Jump to content

ATi X1800{X1600-X1300} VGA's (Official Thread or soon to be)

GoriLLakoS

Recommended Posts

Καλα ολα αυτα ρε παιδια το θεμα ομως δεν ειναι ΜΟΝΟ η ταχυτητα το θεμα ειναι η ποιοτητα και τα χαρακτηριστικα μιας καρτας γραφικων...

Νομιζω οτι καποιος που εχει μια 6800 (GT και πανω) δεν εχει κανενα λογο να παρει μια 7800 η 1800...

Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει το DirectX 10 και ποτε θα το υποστηριζουν οι καρτες...

Τοτε θα δειτε διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ

λοιπον εχουμε και λεμε , η δικια μου παει ως εξης

default V=1.1 πυρηνας και 1.9 μνημες

default V =580/630 (πυρηνας.μνημες)

1.25/1.95= 610/640

1.5/1.95=640/650

το τελευταιο σκορ βγηκε στα παραπανω ΜΗΖ. Οσο ρευμα και να εδωσα παραπανω δεν εγινε τπτ , μου βγαζει ενα error που λεει πως οι drivers της ΑΤΙ σταματησαν να αποκρινονται ή το αναποδο και φερνει την οθονη σε 640Χ480 με 16 χρωματα, με ρεσταρτ φτιαχνει. Επισης το ΑΤΙTOOL ειναι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο , οτι να ναι γινεται , δε κραταει ρυθμισεις κολαει στα καλα καθουμενα κοκ. Νομιζω γενικα drivers+tools ειναι σε νηπιακο σταδιο , ελπιζω να γινει κατι στους επομενους καταλυστ.

Ειναι πολυ δυσκολο να τις κλοκαρεις τωρα , μου πηρε 3 ωρες να βγαλω το σκορ σημερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.