Jump to content

Opteron 939 OC

ea6gka

Recommended Posts

144 η 146 δεν εχω καποιο προβλημα!ΚΑλο θα ηταν να εχω και το 10αρη στους πολλαπαλασιαστες!!Απο overclockers.co.uk o 146 εχει 12 λιρες παραπανω!Δηλ κοντα στα 166 περιπου αντε 170!

βεβαια αν ο λαος αποφασισει 144 μεσα και παλι!!

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Παιδια ειτε 144,ειτε 146 το ιδιο μου κανει!Βεβαια διαβαζα το πρωι για τον πρωτο CABNE που πιανει "μολις" 2.85@1.6v με wc στο XS!Εβδομαδα 0540 απ'οτι λεει,αρα παλι φαινεται να ισχυει,οσο νωριτερα,τοσο καλυτερα!Τεσπα..αν αποφασιστει μεσα!!

edit:Τελικα επιασε τα 3g με 1.64ν 32Μ passed!:p

Παιδες και εγω μεσα για ενα 146 λογο του Multy 10 αλλα και ο 144 δεν με χαλαει καθολου.

Αυτο μου με νοιαζει να ειναι καλο το στεπινγκ και να τους παρουμε γρηγορα πριν φυγουν τα καλα κομματια..... π.χ μεχρι την αλλη Παρασκευη ας πουμε.... (λεμε τωρα)..

Γιατι τοση φασαρια για μπανανα δεεν αξιζει... καταβαινω και στην λαικη αν ειναι :D...

Μάγκες να υπολογίζετε παρακαλώ και εμένα για έναν 144 ή το πολύ πολύ 146.

αλλα να ρωτήξω κάτι?πρέπει η παραγγελία να αποτελείτε μόνο απο ένα είδος?

του ntg κάντε τον δώρο

μοιραστείτε οι υπόλοιποι τα έξοδα του, για τραβήξει την πατάτα......

το κάνει καλά :p

Συγνωμη ρε παιδια,αλλα το προβλημα μας δεν ηταν αν θα μαζευτουν ατομα!Το προφανες προβλημα ειναι να βρουμε το καταλληλο stepping!Δεν παει να δηλωσει κι ολο το φορουμ οτι ειναι μεσα...χωρις καποιον να φερει τα τσιπακια τι λεμε?Τεσπα..ας ελπισουμε οτι καποιο καλο παιδακι thelabιτης θα βρει κατι και για μας.

Ναι βρε θα βγαλει μια παρτιδα CABNE THELAB για παρτυ μας:D !Παντως ειμαι λιγο απαισιοδοξος,γιατι δυσκολα βρισκονται καλα μοντελα,κυριως εδω στην Ευρωπη!Αν βρει καποιος ξαναποσταρει..

EDIT:Οριστε κι ενα λινκ που βρηκα στο XS απο ενα γερμανικο forum με λιστες steppings/oc/ψυξη.(Μην το δειτε με Firefox γιατι εχει προβλημα).click me.

Φτάσανε οι πρώτοι! Εννοείται όσοι είχαν προπαραγγείλει θα διαλέξουν και stepping. Κρίμα που δεν πρόφτασα να τους δοκιμάσω πριν φύγω.

τριστενο εχεις 2 πμ!Το ενα μπορει να το εχεις δει ηδη περι λαπτοπ αλλα δες και το αλλο ....!!!!!

και ο stratos εχει πμ!

(εδω και 2-3 μερες αλλα μαλλον δεν το εχει(ς) δει αν κρινω απο το mail notification!

Από χθες είμαι κάτοχος ενος Opteroniou. Μέχρι στιγμής το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι ότι δεν έχει cold bug! Μέχρι τους -50 δηλαδή που μπορώ να παίξω εγώ.

Περισσότερα θα δώ σήμερα γιατί το μόνο που πρόλαβα να κάνω χθες είναι να τα κουμπώσω όλα και να μπουτάρω default. Τώρα ψάχνω και τις μύριες ρυθμίσεις στην dfi γιατί μόλις μετακόμισα στην πλατφόρμα αυτή.

All help welcome. Ειδικά για μνήμες με Micron τσιπς. Πάω να ψάξω τώρα μόνος μου βέβαια και τα λέμε....

DFI street here I come...

edit: Επίσης από την επόμενη βδομάδα θα έχω (από μπέρδεμα) άλλον ένα Opteron. Όποιος τον θέλει και δεν θέλει αν μπλέκει με παραγγελίες συναντιόμαστε και τον τσιμπάει όσο ακριβώς μου κόστισε εμένα. 99% θα είναι σφραγισμένος BOX

Τι stepping καταρχήν ? :)

Eν τροχάδην .

Ως τα 270ΗΤΤ ltd X4

Ως τα 340Χ3

Χ2 το έχω πάει ως τα 420ΗΤΤ stable.

Κοψε διαιρέτη 133 να βρεις το cpu που παει .

max async readpreamable 9 - 6 [για σιγουρια]

αυτα ειναι τα πιο βασικα

146 cabge 0536(Νομιζω) VPAW

Ομορφούλι είναι το άτιμο. Έφαγε και το evap στο κεφάλι και δεν έβγαλε κιχχ.

Βρήκα κάποιες ρυθμίσεις του RootX με ένα ζευγάρι micron 2x1Gb...μου κάνουν λίγο πολύ για αρχή έτσι?

Εγώ έχω 2χ512Μβ βέβαια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.