Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 Μια γρήγορη βοήθεια. Αύριο λέμε με δυο παιδιά να κάνουμε άρτυ έκπληξη σε μια φίλη μας και θέλω να παίξω το "happy birthday" στην κιθάρα. Το έχει κανείς σε οποιαδήποτε μορφή; Παρτιτούρα, ταμπλατούρα ή έστω συγχορδίες; Δεν προλαβαίνω να ψάξω σήμερα γιατί σε 5' φεύγω για χωριό. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.ΥΓ: Το γνωστό "Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear X, happy birthday to you..." λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Οκτώβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 παρε το Μακη............!!!http://www.mysongbook.com/tab-tab_download-id_tablature=19986.htmσημειωση!!!!!χρειαζεσαι το Guitar Pro για να το διαβασεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 βγάλτο μόνος σου ρε μάκη, 15 νότες είναι όλο κι όλο! μα τι τεμπέλης που είσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris βγάλτο μόνος σου ρε μάκη, 15 νότες είναι όλο κι όλο! μα τι τεμπέλης που είσαι! Λεπτομέρεια: Δεν το έχω καθόλου να το ακούσω και επίσης η τελευταία φορά που το άκουσα είναι κάτι χρόνια. Και μη νομίζεις, δοκίμασα να το βγάλω αλλά δεν... Το προσεγγίζω αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι... ΥΓ: THNX Μπάμπη! (μπες και λίγο msn ρε παιδί μου. Τόσες μέρες έχουμε να σε δούμε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.