Jump to content

eSDee's 3 stage cascade...Updated -102 at second stage

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nekro8afths

k αξιζουν τοσα πολλα για λιγα -??? εννοω με 500ε εχεις ενα μονο κ εχεις ηδη - ........ μαρεσει να σηζηταω με ατομα που εχουν τετοιες τρελες και εγω θα ηθελα κατι τετοιο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αξιζει???

λιγα μειον? :D? με single εισαι στους -50, με διβαθμιο -100 με -110 και με τριβαθμιο με καταλληλο αεριο στο 3ο σταδιο -130 με -140 ;)

Οταν μιλαμε για χομπυ παιδια, το οικονομικο ειναι εκτος συζητησης και υποβαθμιζει το θεμα που ασχολουμαστε καθως και την δουλεια/μελετη/χρονο αυτου που το κανει. Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον esdee και καλη συνεχεια.

αντε esdee ....Κυρακη βραδυ περιμενουμε πολλλεεεες pics!!!!!

Αρχική απάντηση από geoal

Οταν μιλαμε για χομπυ παιδια, το οικονομικο ειναι εκτος συζητησης και υποβαθμιζει το θεμα που ασχολουμαστε καθως και την δουλεια/μελετη/χρονο αυτου που το κανει. Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον esdee και καλη συνεχεια.

και αυτο αλλα και το γεγονος οτι ο καθενας διαθετει τα $ εκει που αυτος νομιζει.

πχ αλλοι τα σκανε για τα αμαξια τους,αλλοι για μοντελισμο...

επισης οσον αφορα τα pc εγω θεωρω αδιανοητο...για μενα να σκασω 500-600 ευρω να παρω μια καλη καρτα γραφικων οπως θα θεωρησει αδιανοητο ο αλλος τα $$ που εχουμε σκασει μερικοι για την ψυξη και μονο

(btw I love this game!!!! (οπως λενε και στο nba))

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 17:13]

Βαγγελη ειλικρινα με κατεπληξες

Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα

Υ.γ οποτε εχεις χρονο θα ηθελα να συζητησουμε κατι

thanks man

θα σου κανω τηλεφωνακι αν εχεις χρονο κυριακη (που θα εχω και πολυ χρονο :D)

λοιπον τις τελευταιες μερες ασχολουμε με το να δω πως πρεπει να ρυθμιζω την TXV.ειναι παιχνιδιαρα η ατιμη

τελικα ειδα οτι με r507 το καλυτερο αποτελεσμα ηταν -45 στην εισοδο του HX και -43 στη εξοδο με λοαδ απο το 2ο σταδιο (επισης r507)κατα 95% ευχαριστιμενος απο το αποτελεσμα, με ρ410 παμε για ακομα καλυτερα!

επαιξα λιγο και με το 2ο σταδιο και με την ψυξη του 2ου σταδιο απο το 1ο (και χωρις μονωση στα HX) μπορουσα να κανω condese το 507 στο 2ο σταδιο στα 35PSI περιπου!!! (αναλογα και με την ρυθμιση της CPEV)

εδω δειτε ποσο χιονηζει στο 1ο σταδιο :D

1stsnowy.jpg

2ndcondese.jpg

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 05:43]

λιγα μειον? :D? με single εισαι στους -50, με διβαθμιο -100 με -110 και με τριβαθμιο με καταλληλο αεριο στο 3ο σταδιο -130 με -140 ;)

Μην ενθουσιάζεσαι με της θερμοκρασίες που βλέπεις με το r 507 η 410 η οτιδήποτε άλλο έχεις δουλέψει (χαμηλών πιέσεων )

Έχεις δοκιμάσει Ethylene? Krypton? Tetrafluoromethane?

Και με της ρυθμίσεις, πιέσεις θερμοκρασίες είναι η μέρα με την νύχτα

Τα λες πολύ εύκολα , κάνε μια απλή ένδειξη με φορτίο να δις τη θα κάνη το r410 r507

Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 02:45]

Μην ενθουσιάζεσαι με της θερμοκρασίες που βλέπεις με το r 507 η 410 η οτιδήποτε άλλο έχεις δουλέψει (χαμηλών πιέσεων )

Τα λες πολύ εύκολα , κάνε μια απλή ένδειξη με φορτίο να δις τη θα κάνη το r410 r507

Χαμηλών πιέσεων το R410 ?......... :blink:

Με R507 ΚΑΙ με μικρό κομπρέσσορα στο πρώτο στάδιο ΚΑΙ με φορτίο, ΜΙΑ ΧΑΡΑ δουλεύει......Είδες τίποτε άλλο?...... :)

Υ.Γ. Πιό εύκολο αέριο από το Ευθυλένιο ΔΕΝ υπάρχει αν έχεις ένα κομπρέσσορα να το "κοντράρει"......... ;)

