Jump to content

AMD X2 απο Κινα

firefox

Recommended Posts

βασίλη με συχωρείς αλλα...αν κάτσω και δώσω συνεχεια σε αυτά που γραφής με το υφάκι που τα γραφής....δεν θα τελειώσουμε ποτε.

εντάξει είσαι reviewer αλλα "χεκαβαλα" και το καλαμάκι λίγο βρε παιδί μου...έλεος που λες και εσύ...

Αρχική απάντηση από firefox

βασίλη με συχωρείς αλλα...αν κάτσω και δώσω συνεχεια σε αυτά που γραφής με το υφάκι που τα γραφής....δεν θα τελειώσουμε ποτε.

εντάξει είσαι reviewer αλλα "χεκαβαλα" και το καλαμάκι λίγο βρε παιδί μου...έλεος που λες και εσύ...

..............:nuke: :nuke: :nuke: ...................:boxed::TD: .............:alien:

Αρχική απάντηση από RootX

Βασίλη, είσαι off και δεν είναι η πρώτη φορά.

’λλο πράγμα το χιούμορ και άλλο το ύφος το δικό σου.

End of story.

Tσάμπα τα πρόφιs ρε Βασίλη.... (αλλά αυτά παθαίνει όποιος κλέβει ιδέες, αφού δεν ξέρεις τα ''κουμπιά'' του, άσε με εμένα που τον ξέρω...) :p

βασικά σε π.χ. μαύρη κινέζικη αγορά μπορούν να παίζουν τρελές τιμές.

αλλά σε eshop δε νομίζω ότι θα βρεις παρα πολύ μεγάλες διαφορές, κυρίως λόγω του σχετικά συμπιεσμένου κέρδους που έχουν τα προϊόντα για υπολογιστές.

πάντως υπάρχουν κάποια είδη που οι διαφορές είναι αξιοσημείωτες (consumer electronics).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.