Κοπρίτης Οκτώβριος 13, 2005 #27 Οκτώβριος 13, 2005 Παιδες σας ευχαριστω πολυ :worship: τα καλα σας λογια ειναι μακραν η μεγαλυτερη ικανοποιηση που προσφερει καθε τετοιο project Ποσταρετε ομως και τα δικα σας mods ωστε να κρατησουμε και την πρωτη θεση και σε καποιες αλλες λιστες ... υ.γ.: Βασιλακη ετοιμασου.... η ωρα της κρισης ερχεται και για σενα.... :devil: Το Kill Bill IV ετοιμαζεται και θα ειναι το καλυτερο! :whistling
eleven Οκτώβριος 13, 2005 #28 Οκτώβριος 13, 2005 @Κοπριτης Ευτυχως αυτα που φτιαχνεις δεν εχουν καμια σχεση με το nick σου............Αψογος..Υ.Γ "Μπορεις και καλυτερα"
gocu Οκτώβριος 13, 2005 #30 Οκτώβριος 13, 2005 διαβαζω μπολικο το Φορουμ και δεν μου αρεσει να κανω Ποστ που δεν εχουν νοημα (γενικα δεν οφελουν σε κατι..) αλλα εδω μονο μια λεξη .... RESPECT RESPECT και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ συνεχισε ετσι και καλυτερα το μονο εμποδιο σε καθε νεα δουλεια ειναι να ξεπερασεις την προηγουμενη σου ... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
---Zapotek-- Οκτώβριος 14, 2005 #36 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 00:57] εσπειρε λεμε Μονο εσπειρε? Εσπειρε και θερισε μην σου πω!
Tsunami Οκτώβριος 15, 2005 #37 Οκτώβριος 15, 2005 Δεν θα πώ ούτε μπράβο ούτε τπτ καθώς θεωρώ ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.Αυτό που θέλω να πώ είναι το εξής.Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και βάζεις όλο το μεράκι και την τέχνη σου,δεν γίνεται ναμην είσαι καλός.Και ο φίλος Κοπρίτης διαθέτει και το μεράκι και την αγάπη για το μοντάρισμα.Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να αναγνωρίζεται το ταλέντο του και εκτός των στενών συνόρων της Ψωροκώσταινας η οποία σε τέτοια ζητήματα ποτέ δεν φρόντιζε τα παιδιά της.Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να δει το έργο του κάποια από τις μεγάλες εταιρείες ή ακόμα και από μικρότερες να του παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και έτσι να μπορέσουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα από αυτόν.:hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.