Jump to content

Τανκ rev2

eleven

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

Μιχαλη ΦΟΒΕΡΗ δουλεια!!!

να φανταστω πως ο μονος λογος μου το εχεις κανει 'βιδωτο' και δεν το κολας ολοκληρο ειναι για λογους ευκολου καθαρισμου?

Ευχαριστω Βαγγελη

Ναι ακριβως + του οτι οπως ειπα πιο πανω μπορω να μεταβαλω το υψος αναλογα με τις αναγκες

Οι τελευταιες φωτο

αποτελουν απο μονες τους μια καλη δικαιολογια για να ασχοληθει καποιος με το αθλημα....

Μιχαλη για ακομα μια φορα... :worship: :worship: :worship:

βγαλτα παραγωγη και θερισε καρπους.....

βαλε ομως και ενα σημα κατατεθεν....

(ισως ενα logo "eleven" χαραγμενο στο εσωτερικο διαχωριστικο πλεξυ

να φαινεται μεσα απο το νερο....)

Λοιπόν Μιχάλη...το έργαλείο είναι κόσμημα! Εμένα μπορείς να ξεκινήσεις ήδη να μου φτιάχνεις ένα όπως το περιγράφω παραπάνω με 2 ξεχωριστούς θαλάμους...και ας μην υπάρχει απόλυτη στεγανοποίηση μεταξύ των 2 θαλάμων.

Δεν είναι αυτό που έχει σημασία άλλωστε. Σημασία έχει ότι δεν έχει κάποιος 2 ξεχωριστά τανκ, δεν σκοτώνεις τη ροή σου για να κανεις κάτι ανάλογο με 2 Υ, ανεξάρτητη ροη στις 2 αντλίες έχεις άνετα και ας περνάνε 5 σταγόνες απο το ενα μερος στο άλλο, το "πρόβλημα" του παφλασμού και των φυσαλίδων διορθώνεται πανευκολα εαν υπάρχει καν....με λίγα λόγια IT ROCKS!!!

Βρες που θα βάλεις ένα logo Eleven κάπου και στείλτο μου!! Σοβαρά...αμα βγαίνει θέλω ένα. Αν μου τα στείλεις πακετάκι με το άλλο που έιπαμε ακόμα καλύτερα!

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

βαλε ομως και ενα σημα κατατεθεν....

(ισως ενα logo "eleven" χαραγμενο στο εσωτερικο διαχωριστικο πλεξυ

να φαινεται μεσα απο το νερο....)

Το καλιτεχνικο πιστευω οτι ειναι ο τομεας σου καθε προταση δεκτη

Υ.γ Γιωργο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι σχετικο με τα πλεξυ και για το γυαλισμα τους

Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου ενα Πμ με το τηλ

Πρεπει αν το εχω αλλα δεν ειμαι σιγουρος

@darkCount

Μακη thenks ...........Ok κανονιστικε αναμενε νεα σε λιγο

Αν και δεν ηθελα να βαλω λεντ μια προχειρη δοκιμη με επεισε για το αντιθετο

Υ.Γ πρεπει επιτελους να βρω το manual της μηχανης μπας και την ρυθμισω γιατι δεν..............

θα επανελθω με μια πιο σωστη νυχτερινη φωτο :o

post-62-1416072262,7677_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 20:16]

Αν και δεν ηθελα να βαλω λεντ μια προχειρη δοκιμη με επεισε για το αντιθετο

Υ.Γ πρεπει επιτελους να βρω το manual της μηχανης μπας και την ρυθμισω γιατι δεν..............

θα επανελθω με μια πιο σωστη νυχτερινη φωτο :o

:blink: :worship: :blink:

Αν και δεν το ειδα εγκαιρα μιας και δεν με τρελλαινει το νερο .....απλα δεν εχω λογια !!!Ειναι ισως ο μονος λογος για να βαλω υδροψυξη (που δεν θελω).Βεβαια μπορω να το αγορασω και να το βαλω να καθεται μαζι με καποια αλλα πραματα που καθονται εδω περα!!!

Καλλιτεχνης!

Μιχαλη με τον πενηνταρη σωληνα σιγουρα ειναι πιο συμμαζεμενο και λεπτο.

Το υψος (που εχεις στο δικο μου) ειναι καλο.

Μη ξεχασεις να αφησεις λιγα πασα για να το βιδωσω στον πατο του κουτιου.

Αντε να ειμαι ο πρωτος (μετα απο σενα) που θα το δοκιμασω στο νεο κουτι μου.

αποχτησε και αδελφακι :) Πιο μικρο βεβαιως με 50αρι σωληνα οπως ειπε και ο προλαλησαν

Edit Για να προλαβω τυχον ερωτησεις γιατι μονο 2 βιδες για στερεωση ? απλα ξεχασα τις υπολοιπες στην δουλεια και ετσι αναγκαστικα να τις μοιρασω

post-62-1416072264,4078_thumb.jpg

Μηχαλη κανε μια δοκιμη να βαλεις UV leds και μεσα το κοκκινο πλεξυ μαζι με νερο που να εχει UV reactive blue adptive...

απ οτι βλεπω σε λιγο θα μου στιλεις ενα με 5αρι σολινα και καμια 30αρια ποντους ψιλο (σκεφτομε να κανο ενυδριο)

το μπλοκ που μου εστιλες απλα ειναι θεικο ο πρεσκοτ επιτελους φταρνιζετε!!!!!

μπορουμε τα τανκ να τα βαλουμε ξαπλα 11 θα δουλευουν?

θελω να το βαλω ξαπλα στην οροφη του κουτιου με τα ρακορ να κοιτανε κατω κ η ταπα εισαγωγης να ειναι πανω.

αν δεν καταλαβες πες μου να σου κανω ενα προχειρο σχεδιο.

Αρχική απάντηση από Alexisferos

μπορουμε τα τανκ να τα βαλουμε ξαπλα 11 θα δουλευουν?

θελω να το βαλω ξαπλα στην οροφη του κουτιου με τα ρακορ να κοιτανε κατω κ η ταπα εισαγωγης να ειναι πανω.

αν δεν καταλαβες πες μου να σου κανω ενα προχειρο σχεδιο.

Απο δοκιμη που εκανα...μπορει να μπει και ξαπλα..

Τα ρακορ θα κοιτανε ψηλα.

Απλα η βιδα πρεπει να μπει διαφορετικα και να κοιταει οπως τα ρακορ..

οχι εγω θελω να κανω τρυπα στο κουτι στην οροφη (μπροστα απο το ψυγειο) οσο ειναι το τανκ και να μπει το μισο μεσα κ το μισο να φενετε. τα ρακορ θα κοιτανε αναγκαστικα κατω αλλα ναι θελω τιν ταπα οπως τα ρακορ. απλα θελω να ειμαι σιγουρος αν δουλευει καλα ξαπλα γιατι θα κοψω το κουτι οποτε αν δεν κανει μου μενει μια ομορφη τρυπα που δεν θα εχω πως να την βουλωσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.