Zul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 Μου εφερε ενας φιλος απο Αμερικη ενα DVD και ειναι ζωνη ενα και θελω να το αντιγραψω και να του αλλαξω ζωνη ωστε να μπορω να το δω και εκτος pc.γινετε?και επισης στο pc που το εβαλα μου ειπε οτι μπορω να αλλαξω ζωνη μονο 5 φορες,υπαρχει τροπος να για να μην υπαρχει οριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 υπαρχουνε προγραμματα για region-free καταστασεις..ψαξε στο νετ σχετικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Για να το αντιγραψω σε αλλη ζωνη ξερεις κανενα προγραμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 τι θα πει να το αντιγραψεις σε αλλη ζωνη??δηλαδη αν ειναι τελειως region free σε χαλαει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 δεν με χαλαει απλα δεν ξερω αν θα ειναι οκ σε ολα τα dvd player αν ειναι οκ δεν εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Τελοσπαντων. Κατεβασε το dvdshrink 3.2(αυτη νομιζω ειναι η τελευταια εκδοση) για να κανεις αντιγραφο ασφαλειας του DVD που θελεις και μεσα απο τα properties του προγραμματος διαλεξε αν θα ειναι region Free ή επελεξε χειροκινητα σε ποια ζωνη θελεις να το μετατρεψει.Αρχική απάντηση από Ζul δεν με χαλαει απλα δεν ξερω αν θα ειναι οκ σε ολα τα dvd player αν ειναι οκ δεν εχω κανενα προβλημα. Οταν κανεις ενα DVD region free σημαινει οτι και σε ενα DVD player του Ουζμπεκισταν να το πας, θα παιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 οκ ευχαριστω.απλα πρωτη φορα ασχολουμε με το θεμα και δεν ξερω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Το Dvd shrink θα σε καλύψει ακόμα κ όταν κρατάς αντίγραφα ασφαλείας κ από τό videoclub της γειτονιάς σου Αν το ρυθμίσεις μια φορά δεν θα χρειαστεί να το ξαναρυθμίσεις οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ασχοληθείς ιδιαίτερα μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.