esdee Οκτώβριος 21, 2005 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Μιχαλη ΦΟΒΕΡΗ δουλεια!!!να φανταστω πως ο μονος λογος μου το εχεις κανει 'βιδωτο' και δεν το κολας ολοκληρο ειναι για λογους ευκολου καθαρισμου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 21, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από esdee Μιχαλη ΦΟΒΕΡΗ δουλεια!!!να φανταστω πως ο μονος λογος μου το εχεις κανει 'βιδωτο' και δεν το κολας ολοκληρο ειναι για λογους ευκολου καθαρισμου? Ευχαριστω Βαγγελη Ναι ακριβως + του οτι οπως ειπα πιο πανω μπορω να μεταβαλω το υψος αναλογα με τις αναγκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 21, 2005 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Οι τελευταιες φωτο αποτελουν απο μονες τους μια καλη δικαιολογια για να ασχοληθει καποιος με το αθλημα....Μιχαλη για ακομα μια φορα... :worship: :worship: :worship: βγαλτα παραγωγη και θερισε καρπους.....βαλε ομως και ενα σημα κατατεθεν....(ισως ενα logo "eleven" χαραγμενο στο εσωτερικο διαχωριστικο πλεξυνα φαινεται μεσα απο το νερο....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 21, 2005 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Λοιπόν Μιχάλη...το έργαλείο είναι κόσμημα! Εμένα μπορείς να ξεκινήσεις ήδη να μου φτιάχνεις ένα όπως το περιγράφω παραπάνω με 2 ξεχωριστούς θαλάμους...και ας μην υπάρχει απόλυτη στεγανοποίηση μεταξύ των 2 θαλάμων.Δεν είναι αυτό που έχει σημασία άλλωστε. Σημασία έχει ότι δεν έχει κάποιος 2 ξεχωριστά τανκ, δεν σκοτώνεις τη ροή σου για να κανεις κάτι ανάλογο με 2 Υ, ανεξάρτητη ροη στις 2 αντλίες έχεις άνετα και ας περνάνε 5 σταγόνες απο το ενα μερος στο άλλο, το "πρόβλημα" του παφλασμού και των φυσαλίδων διορθώνεται πανευκολα εαν υπάρχει καν....με λίγα λόγια IT ROCKS!!!Βρες που θα βάλεις ένα logo Eleven κάπου και στείλτο μου!! Σοβαρά...αμα βγαίνει θέλω ένα. Αν μου τα στείλεις πακετάκι με το άλλο που έιπαμε ακόμα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 21, 2005 Author #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςβαλε ομως και ενα σημα κατατεθεν....(ισως ενα logo "eleven" χαραγμενο στο εσωτερικο διαχωριστικο πλεξυνα φαινεται μεσα απο το νερο....) Το καλιτεχνικο πιστευω οτι ειναι ο τομεας σου καθε προταση δεκτηΥ.γ Γιωργο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι σχετικο με τα πλεξυ και για το γυαλισμα τους Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου ενα Πμ με το τηλ Πρεπει αν το εχω αλλα δεν ειμαι σιγουρος@darkCountΜακη thenks ...........Ok κανονιστικε αναμενε νεα σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 21, 2005 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2005 Ενταξει ελεος, το εχεις ξεφτυλισει το θεμα Μιχαλη, παλι σε εξοδα θα μας βαλεις, αχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 22, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 και με την ουγια που λενε με uv λαμπες και τα σχετικα ..........και σε uv πλεξυ θα το ηθελα σε μπλε uv αλλα δυστυχως ειναι πολυυυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυυ μακρια το Αμερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 22, 2005 Author #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αν και δεν ηθελα να βαλω λεντ μια προχειρη δοκιμη με επεισε για το αντιθετο Υ.Γ πρεπει επιτελους να βρω το manual της μηχανης μπας και την ρυθμισω γιατι δεν.............. θα επανελθω με μια πιο σωστη νυχτερινη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 22, 2005 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 20:16] Αν και δεν ηθελα να βαλω λεντ μια προχειρη δοκιμη με επεισε για το αντιθετο Υ.