magicman Οκτώβριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:02] δε φερνεις κανα τζιπακι suzuki ή kia θες?? :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 ...........................:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Οκτώβριος 14, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 βασίλη με συχωρείς αλλα...αν κάτσω και δώσω συνεχεια σε αυτά που γραφής με το υφάκι που τα γραφής....δεν θα τελειώσουμε ποτε.εντάξει είσαι reviewer αλλα "χεκαβαλα" και το καλαμάκι λίγο βρε παιδί μου...έλεος που λες και εσύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Καπου 3,105.25 CNY εχει ο 3800+Χ2 στην Κινα...:worship***Μην ξαναδώσεις τόσο άκυρη απάντηση.*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από firefox βασίλη με συχωρείς αλλα...αν κάτσω και δώσω συνεχεια σε αυτά που γραφής με το υφάκι που τα γραφής....δεν θα τελειώσουμε ποτε. εντάξει είσαι reviewer αλλα "χεκαβαλα" και το καλαμάκι λίγο βρε παιδί μου...έλεος που λες και εσύ... ..............:nuke: :nuke: :nuke: ................... .............:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Βασίλη, είσαι off και δεν είναι η πρώτη φορά.’λλο πράγμα το χιούμορ και άλλο το ύφος το δικό σου.End of story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Βασίλη, είσαι off και δεν είναι η πρώτη φορά. ’λλο πράγμα το χιούμορ και άλλο το ύφος το δικό σου. End of story. Tσάμπα τα πρόφιs ρε Βασίλη.... (αλλά αυτά παθαίνει όποιος κλέβει ιδέες, αφού δεν ξέρεις τα ''κουμπιά'' του, άσε με εμένα που τον ξέρω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 14, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 βασικά σε π.χ. μαύρη κινέζικη αγορά μπορούν να παίζουν τρελές τιμές.αλλά σε eshop δε νομίζω ότι θα βρεις παρα πολύ μεγάλες διαφορές, κυρίως λόγω του σχετικά συμπιεσμένου κέρδους που έχουν τα προϊόντα για υπολογιστές.πάντως υπάρχουν κάποια είδη που οι διαφορές είναι αξιοσημείωτες (consumer electronics). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.