pigassos19 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2005 Δεν μπορω να βρω τι φταει και τον τελευταιο καιρο κ σχεδον καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη, μου πεταει το εικονιδιο του security center γαι διαφορους λογους,π.χ. οτι εχω απενεργοποιημενο το windows update, ενω το εχω ρυθμισει να μη με ειδοποιει...??Εχω ψαξει με το spybot και το hijack και δε βρισκω τιποτα..Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αν έχεις βάλει Norton, κάντου update και πές του να διαχειρίζεται αυτό(το Norton) το security bla-bla........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Control Panel -> Security Center -> Change the way κλπ και ξε-τικάρισε και τις 3 επιλογές: [Edit] (και τώρα που ξαναβλέπω το ποστ σου, έχω την εντύπωση ότι το έχεις ήδη κάνει αυτό...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Απλο ειναι..Run->dcomcnfg->Services(Local)->Security Center->Disable. Eιναι το πρωτο πραγμα που κανω μετα το φοματ,γιατι μου τα πρηζει κανονικοτατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Ευχαριστώ deadlock7!Από ότι φαίνεται αυτό δίνει οριστική λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Απλο ειναι..Run->dcomcnfg->Services(Local)->Security Center->Disable. Eιναι το πρωτο πραγμα που κανω μετα το φοματ,γιατι μου τα πρηζει κανονικοτατα Η καλυτερη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.