Jump to content

Problemo

JohnnyX

Recommended Posts

Msi pt800 neo-v ειχε πανω της μια geforce fx5200 (AGP)

Αλλαχτικε με 6600GT...επαιξε μια μερα και απο την επομενη ..δεν !

Δεν ξερω αλλα στοιχεια δεν ηταν δικο μου το pc.

Απο οτι ειδα δε κανει καν beep (ουτε 4 ουτε 8 για τη vga) παραυτα με την 5200 παιζει.

Η φταιει η καρτα γραφικων...δε βρηκα ακομα agp συστημα να τηι δοκιμασω... ομως μηπως καποια ασυμβατοτητα με το via pt800 ? Ισως το τροφοδοτικο ..no name 350w ..(παιρνει ρευμα απο xtra molex η agp version της 6600gt) ..αλλα τα 2 τελευταια ερχονται σε αντιθεση με το γεγονος οτι δουλεψε μια μερα...και αυτα με τρελενει..ισως εν τελει η 6600gt να το ειπε το ποιημα !

Το πιο πιθανο είναι να μην πάτησε καλά 'Η (σημαντικό) αν η κάρτα είναι βιδωμένη στο Bracket- με το κουτί ή όχι (μπορεί να βραχυκυκλώνει (μου έχει τύχει))

Extra τροφοδοσία παίζει; Από τα πολύ παλιά shocks που είχα φάει, προσπαθώντας να bootάρω το pc μου μετά την εγκατάσταση της υδρόψυξης, που είχα ξεχάσει να βάλω το βύσμα του ρεύματος...

Ίσως είναι το τροφοδοτικό μιας και η 6600 σίγουρα έχει περισσότερες απαιτήσεις (ενεργειακά) από την 5200. Δεν νομίζω ότι η κάρτα γραφικών πρόλαβε να σου πάθει οτιδήποτε (Εγγύηση να έχεις όμως...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.