overvolt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2005 MyPhoneExplorer ver 1.5.8Το πρόγραμμα MyPhoneExplorer , είναι μια προσπάθεια Ευρωπαϊκή.Δημιουργός του είναι ο γερμανός Franz Josef Wechselberger .Το MyPhoneExplorer είναι μια πραγματικά αξιόλογη εφαρμογή , η οποία εκτιμήθηκε από έμπειρους τεχνολογικά ανθρώπους, σε όλη την Ευρώπη .Αποτέλεσμα, η μετάφραση του, σε 13 γλώσσες , και η δημιουργία μιας κλειστής ομάδας , που δουλεύει για την συνεχή αναβάθμιση της εφαρμογής , και σε επίπεδο δυνατοτήτων , αλλά και στην συνεχή ανανέωση των μεταφράσεων .Η Ελληνική συμμετοχή στην προσπάθεια αποτελείτε από τους : Στάθη Ντούκα (Εκπαιδευτικός ) & Κυριάκο Τριανταφύλλου ( Τεχνικός Δικτύων) από Βόλο.Η εφαρμογή είναι απόλυτα εξελληνισμένη , δουλεύετε άνετα , απλά χρειάζεται λίγος χρόνος εκ μέρους σας ,για να ανακαλύψετε, την δύναμη της . Ο σκοπός του προγράμματος ,είναι η αξιοποίηση όλων των τελευταίων δυνατοτήτων, που περιέχονται στα μοντέλα κινητών τηλεφώνων της εταιρείας Sony Ericsson, στον τομέα συνδεσιμότητας με ηλεκτρονικό υπολογιστή.Αρχικά το πρόγραμμα δημιουργήθηκε υποστηρίζοντας το μοντέλο Κ700i , σύντομα όμως προστέθηκαν και αλλά ,όπως το V600i ( Για το οποίο φρόντισα προσωπικά :-) , V800 W800 K600i K750 .Για το Κ750 υπάρχει μερική υποστηρίξει ( το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει το memory stick )Το V600i δουλεύει άψογα όπως και το Κ700i (το τηλέφωνο του δημιουργού ;-) .To V800 δουλεύει αρκετά καλά με το πρόγραμμα, ( αναγνωρίζετε η κάρτα μνήμης ,αλλά υπάρχει μια μικρή αστάθεια, όταν διαχειρίζεστε τα αρχεία της)Ενώ υποστηρίζονται τα μοντέλα . T300 , T610 , T630 , T68 , K500 , S700 , K750, D750, W800, V800, Z600, V600 , K600Βασικά στοιχεία του προγράμματος :1) Επεξεργασία τηλεφωνικού κατάλογου - Τηλεφώνου & Κάρτας SIM .2) Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - Τηλεφωνικού καταλόγου & αρχείων.3) Εξερεύνηση αρχείων μεταφορά αποθήκευση .4) Προβολή & αλλαγή ρυθμίσεων συσκευής5) Διαχείριση ατζέντας6) Διαχείριση SMS Αποστολή πολλαπλή αποστολή.7) Δυνατότητα φόρτωσης εφαρμογών JAVA παιχνίδια η προγράμματα.8) Συγχρονισμός ώρας με το Ατομικό ρολόι, η απλά με τον υπολογιστή σας.9) Προβολή κατάστασης, εσωτερικών πληροφοριών της συσκευής ( Βολτ - Κατανάλωση ρεύματος - Διαθέσιμο σήμα - θερμοκρασία Κατάσταση μπαταρίας ΙΜΕΙ Firmware )10) Αναφορά κατάστασης και διάθεσης ,της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου.Το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο στην χρήση , και σύντομα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο .Το MyPhoneExplorer είναι σχεδόν μια ολοκληρωμένη σουίτα ,περισσότερη προσπάθεια γίνετε για την τελειοποίηση της , παρά για προσθήκη νέων δυνατοτήτων , εφόσον είναι ήδη πλήρη . To γνήσιο λογισμικό της Sony Ericsson, που σας δόθηκε με το τηλέφωνο , περιέχει την λειτουργία Advanced Sync ( Συγχρονισμός τηλεφώνου με το MS Outlook με ρυθμίσεις για προχωρημένους ) .Είναι ίσως το μόνο λογισμικό που θα χρειασθείτε , εάν χρησιμοποιείτε το MS Outlook , ώστε να μεταφέρετε τις επαφές σας στο τηλέφωνο .Προβλήματα και ρυθμίσεις :Οι τρόποι με τους οποίους συνδέετε το τηλέφωνο με το υπολογιστή , είναι μέσο θύρας USB , η οποία χρησιμοποιεί προσομοίωση τυπικής σειριακής πόρτας ( Μόντεμ) .Η Sony Ericsson διαθέτη USB καλώδιο με κάθε συσκευή .Ενώ διαθέτει ως έχτρα εξοπλισμό και τις βάσεις γραφείου , DSS 20 & DSS 25 , οι οποίες , κατά την προσωπική μας γνώμη εξυπηρετούν καλύτερα ,εάν περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας, δίπλα σε υπολογιστή . Οι ρυθμίσεις είναι τυπικές για σύνδεση καλωδίου USB ή βάσης DSS-20Συνήθεις ρυθμίσεις :USB καλώδιο : Port_COM4 baud_115200 OBEX_2048 DSS 20 : Port_COM3 baud_115200 OBEX_2048Μέγιστες ρυθμίσεις :USB καλώδιο : Port_COM4 baud_460800 OBEX_4096 DSS 20 : Port_COM3 baud_460800 OBEX_2048Η ομάδα δημιουργίας του προγράμματος σας εύχεται .. Καλή διασκέδαση με το MyPhoneExplorer :-) Μετά τιμής Κυριάκος Τριανταφύλλου. Το κατεβαζετε ΕΔΩ .. ΣΕΛΙΔΑ WEB... http://www.fjsoft.at/en/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 αν εξηγουσε λιγο περισσοτερα..