Jump to content

DRY ICE Guide

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
  • 3 months later...
  • 1 month later...

πολλα Συγχαρητήρια σε όλους σας...........

επειδή εγώ μένω κρήτη και είναι κάπως δύσκολο να βρώ τήν <<τσίχλα>>το armaflex και τόν ξηρό πάγο

μπορείς να μου πείς σε τί είδους μαγαζιά τα πουλάνε και τιμές?????????

Πλεον εχει αλλαξει το συστημα και δεν μπαινει καθολου τσιχλα...

Μονο αρμαφλεξ....

Το κατω κατω στρωμα βαζεις αρμαφλεξ χωρις ''ινες''(οσοι ασχολουνται με phase change καταλαβαινουν τι εννοω..)και απο πανω 3-4 στρωμματα με ινες...το ''καλο'' που λεμε...

Ωςτοσο αυτο γινεται για να ξεκολλαει πιο ευκολα απο την μητρικη...δηλ. μπορεις να βαλεις οτι αρμαφλεξ θελεις...και το βρισκεις σε μαγαζια με υδραυλικα κτλ..:D

Τσιχλα σε κανεναν μαγαζι με παρμπριζ αυτοκιητων ή βαφες αυτοκινητων πρεπει να εχουν....:D

Μμμ...ξηρο παγο τωρα που να σου πω...βρες στο χρυσο οδηγο την Air Liquide και παρε τους τηλεφωνο και ρωτα για παραρτημα τους στην κρητη...:D

ΕΛπιζω να βοηθησα και καλα αποτελεσματα αμα προσπαθησεις...:D

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY

Αμα αγοράσω μία σακουλα παγάκια κάνουν????

Μια σακουλα ξηρος παγο ...ναι κανει για 1-2 ωρες....παγακια ουτε για πλακα...καλυτερα ριξε τα στην υδροψψυξη σου...:D

Δεν σου ειπα κατι τετοιο...εγω στο ειπα επειδη νομιζα οτι το ηθελες για bench...

Απλα μαλλον δεν θα εχεις καταλαβει οτι ο ξηρος παγος δεν εχει καμια σχεση με τον παγο τον απλο και οτι δεν ειναι για everyday use αλλα μονο για bench..:D

Ξηρος παγος = παγωμενο διοξειδιο του ανθρακα = -80C

Παγος= παγωμενο νερο = ~0C..:D

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY

βασικά εγώ δέν θα κάθομαι καθε λίγο και λιγάκι να βάζω παγάκια και μλκιες θα εχω τήν υδροψυξουλα μου να κάνω τήν δουλεία μου.........

Σωστος αλλα μας ειπες και μλκες...

Λιγη προσοχή παιδιά στο πως εκφραζόμαστε.

Είμαστε μεγάλη κοινότητα πλέον και η επικοινωνία πίσω από μια οθόνη δεν μπορεί να μεταφέρει καλά ούτε το αστείο ούτε το σοβαρό.

:T:

• 3 months later...
Αρχική απάντηση από cosmic

Πολύ καλός ο οδηγός σου.Μπορείς να μας πεις περίπου το κόστος του ξηρου πάγου

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ξηρό πάγο μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μαξηλαροθήκη και έναν πυροσβεστήρα απ' αυτούς που χρησημοποιοίν στις κουζίνες, στα εστιατόρια κτλ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ το δοκιμάσεις με πυροσβεστήρα ξηρών χημηκών!!!)

Παίρνεις τον πυροσβεστήρα, τον ανοίγεις μεσα στην μαξιλαροθήκη για 10'' και έχεις έτοιμα αρκετά κιλά ξηρού πάγου!!! :D

Υ.Γ Μπορείς να φτιάξεις και παγωτό έτσι!!! :D xD :D

• 5 months later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.