hipro5 Οκτώβριος 24, 2005 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ΚΑΤΑΡΑ..........Θα μου τινάξει το θερμόμετρο στον αέρα......... :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 24, 2005 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 ΚΑΤΑΡΑ..........Θα μου τινάξει το θερμόμετρο στον αέρα......... :sick: το βλεπω να τελικιαζει απο τα πολλα μιων αρχηγε!!!!τρεχα φτιαξε ενα για χαμηλοτερη θερμοκρασια αυτο δεν μας κανει πιαλολολολολολπολυ καλη δουλια esdee συνεχεισε ακαθεκτος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 24, 2005 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Ωραιος Βαλε και το τριτο σταδιο μπρος τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 24, 2005 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 23:28] Ωραιος Βαλε και το τριτο σταδιο μπρος τωρα. Κι εσύ κάτι ετοιμάζεις αλλά μας το κρατάς κρυφό έτσι?........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 24, 2005 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Ωραιος Βαλε και το τριτο σταδιο μπρος τωρα. σορι.................. σηλαδη -100 ειναι στο δευτερο???? :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Οκτώβριος 24, 2005 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 πολύ δουλειά έχει πέσει τελευταία στις κατασκευές cascade βλέπω.. Keep up the frozen work παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 24, 2005 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Β Α Γ Γ Ε Λ Η Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 σας ευχαριστω ολους παιδια, για το κουραγιοΧρηστο:δεν νομιζω να ξεκινησω 'σοβαρα' το 3ο σταδιο ακομα γιατι 1) ο evap δεν με ικανοποιει, πρεπει να εχει εξωτερικη θεση για τον τριχοειδη ωστε να μπορω να προσαρμοσω 1/8 με 3/16 σωληνα που θα καταληγει η CPEV2) ειμαι ιδη αρκετα υποφορτισμενος, γιατι τρεχω στα -10 με -15 PSI οπου η θερμοκρασια μου επρεπε να ειναι -110 με -120, αλλα επειδη κανω 'τραμπα' το αεριο απο την μπουκαλα υπερυψηλης πιεσης που εχουμε στο εργαστηρι του hipro, δεν εχω τοσο αμεσα αποτελεσματα μιας και τις περισσοτερες φορες μενω με 'τις μπουκαλες στο χερι αδειες'στο τελικο φορτισμα με αιθυλενιο κατευθειαν απο την μπουκαλα ελπιζω σε -130 στο 3ο σταδιοαπροσδοκιτα καλα δουλεψε το 1ο σταδιο!!! με r410 2-3 βαθμους στα επομενα σταδια θα τους εχω ανετα! PS. TXV rulez!!!!!!!!PS. subcooling kicks aZZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 25, 2005 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Συγχαρητηρια και απο μενα παιδαρε!! :D πολυ καλη δουλεια!:worship: Ευχομαι να πιασεις το -130!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 25, 2005 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Κι εσύ κάτι ετοιμάζεις αλλά μας το κρατάς κρυφό έτσι?........ ναι Αλλα οχι για μενα Ο δημητρης μου ειπε οτι θα φερει κατι μπουκαλες για αιθυλενιο των 2 κιλων. Οποτε περιμενω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 25, 2005 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen ναι Αλλα οχι για μενα Ο δημητρης μου ειπε οτι θα φερει κατι μπουκαλες για αιθυλενιο των 2 κιλων. Οποτε περιμενω.... Δεν ειναι τρελο παιδι ο δημητρης?!?!? και που να ηξερες και τι αλλες ασχολιες εχει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Οκτώβριος 25, 2005 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Μπράβο esdee αποδίδει παρά πολύ καλά!!! Μόνο που το λυπάμαι έτσι όπως έγινε τίγκα στην πολυουρεθάνη Αλλά όταν εισαι με την k@uλα των μετρήσεων δε σε ενδιαφέρουν αυτά.