esdee Οκτώβριος 23, 2005 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 λεεεεπον .. τελικα χωρις μονωση δεν κανουμε δουλεια, ειδικα στο 2ο σταδιο που ο ογκος του εξατμιστη ειναι μεγαλος (αφου εχουν HX και εχω block) ετσι αφου χτυπησα ενα -89.9*C δεν κατεβαινα με τιποτα αλλο (εχοντας αδειασει για 2η φορα 3 μπουκαλες με αεριο αιθυλενιο μιας και μικρη υπερυψηλης πιεσης μπουκαλα δεν παιζει! το εντυπωσιακοτατο ηταν το παχος του παγου στον 2ο εναλακτη! εφτασε το 1 δαχτυλο η αυτοκολητη ταινια armaflex που χρησημοποιησα για να στηριξω τα θερμοζευγη απλα εξαφανιστικε μεσα στον παγο!!!. περιμενοντας να στεγνωσει η πολυουρεθανη παρτε μερικα teaser ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Οκτώβριος 24, 2005 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Μόνωσε το ρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 24, 2005 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 esdee γερα παρε μας τα μυαλα!!!!!Αρχική απάντηση από ICE Μεγάλος γρίφος , δεν θέλει και πολύ. ε οκ σορρυ κιλας....δεν εχω και τοση φαντασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ελπιζω να δεσει καλα το γλυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Οκτώβριος 24, 2005 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:51] ελπιζω να δεσει καλα το γλυκο Με νεα φαρινα Γιωτη εγινε ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από phil Με νεα φαρινα Γιωτη εγινε ετσι; lol οχι ακριβως εβαλα και λιγη μαγια. πηρα και αλλα δυο orifice για την TXV μου να δοκιμασω γιατι μου ειπαν οτι ειδαν πολυ καλα αποτελεσματα με αλαγη απο νουμερο 01 σε 00. τωρα εχω να δοκιμασω 01 και 0X Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2005 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 σκέφτηκα κάτι κακό με το που το είδα δε θα το γκαντεμιάσω....πολυουρο...θάνη είχα δει μόνο σε μπεζ βγαίνει και σε άλλα χρωματα?ερώτηση κρίσεως....είσαι φοιτητής?μένεις μόνος?δε στην πέφτω,απλά αναρωτιέμαι υπάρχει πιο ελαστική μάνα στην ακαταστασία απο τη δικιά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga σκέφτηκα κάτι κακό με το που το είδα δε θα το γκαντεμιάσω.... πολυουρο...θάνη είχα δει μόνο σε μπεζ βγαίνει και σε άλλα χρωματα? ερώτηση κρίσεως.... είσαι φοιτητής? μένεις μόνος? δε στην πέφτω,απλά αναρωτιέμαι υπάρχει πιο ελαστική μάνα στην ακαταστασία απο τη δικιά μου? δεν ειναι της μοδας φετος το μπεζ, φετος φοριετε το πρασινακι-φυστικη το επιασα το υπονοουμενο... 6945xxxxxx φοιτητης στην αθηνα ,απο αθηνα, δεν μενω μονος αλλα με γονεις τους οποιο εκβιαζω για να με ανεχονται. η μανα εχει τις περισσοτερες αντιρησεις αλλα... τις ξεπερναει ο πατερας περιοριζετε σε ενα "καλα λεει η μανα σου" αλλα με βοηθαει στο cascade (κραταει σωληνες να κολησω, και μου εφτιαξε το πλαισιο του cascade) η αδερφη απλα μπαινει στο δωματιο και λεει "καλα τι ειναι ολες αυτες οι μ****ιες εδω μεσα, ελα να μου φτιαξεις το computer γιατι δεν παιζει DVD" οσο για τον χωρο που φτιαχνω το cascade ειναι το επανω διαμερισμα το οποιο ειχαμε ξενοικιαστο εδω και αρκετο καιρο (και εκανα καταληψη) δυστηχως σ/κ ερχονται οι καινουργιοι 'νοικαριδες' Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2005 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 έχεις αδερφή?μπορείς να συμπληρώσεις το μετά το 6945?