Jump to content

Opteron 939 OC

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε τι γινεται με δαυτους? FX55-57 σε τιμη 3500?:blink:

424449uj.png

338x94pf.png

ποτε λετε να δουμε τις σιλικονες αυτες στην ελλαδα? πραγματικα το θρεντ στο xtreme σε ξεσηκωνει, ο χειροτερος πηγε 2750!:giveup:

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

ο χειροτερος απο τους διαλεγμενους????

εχει στην γερμανια με 155ευρω τελικα(μαζι με τα μεταφορικα εννοειτε) τον 144...

δε ξερω αν ειναι διαλεγμενοι βασιλη , εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα οταν η μπανανα ειναι 2750 τοτε τι να πεις?

Kαλημέρα. :)

Εχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες σχεδόν στον winchester database και στο Venice database παλιαιότερα [στο X.s],,,,, Τέτοιο πράγμα που γίνεται με τους optie δεν έχω ξαναδεί.....

Ο χειρότερος απο ολους στο thread optie database πηγε με αέρα 2.75 [spi 32m ,,οχι ποστς..] και με 1.55vcore [μαλλον φοβόταν να δώσει παραπάνω το αλάνι :p] . με αέρα πάντα :S . Ενώ καθημερινα φαινόμενα ειναι 1.36vcore και κανα 10 ώρες prime στα 300Χ9[144] ,,,, 300Χ10[146]

Και στους winnie-venice υπάρχουν καλά κομμάτια , αλλα 3g με αέρα εκαναν 1 στους 50 cpu , οχι ένας στους 3 . [και οι αλλοι 2 στα 2.8g , 2.9g :p]

λογικο παντως αυτο που συμβαινει αφου δουλευουν απο την μανα τους με λιγοτερο ρευμα νομιζω.

Μα Παντου υπάρχουν μπανάνες , το θέμα ειναι να χρειαστει να ψάξεις να τις βρείς πολύ όμως και οχι να προσφέρονται άπλετα με το κιλο ... [πολλοι winnie και πολλοι venice τρωγανε πόρτα πολύ πριν τα 2.5ghz. ακόμη και στους -50 ]

Οι opteron υστερουν σε κατι σε σχεση με τους venice, winchester και newcastle?

Και κατι ακομα οι opteron 939 παιζουν με το nf4 το απλο ή χριαζονται το ultra?

μαλιστα, παντως δε βλεπω κανενα λογο να παρεις εναν Α64ρη εναντι Οπτερον64. 1 ΜΒ cache και ολα τα fetaures του 64ρη που ξερουμε τοσο καιρο σε τιμη ιδια, μιλαμε για κελεπουρι

Λοιπον με αυτα και μ'αυτα...κοιτάξτε ενα boost που θα πάρουν οι πωλήσεις της ΑMD.

Πρώτα με τους mobile, τώρα με τους server grade επεξεργαστες της....

'Αλλωστε οι πωλήσεις δεν φαίνονται απο τους επεξεργαστες που πωλούνται σε retail...αλλα απο τις οεμ πωλησεις κυριως. Τσικ ενα καλο boost λοιπόν στο κρισιμο προιον της και πάνω οι πωλήσεις

Και επειδή δεν είμαι κι ο πιό σχετικός, αν δεν κάνεις o/c, τι κερδίζεις με έναν Opteron?

Εγώ πχ, έχω AMD64 X2 2.2GHz 2x1Mb Cache. Αν βάλω τον αντίστοιχο Opteron (Opteron 175) που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, τι θα κερδίσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.