b.s.o.d. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 οπως φαινεται απο την υπογραφη μου ειναι η ψυκτρα στην οποια εχω καταληξει!!θελοντας να δω μαζεμενες τις διαφορες της με μερικες αλλες εκανα μια αγορα απο 1 καταστημα επιλεγοντας καποιες οχι φτηνες (κατα την ταπεινη μου αποχη) ψυκτρες.τα κομματια που τεσταρα ειναι η μαμισια φυσικα της intel,η ζαλμαν του θεματος,η spark 7 της thermaltake καβατζωμενη απο το pc ενος φιλου για λιγο!! και για την αντιπαραθεση μια φτηνη ψυκτρα των 5 ευρω μονο αλουμινιο της glacialtech...ολα εγιναν στο μηχανημα της υπογραφης και ολες οι full load τιμες ειναι με το prime να τρεχει μονο cpu stress.για αρχη,η ιντελ εδωσε τα αναμενομενα.πολυ θορυβο και υψηλες θερμοκρασιες.25 βαθμους σε idle και 45 full load.αν και οι θερμοκρασιες δεν ειναι υπερβολικες,η διαφορα μεταξυ idle και full και ο δυνατος θορυβος με εκαναν να την απορριψω παρολο που δινεται δωρεαν!!η επομενη ηταν η των 5 ευρω glacialtech.απειροελαχιστες διαφορες στα temps.25 idle 44 full...μονο ο θορυβος ηταν μειωμενος κατι που κανει τα 5 ευρω να φαινονται τελεια λυση ως προς τη σχεση τιμης αποδοσης.για καποιον που δεν κυνηγαει τις πεσμενες θερμοκρασιες ειναι μια χαρα!σειρα της thermaltake!απο την αρχη παρατηρησα μια τραχυτητα στη βαση της ψυκτρας.η παστα μπηκε και η therm εδειξε με max ταχυτητα ανεμιστηρα, 24 idle και 41 full αν και ολη φτιαγμενη απο χαλκο!!!ο θορυβος ειναι απιστευτος...νομιζεις οτι το pc θα απογειωθει!!στη χαμηλη σκαλα,δινει ιδια τιμη idle και 42 full οποτε για 1 βαθμο αξιζει να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!η zalman ερχεται με ετοιμη γυαλισμενη επιφανεια επαφης με τη cpu...ξεχναμε το laping...οι τιμες σε idle επαιζαν μεταξυ 23-23 και η full σταματησε στους 37,πεφτοντας 5 κατω σε σχεση με την thermaltake.σιγουρα μετρησε η γυαλαδα της επιφανειας,αλλα καλο δικο της που δεν σε αναγκαζει να τριβεις!!!καταληγοντας...η μεγαλη διαφορα στην τιμη της 7700 alcu απο μια απλη οπως η glacialtech,ισως ξενισει μερικους...αναφερθηκα ομως οτι για τον απλο χρηστη τα 5 ευρω ειναι λογικη επιλογη...για ολους τους αλλους ομως...!!!ολες οι τιμες στα temps ειναι μετα απο 30 λεπτα prime και με arctic silver 5.θελω να τονισω επισης οτι ολα τα παραπανω ειναι ΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟ δικες μου προσωπικες αποψεις και εμπειριες...το γνωριζω οτι υπαρχουν και αλλες ψυκτρες!!οταν τα οικονομικα μου θα ειναι καλυτερα,το post θα εμπλουτιστει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Δεν ειναι κακο αλλα θα μπορουσες να κανεις και ενα πινακακι αντι να διαβαζουμε το κατεβατο ολοκληρο!!πχ λιγα λογακια για το ολο εγχειρημα ,το πινακακι και τελος τα σχολια σου θα ηταν πιο ευαναγνωστα!!Αν εβαζες και μερικες φωτο απο την βαση των ψυκτρων θα ηταν ακομα καλυτερο....καθως επισης και ποσο πηρες την ψυκτρα(μιας και ανεφερες τα 5 της φτηνης) :flower:(αργησα παλι να το δω εεεε?????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 σωστος...παραληψη μου....η zalman ειναι στα 30 ευρω και η thermaltake στα 20...photos ειναι λιγο αργα γιατι επεστρεψα τις ψυκτρες...μονο η zalman μου εχει μεινει και ειναι μονταρισμενη...σε λιγο καιρο θα κανω ενα πιο πληρες review με μεγαλυτερη ποικιλια και σε μοντελα και σε φωτο!!και τελος του μηνα πιθανον rεview της 6800 gt...ολα τα λαθη ειναι δεκτα αρκει να μην επαναλαμβανονται!!σωστος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 σωστοτατος!!!keep walking!!!!!I'll be still drinking!!!!!χικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.