Αλήθεια αν θες να κανείς κάποια μετατροπή σε κάποιον εναλάκτη τι θα κανείς τωρα που είναι φυλακισμένα στον αφρό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 25, 2005 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Χθες, στις 23:03] αν κάνει την επαναστάση του......... ;) ας κανουμε ολοι την επανασταση μας.. εινναι καιρος να παρουμε ΡΙΙΙ φετεινης εσοδιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Οκτώβριος 25, 2005 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:21] ας κανουμε ολοι την επανασταση μας.. εινναι καιρος να παρουμε ΡΙΙΙ φετεινης εσοδιας. ....ε τότε δεν του χρειάζεται το τρίτο στάδιο.......μάλλον ούτε και το δεύτερο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 25, 2005 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 lool. οκ, πασο. συνεχιστε ετσι. το κρεας δικο σας, τα κοκκαλα δικα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 25, 2005 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από esdee σας ευχαριστω ολους παιδια, για το κουραγιο1) ο evap δεν με ικανοποιει, πρεπει να εχει εξωτερικη θεση για τον τριχοειδη ωστε να μπορω να προσαρμοσω 1/8 με 3/16 σωληνα που θα καταληγει η CPEV Γιατι λες ηθελα να μιλησουμε Βαγγελη? :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 25, 2005 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd Μπράβο esdee αποδίδει παρά πολύ καλά!!! Μόνο που το λυπάμαι έτσι όπως έγινε τίγκα στην πολυουρεθάνη Αλλά όταν εισαι με την k@uλα των μετρήσεων δε σε ενδιαφέρουν αυτά. σημερα ελπιζω να τελειωσω την δουλεια με την μονωση στα HX οποτε θα δεις οτι θα παραμεινη αισθητικα μια χαρα Αρχική απάντηση από kayndΑλήθεια αν θες να κανείς κάποια μετατροπή σε κάποιον εναλάκτη τι θα κανείς τωρα που είναι φυλακισμένα στον αφρό?? πρωτα απο ολα θα ξεκινησω να κλαιω, μετα να κοβω σωληνες. δεν θα μπω στην διαδικασια να επισκευασω οτιδηποτε θα αλαξω πακετο και τους δυο H ετσι και αλλιως κατα 90% δεν χρειαζετε καποια αλαγη, γι'αυτο αλωστε δεν πεταξα μονωσεις και αιθυλενια με την μια, γιατι ηθελα να σιγουρευτω οτι ολα θα πανε καλα (δααγκωσε και λιγο την γλωσσα σου καλου κακου ) Αρχική απάντηση από eleven Γιατι λες ηθελα να μιλησουμε Βαγγελη? :whistling lol Μηχαλη το φανταστικα αλλα εγινε μια αποτομη αλαγη σχεδιων τις επομενες μερες και εχει πεσει λιγη πιεση και τρεξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 25, 2005 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 οριστε, καλουλη γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 25, 2005 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 ΩΧΧΧΧ.............Βλέπω ότι πήρες τον πράσσινο αφρό..........Μέσα ΔΕΝ είναι όπως έξω.........Μέσα είναι ΚΕΝΟ και γεμάτο μεγάλες φουσκάλες........Έτσι την έπαθα κι εγώ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 25, 2005 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 ΩΧΧΧΧ.............Βλέπω ότι πήρες τον πράσσινο αφρό..........Μέσα ΔΕΝ είναι όπως έξω.........Μέσα είναι ΚΕΝΟ και γεμάτο μεγάλες φουσκάλες........Έτσι την έπαθα κι εγώ........... ναι δεν ειναι τοσο καλος, ευτηχως οι τρυπες-φουσκαλες ηταν σε εμφανεστατα σημεια και τις καλυψα ο 1ος HX ειναι τελειος απο μονωση γιατι χρησιμοποιησα την μπεζ πολυουρεθανη. δεν τελειωσαμε με την μονωση ομως εχει και αλλο, armaflex και κλεισαμε! επομενο update απο κυριακη πλεον γιατι φευγω 4ημερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.