Jump to content

Τανκ rev2

eleven

Recommended Posts

Μια που το πηρα αποφαση να συμαζεψω το κουτακι μου και την υδροψυξη

ειπα να κανω ορισμενες αλλαγες (κυριως γι α λογους ευκολιας αλλα και εμφανισης)

Για αρχη λοιπον αλλαγη η χρηση τανκ Απο την προηγουμενη κατασκευη που ειχα κανει ηξερα πλεον τι δεν επρεπε να γινει για δουλευει σωστα το τανκ Βρηκα λοιπον σωληνα plexy 60 μμ (thanks to unssen) και ετσι αρχιζει η κατασκευη

εγιναν οι απαραιτητες βασεις κτλ χρειαζουμενα

post-62-1416072253,3906_thumb.jpg

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

βαζουμε τις βιδες συγκρατησης

Μπορειτε να διακρινετε το καναλι για το Ο-ρινκ αλλα και ενα πιο μικρο καναλι για να κουμπωσει το πλεξι που θα διαχωριζει την εισοδο απο την εξοδο

post-62-1416072253,5558_thumb.jpg

ομορφο πολυ ομορφο τελειο ειναι οτι ακριβος εψαχνα :) ποτε θα τα βλαλεις στην παραγωγη να αγορασουμε ενα.....

να εχουμε φουλ wc kit by eleven και να σε κανουμε ακομα ποιο διασημο στο εξωτερικο οπου και ποσταρουμε τα pc μας...

εγω θελω ενα τωρααααααααααααααααααααααα.... πεμπτη κατεβενω ελλαδα θεσ/νικη κ για καμια ωρα στο συνολο... αν κυριε 11 εχετε ορεξη κ θελετε μπορειτε να μου πουλησετε ενα γ@μ@το τανκ για να ειμαι υπερηφανος που φοραω φουλ κιτ απο εσας :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.