def Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα απο χθες προσπαθω να κανω raid 0 τους ραπτορες αφου χρειαστηκε να κανω clmos και χαθηκαν οι σωστες επιλογες μεσα απο τo bios μπαινω μεσα στα bios κανω τις επιλογες που μου ειπαν τα παιδια αλλα εκει που παει να φορτωσει το bios της vidia για να πατησω f10 και να μπω στον πινακα μου γραφει οτι δεν μου βλεπει τον δισκο,τι συμβαινει?
mauros Οκτώβριος 16, 2005 #2 Οκτώβριος 16, 2005 1)στο integrated peripherals->raid config κάνεις enable το raid και λίγο πιο κάτω κάνεις enable τα sata 1,2,3,4 ανάλογα και μετά στο genie bios τέρμα κάτω πάλι enable physical sata1/2 ή 3/4 ανάλογα2)f10 αν όλα είναι ok και τα σετάρεις,μην ξεχάσεις το set boot.Αμα δεν βγάλεις άκρη ή κάτι κάνεις λάθος ή κάτι κάνει λάθος.Μπορεί να εχει πεθάνει κανένας raptor(φτου σκόρδα,ξέρω),να μην είναι καλά τοποθετημένη η τροφοδοσία,να είναι χαλασμένο κανα sata καλώδιο ή να έχεις συνδέσει τους δίσκους σε κανένα silicon image,αν έχει και απο αυτό η μητρική σου.Ντάξει,με λίγη μεθοδικότητα θα την βρείς την άκρη,μην πανικοβάλεσαι!:flower:
def Οκτώβριος 17, 2005 Author #3 Οκτώβριος 17, 2005 να σας ευχαριστησω ολους που ανταποκριθηκατε στο προβλημα για την επιλυση του:flower:
spc Οκτώβριος 17, 2005 #4 Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def να σας ευχαριστησω ολους που ανταποκριθηκατε στο προβλημα για την επιλυση του:flower: Μετράνε και ο κύριος και η κυρία του avatar του Arapi?????
def Οκτώβριος 18, 2005 Author #5 Οκτώβριος 18, 2005 μια και φτιαχτηκε το προβλημα ποσταρο και 2 τεστακια απο τους ραπτορες και ακουω τις γνωμες σας για τα αποτελεσματα
spc Οκτώβριος 18, 2005 #7 Οκτώβριος 18, 2005 OT - def, τσέκαρε το κόμβιον ''PrintScreen'' (''PrtScn'') επί του πληκτρολογίου σου (κάνει θαύματα ) - ΟΤ
mauros Οκτώβριος 18, 2005 #8 Οκτώβριος 18, 2005 spc είσαι πολύ κακός,παλιοspammer @def να υποθέσω ότι δεν πειραξες το stripe size ετσι?Δοκίμασε στο device manager->IDE ATA/ATAPI controllers στο δεύτερο NVIDIA nforce4 ADMA Controller,δεξί κλίκ properties και στα tab primary channel και secondary channel να κανεις disable το write caching.τρέξε ένα atto παλι και πόσταρε το να δούμε τι γίνεται.Μπορεί να θέλει disable το read caching,δεν θυμάμαι ακριβώς πιο απο τα δύο είναι
mauros Οκτώβριος 18, 2005 #10 Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:56] OT - def,τσέκαρε το κόμβιον ''PrintScreen'' (''PrtScn'') επί του πληκτρολογίου σου (κάνει θαύματα ) - ΟΤ άλλη μια ανούσια συμβουλή....εγώ πάντως που το δοκίμασα δεν είδα κανένα θαύμα
mauros Οκτώβριος 18, 2005 #11 Οκτώβριος 18, 2005 και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης 2Χ120 seagate,default stripe/cluster def,φαίνονται και τα settings που πρέπει να έχεις στο atto
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.