Tsunami Οκτώβριος 16, 2005 #21 Οκτώβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από gocu κοιτα καταρχην δεν ειπες οτι το πουλησες οποτε δεν εκανα λαθος να συμπερανω οτι δεν το ειχες πουλησειαπο εκει και περα δεν ειμαι η Λιτσα Πατερα η η Μυριαμ και ο Τζοσουα...κανεις δεν ειναι απο εδωγια να γινεται λοιπον παιχνιδι σου λεω οτι μαλλον κατεμε μαλλον στο τροφοδοτικο ειναι η πατατα και συμβουλη...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ MODελπιζω ολα να πανε καλα αυριο Man έγραψες....Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα πρωινιάτικο.Ρε φίλε το τροφοδοτικό το δοκίμασες αν είναι οκ πριν το πάρεις?Το μόντ ποιός το έκανε?Και λίγη περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει...
b.s.o.d. Οκτώβριος 16, 2005 #22 Οκτώβριος 16, 2005 τροφοδοτικο=βασικο κομματι του pc...το παθημα πρεπει να γινεται μαθημα..ολοι εχουμε κανει μια μαλ.... στη ζωη μας.μονο ετσι αποκτας εμπειρια!!
Qlim4X Οκτώβριος 16, 2005 #23 Οκτώβριος 16, 2005 εχω μια ιδεα.......................απ οτι ξερω τα περισοτερα τροφοδοτικα οταν οι τασεις δεν ειναι σοστες κληνουνκαι μαλλον αν μετρας ταση χωρις φορτιο πολυ πιθανον να φτεει αυτο γιατι πολλα τροφοδοτικα χωρις φορτιο εχουν αλλες τασεις το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το βαλεις πανο και να το πολυ μετρισεις εκεικαι αν ειναι σταθερο στα 3,5 μην μασας δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
ReDBouLaS Οκτώβριος 20, 2005 Author #24 Οκτώβριος 20, 2005 Το ειχα παρει μονταρισμενο,αλλά μετρουσα με το πολυμετρο και μου εβγαζε αλλα,ασε που με το μοντ δεν ηταν στατηερα,λιγο να κουνιοταν ο ρυθμιστης πηγαινε 3,6 κλπ,οποτε το ξεπατωσα το mod και τελειςσε η υποθεση.Πρακτικα αυξανοντας την 3,3 που ευνοουμαστε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.