θα ηταν λιγο καλυτερα...μεταφραση που? γιατι απο γερμανικα εγω δεν κατεω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Μπορεις να μας πεις περιπου τι περιλαμβανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Ναι,τι περιλαμβανει και για ποια κιν. ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 ξεχασες καπια βασικα πραγματα να αναφερειςτι κανει???και για πια κηνιτα ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1416003173 Οκτώβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Babel fish αν και τα αποτελεσματα δεν ειναι και πολυ καλα,καλυτερα απο τα γερμανικαhttp://babelfish.altavista.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Με τα αρκετά καλά γερμανικά που ξέρω, κατάλαβα ότι είναι μια εφαρμογή σαν την Nokia PC Suite... Δηλαδή, backup του τηλ. καταλόγου, των διευθύνσεων, της ατζέντας κ.λπ. σε φύλλα Excel, Word και HTML και άλλα (όσοι ξέρουν το Nokia PC Suite, κατάλαβαν!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Επίσης, μόλις πρόσεξα ότι η εφαρμογή MyPhoneExplorer Version 1.2.13 είναι optimized για K700, αλλά υποστηρίζονται και τα T300 , T610 , T630 , T68 , K500 , S700 , K750, D750, W800, V800, Z600, V600 , K600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 και προς τι η βιασυνη να κανουμε κλικ γρηγορα??Προς στιγμην χαρηκα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Οκτώβριος 18, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 nickstamat Σε ευχαριστώ για την μετάφραση και την προσπάθεια σου να βοηθήσεις , διόρθωσα την περιγραφή , έτσι ώστε να ικανοποιηθούν και οι πιο δύσπιστοι . Προς ολους : Για μένα αυτό που μετράει είναι ότι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου, και σε παραγωγικές διαδικασίες , όχι μόνο σε 3Dmark benchmarks και νουμερακια . Φιλικα .. Κυριάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 15:49] nickstamat Σε ευχαριστώ για την μετάφραση και την προσπάθεια σου να βοηθήσεις , διόρθωσα την περιγραφή , έτσι ώστε να ικανοποιηθούν και οι πιο δύσπιστοι . Προς ολους : Για μένα αυτό που μετράει είναι ότι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου, και σε παραγωγικές διαδικασίες , όχι μόνο σε 3Dmark benchmarks και νουμερακια . Φιλικα .. Κυριάκος Με συνχωρεις κιολας αλλα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εμεις χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη μονο για benchmarks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 προς Κυριάκος:εχεις δικιο, καποια απο τα πραγματα που διαβαζουμε δεν ειναι καθολου παραγωγικα, αλλα ειναι αποδειξη οτι χρησιμοποιοιυμε τον υπολογιστη μας και για αλλα πραγματα εκτος απο 3dmark και νουμερακια. φιλικα, ο Φιλικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Με bluetooth μπορεις να το συνδεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Ερώτηση άλλη (δεν είμαι δύσπιστος, απλά επειδή το έχω δουλέψει το πρόγραμμα - βέβαια πριν τη μετάφραση):Και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει περισσότερο από το PC Suite της Sony Ericsson?Δεν βρήκα κανέναν τραγικό λόγο γιατί να το προτιμήσω πάντως (εντελώς ειλικρινά)Πάντως παραμένει μια αξιόλογη προσπάθεια.Υ.Γ.: Το πρόβλημα είναι οτι απ'ότι έχω κατάλαβει πατάει πάνω στους ίδιους drivers με αυτούς της SE για να δουλέψει και γι'αυτό άλλωστε και τα προβλήματα συνδεσιμότητας (που ούτως ή άλλως υπάρχουν και με το original πρόγραμμα)Υ.