GoriLLakoS Ιανουάριος 28, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Aμα δεν μονωσεται καλα ομως.....θα παθεται κατι τετοιο..... loool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 28, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 lllloooooollll μαμηθηκε ο Διας!!!Τη vga την εχεις περασει με βερνικι η με σπρει σιλικονης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 ωραια δουλεια φιλε μου!μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Ιούνιος 25, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 πολλα Συγχαρητήρια σε όλους σας...........επειδή εγώ μένω κρήτη και είναι κάπως δύσκολο να βρώ τήν <<τσίχλα>>το armaflex και τόν ξηρό πάγο μπορείς να μου πείς σε τί είδους μαγαζιά τα πουλάνε και τιμές????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 26, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Πλεον εχει αλλαξει το συστημα και δεν μπαινει καθολου τσιχλα... Μονο αρμαφλεξ.... Το κατω κατω στρωμα βαζεις αρμαφλεξ χωρις ''ινες''(οσοι ασχολουνται με phase change καταλαβαινουν τι εννοω..)και απο πανω 3-4 στρωμματα με ινες...το ''καλο'' που λεμε... Ωςτοσο αυτο γινεται για να ξεκολλαει πιο ευκολα απο την μητρικη...δηλ. μπορεις να βαλεις οτι αρμαφλεξ θελεις...και το βρισκεις σε μαγαζια με υδραυλικα κτλ.. Τσιχλα σε κανεναν μαγαζι με παρμπριζ αυτοκιητων ή βαφες αυτοκινητων πρεπει να εχουν.... Μμμ...ξηρο παγο τωρα που να σου πω...βρες στο χρυσο οδηγο την Air Liquide και παρε τους τηλεφωνο και ρωτα για παραρτημα τους στην κρητη... ΕΛπιζω να βοηθησα και καλα αποτελεσματα αμα προσπαθησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Ιούνιος 26, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αμα αγοράσω μία σακουλα παγάκια κάνουν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 26, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY Αμα αγοράσω μία σακουλα παγάκια κάνουν???? Μια σακουλα ξηρος παγο ...ναι κανει για 1-2 ωρες....παγακια ουτε για πλακα...καλυτερα ριξε τα στην υδροψψυξη σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Ιούνιος 26, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 βασικά εγώ δέν θα κάθομαι καθε λίγο και λιγάκι να βάζω παγάκια και μλκιες θα εχω τήν υδροψυξουλα μου να κάνω τήν δουλεία μου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 26, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Δεν σου ειπα κατι τετοιο...εγω στο ειπα επειδη νομιζα οτι το ηθελες για bench... Απλα μαλλον δεν θα εχεις καταλαβει οτι ο ξηρος παγος δεν εχει καμια σχεση με τον παγο τον απλο και οτι δεν ειναι για everyday use αλλα μονο για bench.. Ξηρος παγος = παγωμενο διοξειδιο του ανθρακα = -80C Παγος= παγωμενο νερο = ~0C.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Ιούνιος 27, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 ΣΩΣΤΟΣ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 27, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY βασικά εγώ δέν θα κάθομαι καθε λίγο και λιγάκι να βάζω παγάκια και μλκιες θα εχω τήν υδροψυξουλα μου να κάνω τήν δουλεία μου......... Σωστος αλλα μας ειπες και μλκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 27, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Λιγη προσοχή παιδιά στο πως εκφραζόμαστε. Είμαστε μεγάλη κοινότητα πλέον και η επικοινωνία πίσω από μια οθόνη δεν μπορεί να μεταφέρει καλά ούτε το αστείο ούτε το σοβαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 5, 2006 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από cosmic Πολύ καλός ο οδηγός σου.Μπορείς να μας πεις περίπου το κόστος του ξηρου πάγου Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ξηρό πάγο μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μαξηλαροθήκη και έναν πυροσβεστήρα απ' αυτούς που χρησημοποιοίν στις κουζίνες, στα εστιατόρια κτλ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ το δοκιμάσεις με πυροσβεστήρα ξηρών χημηκών!!!) Παίρνεις τον πυροσβεστήρα, τον ανοίγεις μεσα στην μαξιλαροθήκη για 10'' και έχεις έτοιμα αρκετά κιλά ξηρού πάγου!!! Υ.Γ Μπορείς να φτιάξεις και παγωτό έτσι!!! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightBird Μάρτιος 23, 2007 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Πηρα τηλεφωνο στην εταιρα που δινει ο GoriLLakos και μου ειπαν οτι δεν πουλανε ξηρο παγο...Απο που αλλου μπρω να αγορασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Μάρτιος 23, 2007 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 AIR LIQUIDE HELLAS SAGI HEADQUARTERS Thesi Stefani 193 00 Aspropyrgos Attiki Tel. 210 55 82 700 Fax 210 55 79 630AIR - LIQUID Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 23, 2007 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Google itDry Ice Κρήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 22, 2007 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 ωραίος!! θέλω και γωωωω. πιστεύω ένας εξειδεικευμένος οδηγός για τη μόνωση θα ήταν χρήσιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Οκτώβριος 22, 2007 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Κατατοπιστικότατος Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDH Νοέμβριος 3, 2008 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Φιλε ευχαριστω για τις οδηγιες εισαι πρωτος:yu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 3, 2008 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2008 Σορυ κιόλας...πρόκειται να δοκιμάσεις κάτι παρόμοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.