Psychokiller Νοέμβριος 24, 2005 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Σφάλμα στον xserver... ίσως όπως σου είπε ο sotiris να μπορέσεις να τον ξεκινήσεις αν μπείς σαν root αλλά απο ότι φαίνεται αυτό είναι δύσκολο υπο τις παρούσες συνθήκες. Α ρε ATI με τις κάρτες σου...Η καλύτερη λύση είναι να το ξαναπεράσεις μήπως και σταθείς τυχερός. Βασικα οσες φορες εχω δοκιμασει να bootαρω και με το live cd του ubuntu παντα το ιδιο προβλημα...Θα κανω επανεγκατασταση το βραδυ και θα σας πω τι εγινε... Αμα δεν μου κατσει παλι, τι κανω? Ξανα επανεγκατασταση μεχρι να μου κατσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 26, 2005 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Το ξαναπερασα δυο φορες αλλα τα ιδια.... Πως το βλεπετε το θεμα υπαρχει σωτηρια η να το παρατησω το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 στα φορα κοιταξες για παρομοιο προβλημα, εννοω τα φορα του ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 26, 2005 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Τι ειναι τα φορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 βάλε καμιά άλλη διανομή. βάλε knoppix 4 αν το χεις, ή kanotix. fora = πληθυντικός του forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 27, 2005 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Και οταν βαζω το knoppix φορτωνει (οχι σαν το ubuntu) αλλα παλι η μεγιστη αναλυση ειναι 1024x768 στα 76hz και οταν αλλαζω αναλυσεις βγαζει κατι ροζ-γκρι χρωματα, τα οποια δεν επανερχωνται... Αυτη η καρτα γραφηκων ειναι απο powered by microsoft μου φαινεται Το knoppix πως το εγκαθηστω? Κατι βρηκα το οποιο εγκατεστισε καποια αρχεια μονο, δεν εκανε bootable εγκατασταση? Εαν καταφερω και κανω bootable εγκατασταση με τα θα μπορεσω να λυσω το προβλημα με τα γραφηκα? Σας εχω ζαλησει το ξερω αλλα ειμαι nobas τι να κανω (λουστικα και με ultrex αλλα τιποτα..)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 27, 2005 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 άνοιξε μια κονσόλα, και γράψε knoppix-installer σαν root εννοείται (στο knoppix μπαίνεις σαν root χωρίς κωδικό όσο το τρέχεις σαν live cd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 29, 2005 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Το έψαξα λίγο το θέμα, και πάλι μπερδεύτηκα (πρωτότυπο) αλλά επειδή τα προβλήματα μουξεφεύγουν πλέον από το ubuntu 5.10 έφτιαξα ένα νέο thread εδώ. Μια τελευταία ιδέα-απορία που έχω πάνω στο θέμα είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το knoppix για να λύσω το πρόβλημα με το ubuntu?Παίζει αυτό ή πάλι κοτσάνα πέταξα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Νοέμβριος 29, 2005 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από PsychokillerΜια τελευταία ιδέα-απορία που έχω πάνω στο θέμα είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το knoppix για να λύσω το πρόβλημα με το ubuntu?Παίζει αυτό ή πάλι κοτσάνα πέταξα? Γίνεται αλλά πρέπει να ξέρεις που είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Δεκέμβριος 2, 2005 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller Βασικα οσες φορες εχω δοκιμασει να bootαρω και με το live cd του ubuntu παντα το ιδιο προβλημα...Θα κανω επανεγκατασταση το βραδυ και θα σας πω τι εγινε... Αμα δεν μου κατσει παλι, τι κανω? Ξανα επανεγκατασταση μεχρι να μου κατσει? ubuntu forums κοιταξες?Ρωτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.