Jump to content

psu SUPER FLOWER 500 -αποψεις?

makio

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από amartolos

δεν ρωτας σε κανενα ανθοπωλειο??

:D:D τους τελειωσαν !

Κοίτα........αν κρίνω από ένα 420-άρη που έχω περίπου τρία χρόνια τώρα, ΔΕ με πρόδωσε ποτέ ακόμα και όταν του τράβαγα ρεύματα στα όρια...... ;)

για πληροφοριες πατηστε εδω

14άρης ανεμιστήρας!!! Κοίτα να δεις! Εγώ πάντως όσο καλό και να είναι δεν θα

αγόραζα προϊόν με το όνομα Σούπερ Λουλούδι!:daisy: Σιγά μην το βγάλουνε και

βιονική κοκκινοσκουφίτσα....

δεν καταλαβαινω και παρα πολυ ομως αυτο το σκεφτικο!

τι θα πει δεν θα αγοραζα προϊον με ονομα Σουπερ Λουλουδι?????

Τagan δηλαδη..........τι σημαινει?????σου εμπνεει πιο πολυ εμπιστοσυνη(μιλαω σαν ονομα........οχι σαν φημη της εταιριας!!!!!)

Απλώς δεν με εμπνέει σαν όνομα, το Tagan δεν σημαίνει τίποτα...Πάντως η ονοματολογία των προϊόντων παίζει μεγάλο ρόλο στη σύγχρονη αγορά, ας πούμε το Antec είναι πολύ καλό όνομα ενώ το Heroichi....

Δηλαδη, σε εμπνεει πχ η Hewlett Packard? Που ειναι σα να λες "Ταβερνα Μητσος-Αννα"?

Τα προιοντα μετρανε για μενα και οχι τα ονοματα.

Παντως, απ οσο γνωριζω, ειναι αξιοπρεπεστατα τροφοδοτικα, και πολυ διασημα στην αμερικη σαν TTGI. :D

και που βρισκει κανεις τετοια ρε παιδια???

Και hipro σου εχει δωσει τα ρευματα μονο του ή τα πηρες με το ζορι???

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 11:56]

και που βρισκει κανεις τετοια ρε παιδια???

Και hipro σου εχει δωσει τα ρευματα μονο του ή τα πηρες με το ζορι???

Ότι ρεύματα είναι να σου δώσει, θα σου δώσει......Δεν μπορεί παραπάνω........Εγώ λίγο τις τάσεις του έχω "τσιμπίσει".........13.2V, 5.6V και 3.9V :)

Και το δικό μου Super Flower είναι. Το 450w -dual fan. Οι τάσεις φαίνονται σταθερές και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ως τώρα.

και δεν υπαρχει αντιπροσωπος γι αυτα στην ελλαδα...μονο παραγγελια απο εξω...ενημερωτικα ρωταω,δεν σκεφτομαι να το αγορασω!τιμη?δεν τα παω καλα με τα γερμανικα..δεν βρισκω ποσο κοστιζει!!

συμπαθέστατο φαίνεται, και εξωτερικά.

καλά αυτά περί ονομάτων δεν είναι σοβαροί λόγοι!

βάφτισέ το όπως θες;)

Εφοσον εχει δοκιμαστει και ειναι ΟΚ ας λεγεται οπως θελει.

Εξ οψεως φαινεται πολυ καλο παντως

τελικα μετα απο πιο προσεκτικο ψαξιμο με τον γουγλη βρηκα καποιες αναφορες γι αυτο...

οι πιο πολλοι οπως μαντευετε εχουν προβλημα με το ονομα του ! !

κανεις δεν ειχε προβλημα αξιοπιστιας ή ρευματων

τελικα καποια στιγμη θα το εχω στα χερια μου (500αρι) οποτε θα σας πω και τι γνωμη μου

''αντικειμενικα''......

Αρχική απάντηση από hipro5

Ότι ρεύματα είναι να σου δώσει, θα σου δώσει......Δεν μπορεί παραπάνω........Εγώ λίγο τις τάσεις του έχω "τσιμπίσει".........13.2V, 5.6V και 3.9V :)

αυτο εννοουσα!Να σου δωσει απλοχερα τα ρευματα που προσφερει με την μεθοδο του................."ηλεκτροσοκ"!!Ακου εκει τσιμπησα λιγα την 12 στα 13,2?!?!!?

Ποσα δωσατε οσοι το παραγγειλατε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.