Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 Λοιπον παω που λετε να κανω update το bios της εν λογω μητρικηςΕιχα την εκδοση 3.10 και στο δικτυο υπηρχε η 3.70 (official παντα απο το site της MSI)Κανω κανονικα μεσω live update το bios update(κανω και τη δισκετουλα σε περιπτωση που κατι στρβωσει) , ολα καλαReboot φτιαχνω ρυθμισεις και μπαινω winΟλα αψογαΚανω δουλεια και οταν τελειωνω παω να κλεισω το μηχανημαΚανονικα κανει shutdown αλλα συμβαινει το εξης εκπληκτικοΣβηνει την οθονη αλλα το πισι μενει ανοιχτο για 4-5 λεπτα πριν κλεισει!!!Βρε τι να βαζω αλλες εκδοσεις του BIOS , βρε τι να παιζω με τις acpi ρυθμισεις τζιφοςΜεχρι που σε ενα φορουμ βρηκα την λυση : Για να λυθει το προβλημα ηθελε uninstall(σε safe mode) τους chipset drivers και ξανα install!(βεβαια στο ενδιαμεσο reboot κρασαρε το μηχανημα στο Windows is saving your settings)Και οντως δουλεψε!!Οποτε το αναφερω εδω , ωστε να μην ταλαιπωρηθει καποιος αλλος δυσμοιρος συμφορουμιτης μας οπως εγω!!!!
planetman Οκτώβριος 15, 2005 #2 Οκτώβριος 15, 2005 Για πες μας εντυπώσεις για αυτή τη μητρική, γιατί ίσως έχω ένα πιστωτικό σε λίγο καιρό και έλεγα να την πάρω. Η κάρτα ήχου που λέει πως είναι live και έχει και ψηφιακές εξόδους τί λέει;
Braveheart1980 Οκτώβριος 15, 2005 Author #3 Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Για πες μας εντυπώσεις για αυτή τη μητρική, γιατί ίσως έχω ένα πιστωτικό σε λίγο καιρό και έλεγα να την πάρω. Η κάρτα ήχου που λέει πως είναι live και έχει και ψηφιακές εξόδους τί λέει; Πολυ καλη μητρικη!Σταθερη με πολλα καλουδια και πανω απο ολα hardware καρτα ηχου η οποια για μενα ειναι αρκετηΑπο oc ειμαι στα 10χ282 με 1:1 μνημες (2,5-4-4-11) rock stable με οτιδηποτε κυκλοφορει στην αγορα!Χτυπα την με κλειστα τα ματια!!
planetman Οκτώβριος 15, 2005 #4 Οκτώβριος 15, 2005 Ε εντάξει, το 282 δεν λέει και τίποτα. Δεν δοκίμασες παραπάνω; Έχει οπτική & coaxial έξοδο ή μπαρούφες;
Braveheart1980 Οκτώβριος 15, 2005 Author #5 Οκτώβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Ε εντάξει, το 282 δεν λέει και τίποτα. Δεν δοκίμασες παραπάνω; Έχει οπτική & coaxial έξοδο ή μπαρούφες; Δοκιμασα παραπανω αλλα μαλλον με κοβει η cpuΝαι εχει απ'όλες τις εξοδους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.