Jump to content

Αλλαγη ζωνης!

Zul

Recommended Posts

Μου εφερε ενας φιλος απο Αμερικη ενα DVD και ειναι ζωνη ενα και θελω να το αντιγραψω και να του αλλαξω ζωνη ωστε να μπορω να το δω και εκτος pc.γινετε?και επισης στο pc που το εβαλα μου ειπε οτι μπορω να αλλαξω ζωνη μονο 5 φορες,υπαρχει τροπος να για να μην υπαρχει οριο?

Τελοσπαντων. Κατεβασε το dvdshrink 3.2(αυτη νομιζω ειναι η τελευταια εκδοση) για να κανεις αντιγραφο ασφαλειας του DVD που θελεις και μεσα απο τα properties του προγραμματος διαλεξε αν θα ειναι region Free ή επελεξε χειροκινητα σε ποια ζωνη θελεις να το μετατρεψει.

Αρχική απάντηση από Ζul

δεν με χαλαει απλα δεν ξερω αν θα ειναι οκ σε ολα τα dvd player αν ειναι οκ δεν εχω κανενα προβλημα.

Οταν κανεις ενα DVD region free σημαινει οτι και σε ενα DVD player του Ουζμπεκισταν να το πας, θα παιξει.

Το Dvd shrink θα σε καλύψει ακόμα κ όταν κρατάς αντίγραφα ασφαλείας κ από τό videoclub της γειτονιάς σου :cool: Αν το ρυθμίσεις μια φορά δεν θα χρειαστεί να το ξαναρυθμίσεις οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ασχοληθείς ιδιαίτερα μαζί του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.