δεν καταλαβες καλα οταν λεω πρεπει να παω ...δεν εννοω στον προμηθευτη αλλα εξω... ;) ...αλλιως αμα κανω προπαραγγελια ...οπως ειπα δεν παιζει να ψαξουν να μου βρουν τα step που θελουμε.. :(

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:05]

Παίδες σχετικά με το cold bug που είπα ότι δεν έχει μέχρι τους -50....όντως μεχρι εκεί δεν έχει.

Στους -55 freezάρει όμως. Πιθανόν να διαφέρει απο cpu σε cpu αλλα τελικά όντως ισχύει το bug.

Cascades το νου σας. Οι μονοβάθμιοι όμως είμαστε οκ.

...οhhh....damn.....οχι ρε γμτ.....αλλα νταχ ακομα σε μονοβαθμιο ειμαστε... :p

....κοιτα αυτο με τις μνημες που λεει ο 38.45 οπωσδηποτε.....τι περισσοτερες φορες στα καινουρια step αυτο φταιει....

παντος παιδια θα ειναι τελεια επιλογη αν τους παρετε σε καλη τιμη και στο θεμιτο step,απο αδελφο μαθαινω οτι στην σχολη τους ειδη τους εχουνε και πανε σφαιρα,απο ολες τις αποψεις,αμα μαθω τιποτε καινουριο θα ενημερωσω

....μαλλον δεν καταλαβες καλα οταν λεω πρεπει να παω ...δεν εννοω στον προμηθευτη αλλα εξω... ;) ...αλλιως αμα κανω προπαραγγελια ...οπως ειπα δεν παιζει να ψαξουν να μου βρουν τα step που θελουμε.. :(

****...............Η octabit δεν φερνει γμτ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.