Jump to content

Κοπριτης:Modder of the month στα creativemods.com

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Παιδες σας ευχαριστω πολυ :worship:

τα καλα σας λογια ειναι μακραν η μεγαλυτερη ικανοποιηση που προσφερει καθε τετοιο project

Ποσταρετε ομως και τα δικα σας mods

ωστε να κρατησουμε και την πρωτη θεση και σε καποιες αλλες λιστες ... :T:

υ.γ.: Βασιλακη ετοιμασου....

η ωρα της κρισης ερχεται και για σενα.... :devil:

Το Kill Bill IV ετοιμαζεται και θα ειναι το καλυτερο!

:whistling

@Κοπριτης

Ευτυχως αυτα που φτιαχνεις δεν εχουν καμια σχεση με το nick σου............

Αψογος..

Υ.Γ "Μπορεις και καλυτερα"

διαβαζω μπολικο το Φορουμ και δεν μου αρεσει να κανω Ποστ που δεν εχουν νοημα (γενικα δεν οφελουν σε κατι..)

:boxed:

αλλα εδω μονο μια λεξη .... RESPECT

RESPECT και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

συνεχισε ετσι και καλυτερα το μονο εμποδιο σε καθε νεα δουλεια ειναι να ξεπερασεις την προηγουμενη σου ...

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Δεν θα πώ ούτε μπράβο ούτε τπτ καθώς θεωρώ ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.Αυτό που θέλω να πώ είναι το εξής.Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και βάζεις όλο το μεράκι και την τέχνη σου,δεν γίνεται ναμην είσαι καλός.Και ο φίλος Κοπρίτης διαθέτει και το μεράκι και την αγάπη για το μοντάρισμα.Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να αναγνωρίζεται το ταλέντο του και εκτός των στενών συνόρων της Ψωροκώσταινας η οποία σε τέτοια ζητήματα ποτέ δεν φρόντιζε τα παιδιά της.Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να δει το έργο του κάποια από τις μεγάλες εταιρείες ή ακόμα και από μικρότερες να του παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και έτσι να μπορέσουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα από αυτόν.:hi: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.