Jump to content

eSDee's 3 stage cascade...Updated -102 at second stage

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee

1)Σημερα για τις δοκιμες που θα κανω θα βαλω r507/r410/r410

2)δανειστικα και ενα 2ο θερμομετρακι που να μετραει <-50 (thanks hipro5)

1)507 στο τελευταιο σταδιο ετσι?

2)Γιατι και αυτο με τους πρασινους σενσορες δεν μπορει να μετρησει κατω απο -50?

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Skinny13

1)507 στο τελευταιο σταδιο ετσι?

2)Γιατι και αυτο με τους πρασινους σενσορες δεν μπορει να μετρησει κατω απο -50?

1ο σταδιο 507

2ο κ 3ο σταδιο 410

το θερμομετρακι το CHY μετραει μεχρι και πολυ κατω απο -50 αλλα 1 (ουτε 2) δεν ειναι αρκετα για να βλεπω τι μου γινετε! :S

τελικα παγωσαν τα παντα :o

πρωτο σταδιο κραταγε -38 σε λοαδ (με την ρυθμιση που ειχα στην TXV σε idle οποτε παιρνει και παρακατω ειδικα αν μπει και ρ410)

2ο σταδιο εδω ηταν τα μεγαλα γελια ... εβλεπα απο -50 μεχρι -65 (αναλογα με το που γυρναγα την βιδα της CPEV επαιζε +1bar μεχρι -20PSI περιπου)

3ο σταδιο ειδα και -80 αλλα πρεπει να κανω μια μικροαλαγουλα στον τριχοειδη που συνδεετε μετα την CPEV και ισως βαλω 1/8" σωληνα μιας και ειδα οτι μπορουσα να παω μεχρι το πολυ +5 PSI οταν ηταν τερμα κλειστη η CPEV...

τωρα πρεπει να παω μαλλον να σφουγγαρισω γιατι δεν θελω να δω τι θα γινει οταν ξεπαγοσουν ολα αυτα

post-1377-1416072254,9821_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unseen

Mονωσε τα σταδια... μην τα αφηνεις ετσι.

το εχω στο αμεσο προγραμμα γιατι υπαρχει ενδεχομενο να αλαξω 1-2 πραγματακια

αρχικα η 1/2ton danfos TS2 TXV με 01 orifice εδειχνε μεγαλη και ειχα πολυ haunting (δεν ξερω πως λεγετε στα ελληνικος) ομως τωρα που εβαλα να τρεχει και το 2ο σταδιο δειχνει οτι ειναι OK, αν και πρεπει να την κλεισω αρκετα,

με το 3ο σταδιο να τρεχει ισως ειναι ακομα καλυτερα τα σταδια αλλιως θα αλαξω orifice σε 00 η 0X, (δεν παιζουν ελλαντα 1/4ton TXV γμτ)

ετρεξα τα 2 πρωτα σταδια για αρκετη ωρα και τρεχουν μια χαρα .. -60 με -63 το 2ο σταδιο και το πρωτο -38 με -40 το 1ο σταδιο...

το αστειο ειναι τα 100PSI υψηλης που τρεχει το 2ο σταδιο

(τελικα αλαξα το 2ο σταδιο σε r507) αρα και τα 2 σταδια με r507

χρειαζομαι να μου δανεισει καποιος 1 ζευγαρι χερια και 2ζευγαρια ματια ακομα, γιατι τα δικα μου μονο δεν φτανουν :D

αφιερωμενο στον hipro που με δουλευει συνεχεια με τα TXV-CPEV

οπως φαινεται απο τα video με την CPEV ρυθμισμενη για 0 PSI εχω μια θερμοκρασια κοντα στην θερμοκρασια εξατμησης του 507, οταν γυρναω την βιδα της CPEV για υποπιεση το συστημα ανταποκρινετε ;)

κατεβαστε και αποσυμπιεστε :)

http://www.fileshack.us/files/150/cpev.rar

και ανταποκρινεται και γρηγορα μαλιστα

@hipro μονο τριχοειδη εχεις βαλει?

στο half cascade που δοκιμασαμε με τον hipro ναι μονο τριχοειδης επαιζε

Είσαστε "αρχαίοι" βρέ...........Πέρτε το χαμπάρι.........Τριχοϊδής είναι η σημερινή τεχνολογία και όχι βάνες, βανάκια και αυτόματες ασφάλεις με ρελέ ράγας ηλεκτρολογικού πίνακα.......Είσαστε αρχαίοι βρέέέέέέέ............. :D:p

Υ.Γ. Καλή επιτυχία Βαγγέλη........... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Είσαστε "αρχαίοι" βρέ...........Πέρτε το χαμπάρι.........Τριχοϊδής είναι η σημερινή τεχνολογία και όχι βάνες, βανάκια και αυτόματες ασφάλεις με ρελέ ράγας ηλεκτρολογικού πίνακα.......Είσαστε αρχαίοι βρέέέέέέέ............. :D:p

Υ.Γ. Καλή επιτυχία Βαγγέλη........... ;)

lol, thanks man ;)

για ετοιμασου εσυ το προσεχες σ/κ να μπει αιθυλενιο

και λεω ετοιμασου γιατι θα ειναι το cascade, μπροστα του εσυ και πισω απο εσενα εγω :D

μη ξυνεις πληγες....

μπρος στις τεμπς...τι ειν' το κοστος????

καλο για υπογραφη............. για πες ρε man να ξεροθμε κ εμεις μεσες ακρες πλισιαζετε κ για εμας τους θνητους?

Αρχική απάντηση από nekro8afths

καλο για υπογραφη............. για πες ρε man να ξεροθμε κ εμεις μεσες ακρες πλισιαζετε κ για εμας τους θνητους?

λογο του οτι πολα $$ εφυγαν σε πραγματα τα οποια αχρηστευτικαν μετα γιατι απλα δοκιμαστικαν αν το ξαναεφτιαχνα και αγοραζα ακριβως οτι χρειαζομουν περιπου 1200-1500 θα ελεγα (εντελως προχειρη εκτιμηση)

Αρχική απάντηση από esdee

λογο του οτι πολα $$ εφυγαν σε πραγματα τα οποια αχρηστευτικαν μετα γιατι απλα δοκιμαστικαν αν το ξαναεφτιαχνα και αγοραζα ακριβως οτι χρειαζομουν περιπου 1200-1500 θα ελεγα (εντελως προχειρη εκτιμηση)

k αξιζουν τοσα πολλα για λιγα -??? εννοω με 500ε εχεις ενα μονο κ εχεις ηδη - ........ μαρεσει να σηζηταω με ατομα που εχουν τετοιες τρελες και εγω θα ηθελα κατι τετοιο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αξιζει???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.