Jump to content

Βοήθεια για επιλογή board!

red alert

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για:hi: θέλω τι γνώμη σας αναβαθμίζω το σύστημα μου και ήρθε η ώρα μα επιλέξω Motherboard το θέμα είναι ότι δεν χρειάζομαι (sli) και κοιτάω να βρω κάτι δοκιμασμένο ώστε να μην έχω προβλήματα με Οverclock . Το chipset από ati είναι καινούργιο και δεν είναι δοκιμασμένο . ’ρα είναι μονόδρομος το nForce 4, και ποιο συγκεκριμένα Abit KN8-ULTRA είναι και οικονομικό ,απλά θέλω να ακούσω την γνώμη σας για το board φυσικά και κάποια πρόταση άμα υπάρχει .Το Οverclock μην ξεχάσετε .

Ναι ρε παιδία και dfi μετράει, απλά το abit έχει 120Ε αινώ dfi ultra-d έχει 150Ε ( είναι και sli δεν με ενοχλεί ) ακούγονται αρκετά για dfi . ποιο είναι αποδοτικότερη .

να ρωτήσω κάτι?

Η δφι σλι δρ μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κάρτα γραφικών???

δλδ αν έχει εξοδο για την οθονη η μητρικη απο μονη της???

απλα τα βασικα να ανοιγουν τα windows

Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 22:17]

να ρωτήσω κάτι?

Οχι βεβαια,γιατι σαν κοριφαιο board για overclocking που ειναι,δεν εχει onboard VGA;)

και εγω dfi,αν πας για κλοκαρισμα. και διαβασε τον οδηγο του jax για εγκατασταση dfi.:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Johnnymous

να ρωτήσω κάτι?

Μπορεις να παρεις μια καρτα vga για PCI(κοστος = 5 ευρω) και να δουλεψεις με αυτη...

Δεν ξέρω απλά φοβάμαι μην μου βγάλει προβλήματα. πόσες καμένες έχετε ακούσει σε αυτό το Forum. Να ρωτήσω κάτι η dfi έχει 3 χρόνια εγγύηση.

red alert πρώτον υπάρχει και το κουμπάκι διόρθωση. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις συνεχόμενα ποστ.

Δεύτερον η dfi έχει δύο χρόνια εγγύηση και δεν καίγεται μόνη της..... Θέλει πολλή προσπάθεια...

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 00:11]

Μπορεις να παρεις μια καρτα vga για PCI(κοστος = 5 ευρω) και να δουλεψεις με αυτη...

Για εξήγησέ το αύτο???

τι εννοείς???

κάποιο site

Τπτ απλα μπορεις να εχεις μια pci καρτα vga απο τις πολυυυυυυ παλιες πριν καθιερωθει το agp (βεβαια μην περιμενεις και πολλα εφαρμογες γραφειου μονο και πολυ παλια παιχνιδια)..

Με τον που την περνεις την βαζεις σε μια pci σλοτ και βαζεις απο το bios να bootari με αυτη...και τελειωσες...

Που θα την βρεις βαλε καμια αγγελια εδω ή www.fleamarket.gr ή παρε σβαρνα την Στουρναρη ολο και καποιος θα εχει καμια ξεχασμενη..(Παραπανω απο 5 ευρω παντως δεν θα εδινα μην σου πω οτι ειναι και πολλα)

Αρχική απάντηση από DarkSaga [16-10-2005 23:13]

απο μένα πάρε το ABIT

με το dfi τα χω δει όλα!!!!

τι εννοείς? μήπως επειδή έχει πολλές ρύθμισις και εxής χάσει τον λογαριασμό?

Αρχική απάντηση από firefox

τι εννοείς? μήπως επειδή έχει πολλές ρύθμισις και εxής χάσει τον λογαριασμό?

Ναι μωρε ο κακομοιρης , βαριετε να διαβασει το manual ειναι και που δεν ξερει γρι αγγλικα , αστα να πανε . Μεγαλο μπερδεμα.......!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.