Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ!!!!!ΑΜΕΣΑ!

ReDBouLaS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gocu

κοιτα καταρχην δεν ειπες οτι το πουλησες οποτε δεν εκανα λαθος να συμπερανω οτι δεν το ειχες πουλησει

απο εκει και περα δεν ειμαι η Λιτσα Πατερα η η Μυριαμ και ο Τζοσουα...

κανεις δεν ειναι απο εδω

για να γινεται λοιπον παιχνιδι σου λεω οτι μαλλον κατεμε μαλλον στο τροφοδοτικο ειναι η πατατα

και συμβουλη...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ MOD

ελπιζω ολα να πανε καλα αυριο

Man έγραψες....Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα πρωινιάτικο.Ρε φίλε το τροφοδοτικό το δοκίμασες αν είναι οκ πριν το πάρεις?Το μόντ ποιός το έκανε?

Και λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει...

τροφοδοτικο=βασικο κομματι του pc...το παθημα πρεπει να γινεται μαθημα..ολοι εχουμε κανει μια μαλ.... στη ζωη μας.μονο ετσι αποκτας εμπειρια!!

εχω μια ιδεα.......................

απ οτι ξερω τα περισοτερα τροφοδοτικα οταν οι τασεις δεν ειναι σοστες κληνουν

και μαλλον αν μετρας ταση χωρις φορτιο πολυ πιθανον να φτεει αυτο γιατι πολλα τροφοδοτικα χωρις φορτιο εχουν αλλες τασεις το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το βαλεις πανο και να το πολυ μετρισεις εκει

και αν ειναι σταθερο στα 3,5 μην μασας δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Το ειχα παρει μονταρισμενο,αλλά μετρουσα με το πολυμετρο και μου εβγαζε αλλα,ασε που με το μοντ δεν ηταν στατηερα,λιγο να κουνιοταν ο ρυθμιστης πηγαινε 3,6 κλπ,οποτε το ξεπατωσα το mod και τελειςσε η υποθεση.Πρακτικα αυξανοντας την 3,3 που ευνοουμαστε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.