def Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 παιδια εδω και 2 μερες προσπαθω να κανω format και δεν μπορω,με το που βαζω το δισκακι μεσα δεν μπουταρι για format και με βγαζει συνεχεια στα win οι δισκοι μου ειναι σε stript η εντολη μεσα απο τα bios ειναι ενεργοποιημενη για να μπουταρι απο cd τι συμβαινει?σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 μηπος το cdaki σου τα εχει κλασει???για δοκιμασε σε κανα αλλο πισι να δεις επισεις οταν σου βγαζει το μηνιμα boot from cdrom πατα enter η οτιδιποτε αλλοκαι οταν θα αρχιζει να μπουταρει αν θυμαμε καλα πατας f6 και βαζεις την δισκετα με τα drivers του controler για το raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 ALLEX το cd δεν εχει προβλημα το διαβαζει κανονικα γιατι οταν μπαινω στα win το ανοιγει κανονικα το δικσακι μετα win και μου δειχνει τις επιλογες του cd, δεν μπουταρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 μηπος η κοπια που εχεις δεν ειναι bootable το εχεις ξανα δοκημασει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr μηπος η κοπια που εχεις δεν ειναι bootable το εχεις ξανα δοκημασει??? πολλες φορες το εχω καμια 10 φορματ με το ιδιο δισκακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από def παιδια εδω και 2 μερες προσπαθω να κανω format και δεν μπορω,με το που βαζω το δισκακι μεσα δεν μπουταρι για format και με βγαζει συνεχεια στα win οι δισκοι μου ειναι σε stript η εντολη μεσα απο τα bios ειναι ενεργοποιημενη για να μπουταρι απο cd τι συμβαινει?σας ευχαριστω Εχεις δοκιμασει να αφησεις ΜΟΝΟ το cd για boot και να κανεις ολα τα αλλα disabled?Επισης αν εχει τιποτα εξωτερικα drives οπως card readers σκληρους κλπ ΒΓΑΛΤΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ison Εχεις δοκιμασει να αφησεις ΜΟΝΟ το cd για boot και να κανεις ολα τα αλλα disabled?Επισης αν εχει τιποτα εξωτερικα drives οπως card readers σκληρους κλπ ΒΓΑΛΤΑ... εξωτερικα drives δεν υπαρχουν, οταν εννοεις ολα τα αλλα disadled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Δλδ να βαζεις στο boot order ΜΟΝΟ το cd και ολα τα αλλα κλειστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλους τους σκληρούς και τυχόν 7-in-1 readers αν έχεις στο μηχανάκι και δες άμα θα ξεκινήσει από το CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.