DarkSaga Οκτώβριος 28, 2005 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 μόνο ατην πράξη θα το δεις αυτό αν και σχεδιαστικά το μαμάς...για την αποφυσαλίδωση θέλεις υψομετρική διαφορά εισόδου-εξόσου....να παίρνεις νερό απο χαμηλά και οι φυσαλίδες να ανεβαίνουν ψηλά....δες τι ύψος ΔΗ έχεις στο όρθιο και τι ΔΗ στο ξάπλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 28, 2005 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Καλη σκεψη.Πιστευω πως δουλευει και ετσι... αλλα καλυτερα ας πει ο Μιχαλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 28, 2005 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Μr Eleven......άντε τον χάσαμε τον Santa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 12, 2006 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Σήμερα Παρέλαβα..... συνολικό ύψος 30cm θα δείξω μια "ιδέα" που είχα για φωτισμό τα led δε μου φτάσανε ως φωτισμός σχεδιαστικά πάρα πολύ καλό φινίρισμα άψογο σε κάθε λεπτομέρεια θα με αναγκάσει να ανεβάσω φωτογραφίες με το κουτι ψηλοανακατασκευασμένο ’ΨΟΓΟ και στη λειτουργία εξαέρωση σε οριζόντιο ψυγείο με μονό block και L30 σε χρόνο ρεκόρ!!!! Μιχάλη άξιος..... και απίστευτα φτηνό για τη δουλεια,την εμφάνιση και την ποιότητα του!!!! κουτάκι θέλεις τώρα και βιτρίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 12, 2006 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Μηχαλη ποσα $$$$ 8ες για ενα απο αυτα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 13, 2006 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Πολύ όμορφο το τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 14, 2006 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Σε λειτουργια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 14, 2006 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 ουοου χρήστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 14, 2006 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 Σε λειτουργια.... συνχαριτιρια και σε εσενα χρηστο για το καταπλικτικο κουτακι σου αλλα και στον μηχαλη για την τοσο επαγγελματικη δουλια του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 6, 2006 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 το διαχωριστικό στη μέση, σε τι χρησιμεύει;;; (ερώτηση αρχάριου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάρτιος 6, 2006 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από deninho το διαχωριστικό στη μέση, σε τι χρησιμεύει;;; (ερώτηση αρχάριου) Να κανει πληρη κυκλο το νερο ...και να μην μπαινει βγαινει και να παραμεινει το ιδιο το νερο μεσα ...και α κανει κ ψυξη και αυτο.. οκ@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 6, 2006 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από pro Να κανει πληρη κυκλο το νερο ...και να μην μπαινει βγαινει και να παραμεινει το ιδιο το νερο μεσα ...και α κανει κ ψυξη και αυτο.. οκ@ Μπά δε νομίζω να είναι γιαυτό...μάλλον για να είναι πιο ομαλή η ροή του νερού στο κύκλωμα. Γενικά όταν το νερό εισέρχεται και εξέρχεται σε δεξαμενή απο αγωγούς δημιουργεί τυρβώδης ροή και επιδρά στη ταχύτητα που έχει το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 6, 2006 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 λαλακίες λέτε και μάλιστα επιστημονικές....αναγκάζεις τις φυσαλίδες να μην πάνε απο είσοδο σε έξοδο αλλα να ταξιδέψουν προς την επιφάνεια του νερούκανείς δε θέλει νομίζω μικρότερη ροή στο κύκλωμα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 7, 2006 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 Εξαιρετική δουλειά ομολογουμένος!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 7, 2006 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga λαλακίες λέτε και μάλιστα επιστημονικές....αναγκάζεις τις φυσαλίδες να μην πάνε απο είσοδο σε έξοδο αλλα να ταξιδέψουν προς την επιφάνεια του νερούκανείς δε θέλει νομίζω μικρότερη ροή στο κύκλωμα του... Αγόρι μου!Που τα ξέρεις εσύ όλα! Συγνώμη για τις μλακίες που είπαμε, δεν θα ξαναγίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 7, 2006 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 για πλακα το λεει μην αρπαζεσε βρε.. ειναι ετσι οπως τα λεει ο Darksaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 7, 2006 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 για να μην υπάρχει το τοίχωμα αυτό θα έπρεπε η είσοδος και η έξοδος να βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος;;; (είσοδος ψηλά-έξοδος χαμηλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 8, 2006 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:25] για να μην υπάρχει το τοίχωμα αυτό θα έπρεπε η είσοδος και η έξοδος να βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος;;; (είσοδος ψηλά-έξοδος χαμηλα) Μπα.....Και πάλι χρειάζεται το τοίχωμα στη μέση αν έχεις δυνατή αντλία.Σωστός είναι ο DarkSaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Μάρτιος 16, 2006 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2373 Σαν το δικό μου δεν ειναι : 1- ειναι τσάμπα 2- σου μένει και η ρίγανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 16, 2006 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Πολυ καλη κατασκευη Γιατρε μου..Αν χωραει μεσα και μια L20 θα ειναι σουπερ για εξοικονομηση χωρου.(Τουλαχιστο η ριγανη ειναι φρεσκια?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.