jokul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 Καλημέρα παιδιά. Έχω κατεβάσει κάτι ταινίες και θέλω να τις δω στο dvd player. Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά;
vdeseris Οκτώβριος 16, 2005 #2 Οκτώβριος 16, 2005 Καλωσήρθες στο TheLab jokul :flower: Το πιο εύχρηστο πρόγραμμα για αυτή την δουλειά κατά την γνώμη μου είναι το WinAVI.
cherryman Οκτώβριος 16, 2005 #3 Οκτώβριος 16, 2005 Εγώ θα σου προτείνω ένα άλλο που δεν θέλει πολλά πολλά.Επιλέγεις το αρχείο, πατάς το κουμπί και περιμένεις.VSO DivXToDVD.Νομίζω πως πλέον δεν είναι freeware, αλλά δοκίμασε. Μπορεί να βρεις και κάποια παλιά freeware έκδοση.
helloween Οκτώβριος 16, 2005 #4 Οκτώβριος 16, 2005 Kαλώς ήρθες στο forum:hi: Eγώ πάλι χρησιμοποιώ το DVD Movie Factory 4
Revils Οκτώβριος 16, 2005 #5 Οκτώβριος 16, 2005 Kαι το Cususoft AVI to VCD / DVD είναι επίσης καλό. Αν και η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα divx-player που πλέον βρίσκεις με καμιά 40άρα Ευρώ, να βάλεις και το μονταρισμένο firmware για τους ελληνικούς υπότιτλους. Έτσι γλυτώνεις τον κόπο της μετατροπής και δεν έχεις και απώλειες ποιότητας.
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 1, 2005 #6 Δεκέμβριος 1, 2005 Δηλαδή αν έχω μεμονομένα videάκια από ψηφιακή φωτογραφική ή videocamera ή κατεβασμένα από το internet σε format mpeg2,avi, κ.τ.λ. που παίζουν στον Η/Υ με το winamp μπορώ (με αυτά τα προγραμματάκια που λέτε) να τα αλλάξω το format ώστε να παίζουν σε dvd player? Επίσης αν θέλω να μειώσω το μέγεθος ενός βίντεο 3 λεπτών από ψηφιακή φωτογραφική πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα divx?Βρε παιδιά sorry κιόλας που ξεθαύω 1 μηνώς θρέντ αλλά ξαφνικά απέκτησα μια πελόρια λαχτάρα για, αν δεν κάνω λάθος λέγεται, decoding ή riping?
cherryman Δεκέμβριος 1, 2005 #7 Δεκέμβριος 1, 2005 ripping λέγεται η διαδικασία εξαγωγής των αρχείων ενός DVD, decoding πάλι είναι η διαδικασία που ένας decoder ερμηνευέι το encoded σήμα σε κάτι αναγνωρίσιμο για τον εκάστοτε media player. Ένα είδος μεταφραστή π.χ. Το παραέκανα ε; Ναι μπορείς να τα κάνεις με αυτά τα προγράμματα να παίζουν στο επιτραπέζιο DVD player. Εγώ θα ξαναπροτείνω κάποια free έκδοση του Vso DivXToDVD.
Sakis Δεκέμβριος 1, 2005 #8 Δεκέμβριος 1, 2005 Avi to DVD πολυ καλο και μπορεις να κολησεις και υποτιτλους.
jokul Δεκέμβριος 1, 2005 Author #9 Δεκέμβριος 1, 2005 έχω το avi to dvd . Πως κολλάω τους υπότιτλους; ;;;
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 2, 2005 #10 Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman [Χθες, στις 19:40] ripping λέγεται η διαδικασία εξαγωγής των αρχείων ενός DVD, decoding πάλι είναι η διαδικασία που ένας decoder ερμηνευέι το encoded σήμα σε κάτι αναγνωρίσιμο για τον εκάστοτε media player. Ένα είδος μεταφραστή π.χ. Το παραέκανα ε; Ναι μπορείς να τα κάνεις με αυτά τα προγράμματα να παίζουν στο επιτραπέζιο DVD player. Εγώ θα ξαναπροτείνω κάποια free έκδοση του Vso DivXToDVD. Thnx man. Ρε γμτ τι έχω πάθει, το κατέβασα κι αυτό και άλλα. Και αν κατάλαβα καλά, όπως είναι το αρχειάκι με το winamp εικονίδιο και κατάληξη wmv, το πετάμε στο πρόγραμμα και μετά αυτό, αφού το επεξεργαστεί το πετάει στο χώρο που το έχεις ορίσει. Τέσπα, θα το βρώ. Να μην ζαλίζω τον έρωτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.