johnnymous Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 Μόλις έβαλα το καινούργιο τροφοδοτικό(ocz 600w) σε ένα φίλο και μου δημιούργησε ένα προβληματάκι.....το έβαλα άρχησε ο υπολογιστής και μετά σκάλωσε. δεν κουνιόταν τίποτα στην επανεκίνηση μόλις έβgαζε τα bios έμενε έμενε ανοιχτός και δεν έκανε τίποτα. το φωτάκι του psu άναβε δλδ ο επεξεργαστής δούλευε αλλά μεχρι εκεί...έβαλα το παλιο τροφοδοτικό(350w) αλλά τίπτα.τι να κάνω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Reset CMOS για αρχή και ξεκίνησέ το μόνο με επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γρφικών. Ούτε σκληρούς, ούτε κάρτες PCI, τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Δεν νομίζω ότι φταίει το τροφοδοτικό σου φίλε μου. θα σου πρότεινα να αποσυνδέσεις τις μνήμες και το σκληρό και κατά την επανεκίνηση κάνε και ένα reset to default στο bios. Λογικά θα μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα που αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.