mauros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 Ο καλός,ο κακός και ο χειρότερος.Λοιπον έχουμε και λέμε: Εχω λιώσει τις μνήμες στο burn-in.Μέχρι 3.1V άκουγαν πολύ καλά πχ 247 memtest error free 8ωρα+.Windows είχα μέχρι 239 χωρίς κανένα πρόβλημα δηλαδή 8 mhz διαφορά.Το δικαιολόγησα λόγω της κλασικής ψαλίδας memtest-Win παρ'όλο που η διαφορά είναι μεγαλούτσικη. Επόμενο βήμα jumper και απο την 5αρα.Με 3.2V 256 memtest error free για κανα 20ωρο.Ε,απο κει και πάνω τίποτα.δοκίμαζα,πάλευα,έκαιγα έριχνα τάση, τίποτα.260 με την καμμία.Οπότε κοφτιάζω στα 3.4V για 255 στα win. Σε μια φάση λέω,δεν δοκιμάζω ένα-ένα τα stick? όπότε το κάνω και τα είδα όλα.το 1 γ@μοstick με 3.5V δεν ξεκολάει με την καμμία απο τα 258 (δοκίμασα και παραπάνω τάση,μέχρι 3.8V) και το άλλο,το καμάρι μου με 3.5 έχει 268 error free!!! ΗΜΑΡΤΟΝ Τι να κάνω ρε παιδιά??? Βοήθεια
hipro5 Οκτώβριος 13, 2005 #2 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 09:20] Ο καλός,ο κακός και ο χειρότερος.Λοιπον έχουμε και λέμε: Εχω λιώσει τις μνήμες στο burn-in.Μέχρι 3.1V άκουγαν πολύ καλά πχ 247 memtest error free 8ωρα+.Windows είχα μέχρι 239 χωρίς κανένα πρόβλημα δηλαδή 8 mhz διαφορά.Το δικαιολόγησα λόγω της κλασικής ψαλίδας memtest-Win παρ'όλο που η διαφορά είναι μεγαλούτσικη. Επόμενο βήμα jumper και απο την 5αρα.Με 3.2V 256 memtest error free για κανα 20ωρο.Ε,απο κει και πάνω τίποτα.δοκίμαζα,πάλευα,έκαιγα έριχνα τάση, τίποτα.260 με την καμμία.Οπότε κοφτιάζω στα 3.4V για 255 στα win. Σε μια φάση λέω,δεν δοκιμάζω ένα-ένα τα stick? όπότε το κάνω και τα είδα όλα.το 1 γ@μοstick με 3.5V δεν ξεκολάει με την καμμία απο τα 258 (δοκίμασα και παραπάνω τάση,μέχρι 3.8V) και το άλλο,το καμάρι μου με 3.5 έχει 268 error free!!! ΗΜΑΡΤΟΝ Τι να κάνω ρε παιδιά??? Βοήθεια Φέρε από δώ το "μάπα" να το εξετάσω...........
Hydrus Οκτώβριος 16, 2005 #3 Οκτώβριος 16, 2005 Ωχ ο hipro αρχισε...Τι μαρκα ειναι και ποσα MB;Για να λες τετοιρς τασεις φανταζιμαι θα εχεις DFI ετσι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.