Γ πρεπει επιτελους να βρω το manual της μηχανης μπας και την ρυθμισω γιατι δεν.............. θα επανελθω με μια πιο σωστη νυχτερινη φωτο :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 22, 2005 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 ε εντάξει έδεσε το γλυκό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 23, 2005 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αν και δεν το ειδα εγκαιρα μιας και δεν με τρελλαινει το νερο .....απλα δεν εχω λογια !!!Ειναι ισως ο μονος λογος για να βαλω υδροψυξη (που δεν θελω).Βεβαια μπορω να το αγορασω και να το βαλω να καθεται μαζι με καποια αλλα πραματα που καθονται εδω περα!!!Καλλιτεχνης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 26, 2005 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Μιχαλη με τον πενηνταρη σωληνα σιγουρα ειναι πιο συμμαζεμενο και λεπτο.Το υψος (που εχεις στο δικο μου) ειναι καλο.Μη ξεχασεις να αφησεις λιγα πασα για να το βιδωσω στον πατο του κουτιου.Αντε να ειμαι ο πρωτος (μετα απο σενα) που θα το δοκιμασω στο νεο κουτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 26, 2005 Author #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 αποχτησε και αδελφακι Πιο μικρο βεβαιως με 50αρι σωληνα οπως ειπε και ο προλαλησαν Edit Για να προλαβω τυχον ερωτησεις γιατι μονο 2 βιδες για στερεωση ? απλα ξεχασα τις υπολοιπες στην δουλεια και ετσι αναγκαστικα να τις μοιρασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 26, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Ειμασταν 2 γιναμε 3......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 26, 2005 Author #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 και μια πιο καλη νυχτερινη σε live εφαρμογη στο συστημα μου πλεον ολα πανε καλα και η εξαερωση γινεται σε χρονο dt Y,Γ βρηκα και το manual της ψηφιακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 26, 2005 Author #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 και αλλη μια για αλλη μια φορα η Λ30 εδειξε την αξια της, 3πλο ψυγειο 3 μπλοκ 1,5 μετρο λαστιχο και γεμιζει το τανκ σε δευτερολεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 26, 2005 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2005 Μηχαλη κανε μια δοκιμη να βαλεις UV leds και μεσα το κοκκινο πλεξυ μαζι με νερο που να εχει UV reactive blue adptive...απ οτι βλεπω σε λιγο θα μου στιλεις ενα με 5αρι σολινα και καμια 30αρια ποντους ψιλο (σκεφτομε να κανο ενυδριο)το μπλοκ που μου εστιλες απλα ειναι θεικο ο πρεσκοτ επιτελους φταρνιζετε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 28, 2005 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 μπορουμε τα τανκ να τα βαλουμε ξαπλα 11 θα δουλευουν?θελω να το βαλω ξαπλα στην οροφη του κουτιου με τα ρακορ να κοιτανε κατω κ η ταπα εισαγωγης να ειναι πανω.αν δεν καταλαβες πες μου να σου κανω ενα προχειρο σχεδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 28, 2005 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Alexisferos μπορουμε τα τανκ να τα βαλουμε ξαπλα 11 θα δουλευουν?θελω να το βαλω ξαπλα στην οροφη του κουτιου με τα ρακορ να κοιτανε κατω κ η ταπα εισαγωγης να ειναι πανω.αν δεν καταλαβες πες μου να σου κανω ενα προχειρο σχεδιο. Απο δοκιμη που εκανα...μπορει να μπει και ξαπλα..Τα ρακορ θα κοιτανε ψηλα.Απλα η βιδα πρεπει να μπει διαφορετικα και να κοιταει οπως τα ρακορ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 28, 2005 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 οχι εγω θελω να κανω τρυπα στο κουτι στην οροφη (μπροστα απο το ψυγειο) οσο ειναι το τανκ και να μπει το μισο μεσα κ το μισο να φενετε. τα ρακορ θα κοιτανε αναγκαστικα κατω αλλα ναι θελω τιν ταπα οπως τα ρακορ. απλα θελω να ειμαι σιγουρος αν δουλευει καλα ξαπλα γιατι θα κοψω το κουτι οποτε αν δεν κανει μου μενει μια ομορφη τρυπα που δεν θα εχω πως να την βουλωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.