ΝTG Οκτώβριος 13, 2005 #21 Οκτώβριος 13, 2005 @greekfragma Δεν ηταν μουτζα ρε συ!!Απλα ειναι ξεκαθαρο οτι η σφαιρα σου θελει επειγοντως καθαρισμα!! :D :magic:
stratos1978 Οκτώβριος 13, 2005 Author #22 Οκτώβριος 13, 2005 χεχε που το βρηκα .... 7600ΜΗΖ να πηγαινει ο επεξεργαστης και εγω να καιγομαι για να βαλω timing sto bios για τις μνημες....!!!χεχεχεχε και γ@μ@ .
greekfragma Οκτώβριος 13, 2005 #23 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 17:24] χεχε που το βρηκα .... 7600ΜΗΖ να πηγαινει ο επεξεργαστης και εγω να καιγομαι για να βαλω timing sto bios για τις μνημες....!!!χεχεχεχε και γ@μ@ . ενταξει φιλε τερμα το οφ τοπικ νομιζω........εχω την εντυπωση οτι θες βοηθεια για τις μνημες σου αυτη τη στιγμη και τι χρονισμους να βαλεις........εαν θες να το πας στην ππλακα να μας πεις και μας να μην ασχοληθουμε αλλο γραφοντας συμβουλες περιμενουμε αποριες για τις μνημες σου και να συνεχιστει κανονικα η κουβεντα
stratos1978 Οκτώβριος 13, 2005 Author #24 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:32] ενταξει φιλε τερμα το οφ τοπικ νομιζω........εχω την εντυπωση οτι θες βοηθεια για τις μνημες σου αυτη τη στιγμη και τι χρονισμους να βαλεις........εαν θες να το πας στην ππλακα να μας πεις και μας να μην ασχοληθουμε αλλο γραφοντας συμβουλες περιμενουμε αποριες για τις μνημες σου και να συνεχιστει κανονικα η κουβεντα Οχι οχι δεν εχω καμια απολυτως διαθεση να κανω πλακα ... αλλα βρε παιδια σας ζητω συγγνωμη κιολας σε οσους συμμετεχατε στο post μου αλλα και σε οσους το αναγνωσατε... ειλικρινα τα ειχα παιξει με την ολη διαδικασια των timing μεσα απο το bios της MSI που ειναι λεπτομερεστατο και ολα γυρω μου , μου φταιγανε και για λιγο την "πληρωσανε" και οι υπολοιποι. Οταν ξαναδιαβασα απο την αρχη ολο το post που εχω ανοιξει ειλικρινα βρε παιδια δειχνει το αγχος μου και το πηξιμο που ειχα συγκεντρωσει εκεινη την στιγμη... Κατα την αναγνωση του post απο την αρχη , εσκασα στα γελια με τον πανικο που περναγα μεσα απο το post.... Χιλια συγγνωμη στους TheLaber's
stratos1978 Οκτώβριος 13, 2005 Author #25 Οκτώβριος 13, 2005 Aλλα ηταν επιτυχια παντος το 7600MHZ.....eeeeee . Εγραψε :OT:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.