lazo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2005 Καλημέρα, έχω αγοράσει μια κάρτα 9550 και έχω συνδέσει το S-video out μέ αντάπτορα που το μετατρέπει σε θηλυκό RCA και απο εκεί σε ΤV καινούργια. Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα στην τηλεόραση είναι ασπρόμαυρη, τι φταίει; Έχω παίξει με όλες τισ ρυθμίσεις PAL στις ρυθμίσεις της ΑΤΙ. Τί άλλο μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Στελνεις σήμα ntsc σε pal τηλεοραση ή το αντιστροφο...........Βαλε τις σωστες ρυθμισεις και θα παιξει.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazo Οκτώβριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Pal σε Pal στέλνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Οκτώβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 δοκιμασε με καλωδιο s-video σε s-video χωρις την χρηση ανταπτορα. Ειχα και γω το ιδιο προβλημα... Με τη χρηση ανταπτορα εβλεπα χρωμα μονο αν εστελνα σημα composite over s-video μεσα απο dscaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.