Γ.2: Όντως ως προς τι ο τόσο τραβηγμένος τίτλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Οκτώβριος 19, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis [Χθες, στις 20:31] Με bluetooth μπορεις να το συνδεσεις? Δεν γνωριζω ... δεν εχω bluetooth dongle ,για να πειραματιστω . Με καλωδιο USB & DSS βαση , τα παει τελεια . Βεβαια την μεγαλυτερη ταχυτητα την πιανεις με το USB καλωδιο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Οκτώβριος 19, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 16:51] προς Κυριάκος: εχεις δικιο, καποια απο τα πραγματα που διαβαζουμε δεν ειναι καθολου παραγωγικα, αλλα ειναι αποδειξη οτι χρησιμοποιοιυμε τον υπολογιστη μας και για αλλα πραγματα εκτος απο 3dmark και νουμερακια. φιλικα, ο Φιλικός Με συνχωρεις κιολας αλλα απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εμεις χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη μονο για benchmarks? Βρε μην με περνετε στραβα , φιλικη σποντα εριξα Δεν κατηγορισα κανεναν .. Λεω με τον δικο μου τροπο, οτι καλο ειναι , ολοι να συμετεχουμε σε παρομοιες δημιουργηκες διαδικασιες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 εχουμε σοβαρες συσκευες, δεν ασχολουμαστε με SEφιλικη σποντα, παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Οκτώβριος 19, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Χθες, στις 23:54] Ερώτηση άλλη (δεν είμαι δύσπιστος, απλά επειδή το έχω δουλέψει το πρόγραμμα - βέβαια πριν τη μετάφραση): Και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει περισσότερο από το PC Suite της Sony Ericsson? Δεν βρήκα κανέναν τραγικό λόγο γιατί να το προτιμήσω πάντως (εντελώς ειλικρινά) Πάντως παραμένει μια αξιόλογη προσπάθεια. Υ.Γ.: Το πρόβλημα είναι οτι απ'ότι έχω κατάλαβει πατάει πάνω στους ίδιους drivers με αυτούς της SE για να δουλέψει και γι'αυτό άλλωστε και τα προβλήματα συνδεσιμότητας (που ούτως ή άλλως υπάρχουν και με το original πρόγραμμα) Υ.Γ.2: Όντως ως προς τι ο τόσο τραβηγμένος τίτλος; Και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει περισσότερο από το PC Suite της Sony Ericsson? Εεεε ερωτηση ειναι αυτη, τωρα ? Καλυτερα να ρωτουσες το αντιθετω .. Το πρόβλημα είναι οτι απ'ότι έχω κατάλαβει πατάει πάνω στους ίδιους drivers με αυτούς της SE για να δουλέψει και γι'αυτό άλλωστε και τα προβλήματα συνδεσιμότητας (που ούτως ή άλλως υπάρχουν και με το original πρόγραμμα) Το καθε τηλεφωνο εχει το driver του , οπου δηλωνετε ως συσκευη ( ΜΟΝΤΕΜ) στον υπολογιστη. Η σταθεροτητα εξαρτατε απο την Σουιτα , και κατα 50% απο τις ρυθμισεις ΟΒΕΧ & baud rate - packet size. Εχω γραψει τις καλυτερες ρυθμισεις στην παρουσιαση που εκανα αρχικα. Εγινε μια πατατα απο τον φιλο μου τον FJ , εκανε κατι γρηγορες αλλαγες στην εκδοση 1.2.13 οι οποιες μαλλον κακο εκαναν . Εχω στα χερια μου την εκδοση 1.1.67 , η οποια ειναι τρομερη απο σταθεροτητα και θα ελεγα τέλεια . Εαν μεσα στην εβδομαδα δεν αλλαξη η κυρια σελιδα με σταθεροτερη εκδοση , θα σας διαθεσω την δικη μου εκδοση , εχω το δικαιωμα απο τον Γερμανο φιλο μας , και θα ερθω και σε συνενοηση με το TheLab.gr , ετσι ωστε να φιλοξενηθη τοπικα το αρχειο. Φιλικα Κυριακος Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Οκτώβριος 23, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αναμένετε σύντομα η νέα έκδοση 1.2.20 ( έχω ήδη την ΒΕΤΑ ) , η οποία θα λύση πολλές ασυμβατότητες με Κ750 & V800 k W800 .. Και βεβαία είναι σταθερότατη Σύντομα θα σας ενημερώσω, μόλις τελείωση ο εξελληνισμός της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 @ overvolt...Sorry για το offtopic, αλλα εχω δει καποιους που λενε οτι με μια αλλαγη firmware κανουν το 750i σε w800. Πιανει κατι τετοιο ? Ξερεις κατι εσυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.