θέλω να δω το cascade απο κοντάνα δω αν είναι αθόρυβο :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 24, 2005 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga έχεις αδερφή? :drool: :drool: μπορείς να συμπληρώσεις το μετά το 6945? θέλω να δω το cascade απο κοντά να δω αν είναι αθόρυβο :whistling LOL, ασε το καμακι ρε ρεμαλι ΥΓ. Τα drool τα εβαλα εγω... λολ Πολα συγχαρικια στον μαστορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga έχεις αδερφή? μπορείς να συμπληρώσεις το μετά το 6945? θέλω να δω το cascade απο κοντά να δω αν είναι αθόρυβο :whistling και το κινητο σου δινω και το cascade ελα να δεις, αλλα αν κανεις πως κοιτας κατι αλλο εκτος απο το cascade (και δεν μιλαω για τον FX57) καλυτερα να εχεις και βερες μαζι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2005 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 καταγώγη είδες δεν ρώτησα....Μάνη?Κρήτη?μ'αρέσεις.... εχεις θετικό τρόπο σκέψης....σε συμφέρει να κοιτάξω αλλού,θα καβατζώσεις το δωμάτιο για το phase ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 24, 2005 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 :OT: Πρεπει να φτιαχτει φορουμ προξενιων... ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 24, 2005 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ποσες μπουκαλες χαλασες για να γινει ετσι? Αμα το συμαζευες λιιιιγο πχ ο hipro το ειχε κανει ωραιο μεσα στην κουτα Αρχική απάντηση από esdeeδυστηχως σ/κ ερχονται οι καινουργιοι 'νοικαριδες' που στα esdee labs??? Αρχική απάντηση από esdee και το κινητο σου δινω και το cascade ελα να δεις, αλλα αν κανεις πως κοιτας κατι αλλο εκτος απο το cascade (και δεν μιλαω για τον FX57) καλυτερα να εχεις και βερες μαζι σου LOL,μου θυμισες τη διαφημηση της TIM που ειναι οι Κρητικοι και λενε -Ορε θα την παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2005 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 με ξυράφι γίνεται κούκλα..... απλά δε θα είναι γυαλιστερή η επιφάνεια.... να ρωτήσω η να σκάσω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Οκτώβριος 24, 2005 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Ασε ρωταω εγω για σενα...Τι ηλικια εχει η αδερφη σου esdee? no offence :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 ποσες μπουκαλες χαλασες για να γινει ετσι? Αμα το συμαζευες λιιιιγο πχ ο hipro το ειχε κανει ωραιο μεσα στην κουτα το δικο μου θα γινει πιο ωραιο απο του intelα βασικα θα το κοψω στα μετρα του υπολοιπου πλαισιου και μετα θα μπει επενδυση με armaflex οποτε θα βλεπεις απλα μαυρο κυβο Αρχική απάντηση από Skinny13που στα esdee labs??? oh yes !!! Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Ασε ρωταω εγω για σενα... Τι ηλικια εχει η αδερφη σου esdee? no offence :flower: -21.5 ετων (oooops συνηθεια ) ρε μην δω κανεναν σας να χτυπαει την πορτα με χωριστρα στο μαλλι και ανθοθεσμη!θα σας σας κυνηγαω με το dremel και το mapp gas (και τρεχω γρηγορα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 24, 2005 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 αν και αρκετα υποφορτισμενος, γιατι για αλλη μια φορα τελειωσε το αιθυλενιο παρτε να εχετε!!!! PS (η θερμοκρασια στο CHY ειναι η εισοδος του 1ου σταδιου, εξοδος 1ου σταδιου ~ -51) Τα λεμε σε 2-3 ωρες !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 24, 2005 Author #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Μπραβο ρε Βαγγελη......!!!Πολυ καλος εισαι!Παραπολυ καλος!Παρα παρα πολυ καλος......εγω δεν θελω την αδερφη σου και βλακειες...promotion rulez.....! Τip:Wish satisfied Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Οκτώβριος 24, 2005 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 ο esdee είναι πλεον ένας από τους κορυφαίους στην extreme ψύξη....... εύχομαι με τα θηρία που κατασκευαζεί .....να πετύχει και κορυφαίες επιδόσεις ......μόνο βέβαια αν κάνει την επαναστάση του......... ;) γιατί αλλιώς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.