unstoppable Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2005 Για να δουμε, ποσοι το παιζουν απο εδω.Πολυ καλο και φετος αν και το superstar mode το εκανε πιο ευκολο στην επιθεση και αρκετα πιο δυσκολο στην αμυνα (zone defense still rules).Οποιος θελει τον περιμενω για κανα διπλο online.:banging: :banging:
Maximus Οκτώβριος 12, 2005 #3 Οκτώβριος 12, 2005 Ναι βρε έχει βγει. Εγώ σταμάτησα να παίζω από το 2004 και μετά, μόνο χόκεϊ έπαιζα από ΕΑ, τώρα ίσως δοκιμάσω το FIFA αν είναι τόσο καλό.
Skinny13 Οκτώβριος 12, 2005 #5 Οκτώβριος 12, 2005 εμενα δε μ αρεσε...οκ μπορει να εχει καποιες βελτιωσεις σε σχεση με το προηγουμενο...αλλα οχι τπτ το φοβεροεπισης ειναι πολυ σπαστικο σε μερικα παιχνιδια να βαζεις 7/7 τριποντα και σε αλλα να εχεις 1/20...(αφορμη γι αυτο ηταν να σπασω ενα πληκτρολογιο...και να διαγραψω το παιχνιδι...δια παντος)
Vasot Οκτώβριος 12, 2005 #6 Οκτώβριος 12, 2005 Tυχαινει να εχω παιξει τη οχι τοσο νομιμη εκδοση σε φιλο μου που το αποκτησε και ουτε και μενα μου αρεσε, οποτε και δεν με ενδιαφερε να το αντιγραψω και για τον εαυτο μου συμφωνω πραγματι υπαρχουν καποιες βελτιωσεις (γραφικα κλπ) αλλα ειναι μια απο τα ιδια με τα προηγουμενα Γενικα παιχνιδια της ΕΑ οπως τα τελευταια NFS, ΝΒΑ και FIFA τα θεωρω βαρετα και ξεπερασμενα Καινουργια Πασαλιματα πανω στην ιδια και την ιδια παλια ξεπερασμενη συνταγη
loki Οκτώβριος 12, 2005 #7 Οκτώβριος 12, 2005 Αν δεν αναλαβει η ΚΟΝΑΜΙ να φτιαξει κανενα παιχνιδι δεν τα βλεπω καλα τα πραματα. Δυστυχως οι Ιαπωνες ειναι ζουμπαδες και δεν ασχολουνται με το αθλημα οποτε...
Giorgos Οκτώβριος 12, 2005 #8 Οκτώβριος 12, 2005 Σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς σε αυτό οι κινήσεις των παιχτών είναι πιο ρεαλιστικές και γενικά θεωρώ πως είναι αρκετα βελτιώμενο το παιχνίδι (γραφικά,ήχος- συγκεκριμένα η περιγραφή του αγώνα-,playbook,A.I. κτλ).
Rayden Οκτώβριος 13, 2005 #10 Οκτώβριος 13, 2005 Σαφώς πιο playable απ' το 2005, τουλάχιστον στο λίγο που το έχω παίξει.Η ηλιθιότητα "βγαίνω-στον-αιφνιδιασμό-και-κάνω-μια-ώρα-μέχρι-να-πιάσω-τη-μπάλα-και-να-γυρίσω-αφήνοντας-τον-υπολογιστή-να-με-κλείσει" έχει εξαλειφθεί αρκετά.
Skinny13 Οκτώβριος 13, 2005 #11 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από VasotΚαινουργια Πασαλιματα πανω στην ιδια και την ιδια παλια ξεπερασμενη συνταγη αυτο ειναι που με χαλαει παρα πολυ με τα παιχνιδια της ea τα τελευταια 3 χρονια ειναι αυτο που λες,οτι δεν μπορει να δοκιμασει κατι καινουριο....το ιδιο δωρο με διαφορετικο περιτυλιγμα καθε χρονια
loki Οκτώβριος 13, 2005 #12 Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 10:01] αυτο ειναι που με χαλαει παρα πολυ με τα παιχνιδια της ea τα τελευταια 3 χρονια ειναι αυτο που λες,οτι δεν μπορει να δοκιμασει κατι καινουριο....το ιδιο δωρο με διαφορετικο περιτυλιγμα καθε χρονια Οχι δωρο, καποιοι πληρωνουν αρκετα για επαναλαμβανομενο gameplay
unstoppable Οκτώβριος 13, 2005 Author #13 Οκτώβριος 13, 2005 Ωραια ρε παιδια το παιχνιδι δεν ειναι τελειο οπως δεν ειναι και κανενα παιχνιδι. Οσο για τις λιγες αλλαγες το ιδιο συμβαινει σε ολα τα games γενικα(fps,rts,rpg,κλπ) τα τελευταια χρονια, ειτε ειναι της ΕΑ ειτε οχι. Ας βγαλει και καμια αλλη εταιρια μπασκετ για το PC και μετα ας το κατακρινουμε.
theHitma@n Οκτώβριος 13, 2005 #14 Οκτώβριος 13, 2005 Η ΕΑ οταν θελει να βγαλει την 5η εκδοση καποιου παιχνιδιου παταω πανω στην 4η εκδοση και κανει μερικες αλλαγες ετσι για τα ματια του κοσμου. Αυτο που κανει η ΕΑ δεν το γουσταρω καθολου γι'αυτο τα εκοψα τα παιχνιδια της(εκτος απο το NFS). Εμενα με στεναχωρει οτι δεν υπαρχει ενα μπασκετακι με ευρωπαικες ομαδες. Γιατι δηλαδη να μην παιζω Euroliga με τον βαζελο?? Αυτο μου την σπαει περισσοτερο απ'ολα.
LordArthas Οκτώβριος 24, 2005 #15 Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@nΓιατι δηλαδη να μην παιζω Euroliga με τον βαζελο?? Αυτο μου την σπαει περισσοτερο απ'ολα. Για το NBA Live 2004 ειχα βρει patch για την Ευρωλιγκα. Δε θυμαμαι url, αλλα ειχα παιξει με βαζελο
Rayden Οκτώβριος 24, 2005 #16 Οκτώβριος 24, 2005 Για το 2004 υπάρχουν patches. Για τα υπόλοιπα δυστυχώς όχι.Και ας μη διαμαρτυρόμαστε εμείς οι PCάδες, το NBA 2K6 δε θα βγει για μας... ’ρα το Live είναι το μόνο που έχουμε... ΟΚ, δεν είναι ο,τι πιο ρεαλιστικό, η ΑΙ είναι σπαστική, αλλά αν το δεις απλώς σαν ένα παιχνίδι είναι μια χαρά! Ειδικά στο διπλό!
LordArthas Οκτώβριος 24, 2005 #17 Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Raydenαλλά αν το δεις απλώς σαν ένα παιχνίδι είναι μια χαρά! Ειδικά στο διπλό! Συμφωνω απολυτα.
dimcar Οκτώβριος 27, 2005 #18 Οκτώβριος 27, 2005 μήπως κανείς σας έχει βρει τρόπο να σώζει τα tactics και να μη τα αλλάζει σε κάθε παιχνίδι???
apostglen46 Οκτώβριος 27, 2005 #19 Οκτώβριος 27, 2005 Φοβερο παιχνιδι.................Ποιος ειναι για ενα διπλο??(Μην ειναι και τελιως πορωμενος και ξεφτιλιστουμε κιολας.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.