Αρχική απάντηση από ICE

ICE ενοειτε πως οι θερμοκρασιες που ανεφερα δεν ηταν ουτε με r410 ουτε με r507

για αεριο στο 2ο και 3ο σταδιο

για διβαθμιο αναφερομαι σε συστημα με αιθυλενιο στο 2ο σταδιο, και για το τριβαθμιο παλι με αιθυλενιο στο 2ο σταδιο και στο 3ο σταδιο R14 (tetrafluoromethane) οπως ανεφερες και εσυ

R14 δεν εχω ακομα αλλα 5kg μπορει να τα αποκτησω αν δουλευει οπως θελω το cascade

krypton δεν εχω ιδεα τι παιζει, δεν το εχω δει να το δοκιμαζει καποιος αλλος (η τουλαχιστον μου εχει διαφυγει) αλλα μου φαινετε οτι θα ειναι λιγο ζορικο για 3ο σταδιο

(θες περιπου -100 στο αεριο για να γινει condense στα 20bar)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:18]

Χαμηλών πιέσεων το R410 ?......... :blink:

Με R507 ΚΑΙ με μικρό κομπρέσσορα στο πρώτο στάδιο ΚΑΙ με φορτίο, ΜΙΑ ΧΑΡΑ δουλεύει......Είδες τίποτε άλλο?...... :)

Υ.Γ. Πιό εύκολο αέριο από το Ευθυλένιο ΔΕΝ υπάρχει αν έχεις ένα κομπρέσσορα να το "κοντράρει"......... ;)

Το 410 κατατάσσετε σε χαμηλών πιέσεων γιατί μπορεί να δουλέψει με μονό στάδιο, τώρα για το αιθυλένιο μάλλον μπερδεύεσαι τι έχεις δοκιμάσει ? Πόσο της εκατό καθαρότητα έχει?

Με αυτήν την λογική όλα τα αέρια είναι εύκολα αν έχεις τα κατάλληλα μέσα ;)

Αρχική απάντηση από ICE

Το 410 κατατάσσετε σε χαμηλών πιέσεων γιατί μπορεί να δουλέψει με μονό στάδιο, τώρα για το αιθυλένιο μάλλον μπερδεύεσαι τι έχεις δοκιμάσει ? Πόσο της εκατό καθαρότητα έχει?

99,9% καθαροτητα , σημειο βρασμου -103.74 λεει η πιστωποιηση που εχω απο το αιθυλενιο που πηρα με τον hipro

Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 12:19]

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 12:24]

99,9% καθαροτητα , σημειο βρασμου -103.74 λεει η πιστωποιηση που εχω απο το αιθυλενιο που πηρα με τον hipro

Πιο "καθαρό" ΔΕΝ γίνεται............ :D

Ναι........έχω τα "κατάλληλα" μέσα.......Έναν κομπρέσσορα Danfoss 1/3 του ίππου........:D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 13:13]

Πιο "καθαρό" ΔΕΝ γίνεται............ :D

Ναι........έχω τα "κατάλληλα" μέσα.......Έναν κομπρέσσορα Danfoss 1/3 του ίππου........:D

Αυτό δεν λέει κάτι θα μπορούσε να το έχει οποίος δίπορτε ;)

Αρχική απάντηση από ICE [Σήμερα, στις 15:25]

Αυτό δεν λέει κάτι θα μπορούσε να το έχει οποίος δίπορτε ;)

ΑΡΑ αφού έχω μόνο αυτό και μ'αυτό είναι εύκολο το αέριο, τότε και για οποιονδήποτε είναι εύκολο.......... ;):)

Αρχική απάντηση από esdee

ποση ωρα ειπες οτι αντεξε ο κομπρεσσορας σε ss με το αιθυλενιο?

Αρχική απάντηση από eleven

οποίος δίπορτε= οποιοσδηποτε

LOL,

να σαι καλα

Αρχική απάντηση από Skinny13

ποση ωρα ειπες οτι αντεξε ο κομπρεσσορας σε ss με το αιθυλενιο?

δεν δοκιμαστηκε κατι τετοιο!!! απλα στο δοκιμαστικο cascade του hipro ειχαμε τον SC12CL σαν 1ο σταδιο και 2ο σταδιο τον NF11L (ο κανονικος του Prommie)

ενα σταδιο + r1150 = καταστροφη αν ζορισεις την υποθεση :p

Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 17:02]

ΑΡΑ αφού έχω μόνο αυτό και μ'αυτό είναι εύκολο το αέριο, τότε και για οποιονδήποτε είναι εύκολο.......... ;):)

Δεν κατάλαβες δεν στο είπα για το αέριο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.