raziel1416003174 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2005 Καλημέρα συνφορουμίτες.Το πρόβλημα έχει ως εξής:Αγόρασα μητρική msi k8n neon4-cpu amd 3500 venice vga sapphire ati x700 pro 128-hd seagate barracuda sata 160 mb-και μνημες twinmos 2x512 pc3200.Αφού χτύπησα τον ανάλογο φραπέ αρχίζω να το στήνω.Στην ουσία ξήλωσα απ'το tsunami τον άθλονα 2400 και άρχισα να μοντάρω.Αφού έφαγα 3 ώρες για να κρύψω και τα καλώδια πατάω το κομβίο.Όλα τ΄ανεμιστήρια μια χαρά αλλά το λαμπάκι της οθόνης πορτοκαλί.Σημα μηδέν.Ο δίσκος δουλεύει.Τα ξηλώνω όλα και βάζω μόνο κάρτα γραφικών και μνήμες.Τα ίδια.Ηχειάκι δεν έχει το κουτί για να΄ακούσω αντιδράσεις.Το λεδάκι του δίσκου δεν ανάβει.Το reset δεν λειτουργεί.Το κακό είναι πως δεν ξέρω κάποιον με pci-e και 939 για να κάνω δοκιμές και να μπορέσω να εστιάσω που είναι το πρόβλημα.Υποπτεύομαι την κάρτα γραφικών γιατί σε δύο επαφές της ο χαλκός είναι μέχρι τη μέση του βακελίτη κι όχι μέχρι την άκρη όπως τ'άλλα πινς.Αλλά με προβληματίζει που δεν δουλεύει το reset.To πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να εστιάσω τι φταίει και να το στείλω rma.Τι μπορεί να είναι ρε παιδιά;
sotiris Οκτώβριος 13, 2005 #2 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από raziel Καλημέρα συνφορουμίτες.Το πρόβλημα έχει ως εξής:Αγόρασα μητρική msi k8n neon4-cpu amd 3500 venice vga sapphire ati x700 pro 128-hd seagate barracuda sata 160 mb-και μνημες twinmos 2x512 pc3200.Αφού χτύπησα τον ανάλογο φραπέ αρχίζω να το στήνω.Στην ουσία ξήλωσα απ'το tsunami τον άθλονα 2400 και άρχισα να μοντάρω.Αφού έφαγα 3 ώρες για να κρύψω και τα καλώδια πατάω το κομβίο.Όλα τ΄ανεμιστήρια μια χαρά αλλά το λαμπάκι της οθόνης πορτοκαλί.Σημα μηδέν.Ο δίσκος δουλεύει.Τα ξηλώνω όλα και βάζω μόνο κάρτα γραφικών και μνήμες.Τα ίδια.Ηχειάκι δεν έχει το κουτί για να΄ακούσω αντιδράσεις.Το λεδάκι του δίσκου δεν ανάβει.Το reset δεν λειτουργεί.Το κακό είναι πως δεν ξέρω κάποιον με pci-e και 939 για να κάνω δοκιμές και να μπορέσω να εστιάσω που είναι το πρόβλημα.Υποπτεύομαι την κάρτα γραφικών γιατί σε δύο επαφές της ο χαλκός είναι μέχρι τη μέση του βακελίτη κι όχι μέχρι την άκρη όπως τ'άλλα πινς.Αλλά με προβληματίζει που δεν δουλεύει το reset.To πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να εστιάσω τι φταίει και να το στείλω rma.Τι μπορεί να είναι ρε παιδιά; δεν έχεις κάποια παλιά pci κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις?μεγαφωνάκι έχεις βάλει στη μητρική? βάλε, γιατί από τα beep μπορείς να καταλάβεις τι φταίει.
raziel1416003174 Οκτώβριος 13, 2005 Author #3 Οκτώβριος 13, 2005 Pci express παίρνει μόνο και δεν έχω τέτοια παλιά.Μόνο σε agp έχω.Μεγαφωνάκι δεν έχω αλλά μπορεί να βάλω.Εκείνο που με μπερδεύει είναι πως δεν δουλεύουν το reset και το λεδ του δίσκου.
greekfragma Οκτώβριος 13, 2005 #4 Οκτώβριος 13, 2005 ολες οι μητρικες παιρνουν και απλες pci καρτες στα απλα pci slots.
YDinopoulos Οκτώβριος 13, 2005 #5 Οκτώβριος 13, 2005 Εχω το feeling οτι ειναι η καρτα γραφικων....Αλλα οπως ειπε κ ο σωτηρης, βρες ενα μεγαφωνακι, ωστε να καταλαβεις απο τα μπιπ τι περιπου φταιει..
raziel1416003174 Οκτώβριος 13, 2005 Author #6 Οκτώβριος 13, 2005 Νάστε καλά ρε παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις.Κάπου είχα δει ένα πίνακα με το τι σημαίνουν τα beeps.Μήπως ξέρει κάποιος το link;
Vasot Οκτώβριος 13, 2005 #7 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από raziel [Σήμερα, στις 08:12] Νάστε καλά ρε παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις.Κάπου είχα δει ένα πίνακα με το τι σημαίνουν τα beeps.Μήπως ξέρει κάποιος το link; Kοιτα μεσα στο εγχειριδιο τις μητρικης σου (msi k8n neon4 Μanual) εκει θα γραφει
Guest Insane Οκτώβριος 13, 2005 #8 Οκτώβριος 13, 2005 Φιλε raziel τσεκαρε μην τυχων υπαρχει καμια ασυμβατοτητα με τις μνημες.Την εχω πατησει γι`αυτο στο λεω.Και εγω για vga πιστευα οτι ηταν.Ψαξτην λιγο.Οχι τιποτα αλλο αλλα θα πεδευτεις αδικα.
Occultist Οκτώβριος 13, 2005 #9 Οκτώβριος 13, 2005 Μπορεί άνετα να είναι και επεξεργαστής αν έκατσε στραβή στην τοποθέτηση της ψύκτρας.
Makis Hourdakis Οκτώβριος 13, 2005 #10 Οκτώβριος 13, 2005 Βασικά για το reset και το led του δίσκου δοκίμασε να αναστρέψεις τα αντίστοιχα καλωδιάκια στη μητρική καθώς έχουν πολικότητα...
raziel1416003174 Οκτώβριος 14, 2005 Author #11 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 22:44] Βασικά για το reset και το led του δίσκου δοκίμασε να αναστρέψεις τα αντίστοιχα καλωδιάκια στη μητρική καθώς έχουν πολικότητα... Ευχαριστώ Μάκη,το έκανα κι ανάψανε όσο για το χονδρό πρόβλημα η κάρτα γραφικών έκοψε RόδαΜυρομένΑ.Δανείστηκα μία άλλη pci-e από ένα μαγαζάκι εκεί στη γειτονιά και δούλεψε.Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.