Jump to content

eSDee's 3 stage cascade...Updated -102 at second stage

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5

ΚΑΤΑΡΑ..........Θα μου τινάξει το θερμόμετρο στον αέρα......... :sick:

το βλεπω να τελικιαζει απο τα πολλα μιων αρχηγε!!!!

τρεχα φτιαξε ενα για χαμηλοτερη θερμοκρασια αυτο δεν μας κανει πια

λολολολολολ

πολυ καλη δουλια esdee συνεχεισε ακαθεκτος!!!!

σας ευχαριστω ολους παιδια, για το κουραγιο

Χρηστο:

δεν νομιζω να ξεκινησω 'σοβαρα' το 3ο σταδιο ακομα γιατι

1) ο evap δεν με ικανοποιει, πρεπει να εχει εξωτερικη θεση για τον τριχοειδη ωστε να μπορω να προσαρμοσω 1/8 με 3/16 σωληνα που θα καταληγει η CPEV

2) ειμαι ιδη αρκετα υποφορτισμενος, γιατι τρεχω στα -10 με -15 PSI οπου η θερμοκρασια μου επρεπε να ειναι -110 με -120, αλλα επειδη κανω 'τραμπα' το αεριο απο την μπουκαλα υπερυψηλης πιεσης που εχουμε στο εργαστηρι του hipro, δεν εχω τοσο αμεσα αποτελεσματα μιας και τις περισσοτερες φορες μενω με 'τις μπουκαλες στο χερι αδειες'

στο τελικο φορτισμα με αιθυλενιο κατευθειαν απο την μπουκαλα ελπιζω σε -130 στο 3ο σταδιο

απροσδοκιτα καλα δουλεψε το 1ο σταδιο!!! με r410 2-3 βαθμους στα επομενα σταδια θα τους εχω ανετα!

PS. TXV rulez!!!!!!!!

PS. subcooling kicks aZZ!

Κι εσύ κάτι ετοιμάζεις αλλά μας το κρατάς κρυφό έτσι?........ :)

ναι :) Αλλα οχι για μενα :( Ο δημητρης μου ειπε οτι θα φερει κατι μπουκαλες για αιθυλενιο των 2 κιλων. Οποτε περιμενω....

Αρχική απάντηση από unseen

ναι :) Αλλα οχι για μενα :( Ο δημητρης μου ειπε οτι θα φερει κατι μπουκαλες για αιθυλενιο των 2 κιλων. Οποτε περιμενω....

Δεν ειναι τρελο παιδι ο δημητρης?!?!?

και που να ηξερες και τι αλλες ασχολιες εχει!!! :D

Μπράβο esdee αποδίδει παρά πολύ καλά!!!

Μόνο που το λυπάμαι έτσι όπως έγινε τίγκα στην πολυουρεθάνη Αλλά όταν εισαι με την k@uλα των μετρήσεων δε σε ενδιαφέρουν αυτά.

Αλήθεια αν θες να κανείς κάποια μετατροπή σε κάποιον εναλάκτη τι θα κανείς τωρα που είναι φυλακισμένα στον αφρό??

Αρχική απάντηση από doctor [Χθες, στις 23:03]

αν κάνει την επαναστάση του.........;) ;)

ας κανουμε ολοι την επανασταση μας..

εινναι καιρος να παρουμε ΡΙΙΙ φετεινης εσοδιας.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:21]

ας κανουμε ολοι την επανασταση μας..

εινναι καιρος να παρουμε ΡΙΙΙ φετεινης εσοδιας.

....ε τότε δεν του χρειάζεται το τρίτο στάδιο.......μάλλον ούτε και το δεύτερο.......

;)

Αρχική απάντηση από esdee

σας ευχαριστω ολους παιδια, για το κουραγιο

1) ο evap δεν με ικανοποιει, πρεπει να εχει εξωτερικη θεση για τον τριχοειδη ωστε να μπορω να προσαρμοσω 1/8 με 3/16 σωληνα που θα καταληγει η CPEV

Γιατι λες ηθελα να μιλησουμε Βαγγελη? :whistling

Αρχική απάντηση από kaynd

Μπράβο esdee αποδίδει παρά πολύ καλά!!!

Μόνο που το λυπάμαι έτσι όπως έγινε τίγκα στην πολυουρεθάνη Αλλά όταν εισαι με την k@uλα των μετρήσεων δε σε ενδιαφέρουν αυτά.

σημερα ελπιζω να τελειωσω την δουλεια με την μονωση στα HX οποτε θα δεις οτι θα παραμεινη αισθητικα μια χαρα :D

Αρχική απάντηση από kaynd

Αλήθεια αν θες να κανείς κάποια μετατροπή σε κάποιον εναλάκτη τι θα κανείς τωρα που είναι φυλακισμένα στον αφρό??

πρωτα απο ολα θα ξεκινησω να κλαιω, μετα να κοβω σωληνες. δεν θα μπω στην διαδικασια να επισκευασω οτιδηποτε θα αλαξω πακετο και τους δυο H

ετσι και αλλιως κατα 90% δεν χρειαζετε καποια αλαγη, γι'αυτο αλωστε δεν πεταξα μονωσεις και αιθυλενια με την μια, γιατι ηθελα να σιγουρευτω οτι ολα θα πανε καλα

(δααγκωσε και λιγο την γλωσσα σου καλου κακου :) )

Αρχική απάντηση από eleven

Γιατι λες ηθελα να μιλησουμε Βαγγελη? :whistling

lol Μηχαλη το φανταστικα αλλα εγινε μια αποτομη αλαγη σχεδιων τις επομενες μερες και εχει πεσει λιγη πιεση και τρεξιμο :(

ΩΧΧΧΧ.............Βλέπω ότι πήρες τον πράσσινο αφρό..........Μέσα ΔΕΝ είναι όπως έξω.........Μέσα είναι ΚΕΝΟ και γεμάτο μεγάλες φουσκάλες........Έτσι την έπαθα κι εγώ........... :(

ναι δεν ειναι τοσο καλος, ευτηχως οι τρυπες-φουσκαλες ηταν σε εμφανεστατα σημεια και τις καλυψα ο 1ος HX ειναι τελειος απο μονωση γιατι χρησιμοποιησα την μπεζ πολυουρεθανη. δεν τελειωσαμε με την μονωση ομως εχει και αλλο, armaflex και κλεισαμε!

επομενο update απο κυριακη πλεον γιατι φευγω 4ημερο :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.