Ar@besqu.e Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 Μετά από προσπάθεια να κάνω logical ενα partition ο δίσκος που έχα φυλαγμένα όλα τα αρχεία μου σύνολο πάνω από 100gb φαίνεται οτι καταστράφηκε. Στο bios τον βλέπει κανονικά αλλά τα windows τον βλέπουν ως hardware στο device manager αλλά δεν εμφανίζεται στο my computer ενώ ήταν κανονικά ntfs. επίσης δεν εμφανίζεται οταν κάνω boot με τις rescur discettes του partiotion magic. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τα αρχειά μου? (120gb ide seagate) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Δοκίμασε το Easy Recovery Pro ή/και το Get Data Back for NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Οκτώβριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 ο δισκος δεν εγινε formatted δεν τον βλέπουν τα windows αυτό είναι το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 μονό δίσκο η raid? αυτο που έσκασε?πάρτο και πήγαινε καμμια βόλτα απο κανέναν άλλο να τον δείτε απο εκεί θα χρειαστεις χώρο ουτως η άλλως για να μεταφέρεις ό,τι σώζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e ο δισκος δεν εγινε formatted δεν τον βλέπουν τα windows αυτό είναι το πρόβλημα Ναι OK, βάλε τον σε άλλη μητρική αν μπορείς και δοκίμασε το Easy recovery Pro ή/και το Get Data Back for NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Οκτώβριος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 σκέτος ήταν όχι σε raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Βάλε λέμε το Get Data Back... Είτε έχει partition, είτε όχι, είτε είναι formated είτε όχι θα στα βρει. Εγώ μια φορά το χρειάστηκα και έπαθα με το τι κατάφερε να κάνει. Μου βρήκε ΟΛΑ τα αρχεία ενώ είχα σβήσει το partition και είχα κάνει καινούριο. Η μόνη περίπτωση που φαντάζομαι οτι δεν μπορεί να κάνει τπτ είναι άμα το BIOS δεν βρίσκει το δίσκο ή κάνεις low level format. Δοκίμασέ το και δεν θα το μετανιώσεις. Και αν θες σπασιματάκι στείλε πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Πήγαινε με δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" > Διαχείρηση > Διαχείρηση δίσκων και δές πώς εμφανίζεται το partition. Πές μας για να βγάλουμε άκρη.. άν απλά τον έχεις μετατρέψει ίσως να επανέρχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Τϊ έγινε ? Το έφτιαξες τελικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Δοκιμασε το active@undelete μιλαμε κανει θαυματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Δοκιμασε οπως και να εχει τα προγραμματακια που ειπαν τα παιδια οπως και να εχει ακομα καλο θα ειναι σε καποιον αλλον υπολογιστη ωστε να τα σωσεις κιολας.Δε ευκολη λυση και με την προυποθεση οτι απλα εκανες ενα partition delete δοκιμασε με το partition magic να δεις εαν σου κανει undelete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Οκτώβριος 17, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Πήγαινε με δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" > Διαχείρηση > Διαχείρηση δίσκων και δές πώς εμφανίζεται το partition. Πές μας για να βγάλουμε άκρη.. άν απλά τον έχεις μετατρέψει ίσως να επανέρχεται. αυτό είναι το Θέμα τα bios βλέπουν τον δίσκο αλλά τα windows και οι boot disks του partition magic oxi. Χρυσά τα προγράμματα που λέτε αλλά αν δεν βρίσκουν καν τον δίσκο πως θα κάνουν undelete? θα τον βάλω σε άλλο pc θα δώ. Ηλπιζα μήπως αν άλλαζα τπτ επιλογές από τα bios για τον δίσκο κάνω τα windows να τον δούν.Αρχική απάντηση από Vagouridis Δοκιμασε οπως και να εχει τα προγραμματακια που ειπαν τα παιδια οπως και να εχει ακομα καλο θα ειναι σε καποιον αλλον υπολογιστη ωστε να τα σωσεις κιολας.Δε ευκολη λυση και με την προυποθεση οτι απλα εκανες ενα partition delete δοκιμασε με το partition magic να δεις εαν σου κανει undelete. το partition δεν έγινε ούτε formatted ούτε deleted πήγα να τον κάνω logical από primary γιατί έιδα πως υπήρχαν γραμμένα boot αρχεία παλιών εγκαταστάσεων windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2005 Ρε τα δοκίμασες; Δεν έχουν να κάνουν με τι λένε τα Windows αυτά τα προγράμματα. Εγώ έσβησα καταλάθως το partition που είχα τα αρχεία μου, τα windows δεν έβλεπαν το δίσκο αλλά το Get Data Back τον βρήκε πανεύκολα! Δοκίμασέ το πρώτα! ούτε 3MB δεν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.