Jump to content

AMD X2 απο Κινα

firefox

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Απαντήστε ωρέ, μην κάνετε τους κινέζους :p

Θα απαντούσα ωρέ αλλά δεν θυμάμαι την ισοτιμία Κορώνας - Γουάν (κινέζικο νόμισμα) :p

(χωρίς πλάκα πάντως, θυμάμαι όταν είχα πάει πριν ~5 χρόνια στην Κίνα, οι τιμές δεν έλεγαν τίποτα το σπουδαίο - ακόμα και για τα ''made in China'')

καλά ρε παιδιά αν ήθελα να κάνω πλακα θα πήγαινα να ποστάρω σε άλλο section το "μαμισατε" εντελώς ...δεν μπορώ να σας καταλάβω...αν θέλετε να κάνετε πλακα ποστάρετε αλλου (τι ανευθυνότητα είναι αυτή...)

φίλε firefox, νομίζω κάτι σου απάντησα...

Αρχική απάντηση από spc

(χωρίς πλάκα πάντως, θυμάμαι όταν είχα πάει πριν ~5 χρόνια στην Κίνα, οι τιμές δεν έλεγαν τίποτα το σπουδαίο - ακόμα και για τα ''made in China'')

Αρχική απάντηση από tigrakas

Google it αν και εγώ σε ψάξιμο που έκανα μου έβγαλε τιμές μόνο σε Γουόν και δεν υπάρχει ισοτιμία ευρώ-γουόν. :(

linky, κοίτα να δεις που θα βρούμε τιμές :)

:OT:

Και τι να απαντήσουμε ρε φίλε, ακόμα και search για κινέζικα e-shops να κάνεις, στα κινέζικα θα βγουν οι απαντήσεις...

Μα καλα τι σοι Ninja εισαι εσυ και δεν ξερεις ολες τις ανατολιτικες γλώσες??:p

Αρχική απάντηση από eleven

Μα καλα τι σοι Ninja εισαι εσυ και δεν ξερεις ολες τις ανατολιτικες γλώσες??:p

Θα με βρίσει ο firefox στο τέλος :p

Μια χαρά γνωρίζω τις γλώσες αγαπητέ ενδέκατε, απλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω chinese(simplified) language pack στο pc :p

Μια χαρά γνωρίζω τις γλώσες αγαπητέ ενδέκατε, απλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω chinese(simplified) language pack στο pc :p

Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια δεν λέγει στην περίπτωση του συγκεκριμένου αδμινονιντζακίου :p

Αρχική απάντηση από tigrakas

Google it αν και εγώ σε ψάξιμο που έκανα μου έβγαλε τιμές μόνο σε Γουόν και δεν υπάρχει ισοτιμία ευρώ-γουόν. :(

linky, κοίτα να δεις που θα βρούμε τιμές :)

Πιο συγκριμενα εδω--->http://www.xe.com/ucc/full.shtml

ΟΤΙ και να κάνεις ΔΕ θα τον βρείς πιο φτηνά στην Κίνα.........Το έχουν "φτιάξει" έτσι το σύστημα για να είναι μία η άλλη.........Το πιο φτηνό είναι να έχεις γνωστό στην Αμερική, να τον αγοράσει από κει και να στον στείλει.......... ;)

Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 20:24]

αυτή είναι απάντηση σαν του hipro. δηλαδή από αμερική ποσο θα πάει τελική τιμή?

ΟΧΙ να σου τον στείλει η εταιρία, αλλά από γνωστό, αλλιώς την έβαψες........ ;)

Στοιχίζει όσο έχει στην Αμερική π.χ. 500$ = 420 Ευρώ + 2 χ μεταφορικά καμμιά 30 - 40 Ευρώ ασφαλισμένο και συστημένο το δέμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.