thrasher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2005 Εδω και ενα μηνα,στον δευτερο μου υ/η,στο windows media player οταν σερνω εκεινη τι μπαρα για να παω βρωστα π.χ ενα βιντεο,εκει που το σταματαω κολαει το βιντεο και δεν συνεχιζει.Τι εχει γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Εδω και ενα μηνα,στον δευτερο μου υ/η,στο windows media player οταν σερνω εκεινη τι μπαρα για να παω βρωστα π.χ ενα βιντεο,εκει που το σταματαω κολαει το βιντεο και δεν συνεχιζει.Τι εχει γινει? επειδή βλέπω κάθε τόσο κι ένα πρόβλημα, δεν κάνεις την ultimate windows solution? (format). πιστεύω ότι είναι καιρός το ότι δεν πάει μπορεί να οφείλεται σε κακή ποιότητα του μέσου, π.χ. κακή ποιότητα εγγραφής σε dvd. από που το βάζεις να παίξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αλλος υπολογιστης ειναι αυτος.Ο αλλος εχει το προβλημα, και σε 'κεινον θα κανω το φορματ.Αυτος δεν εχει τιποτα,παροτι οτι ειναι ειδη 2 χρονων και μαλλον θα πρεπει να φαει ενα καλο.....φορματ.Δεν νομιζω να οφειλεται σε κακη ποιοτητα του μεσου γιατι και πριν τα ιδια βιντεο επαιζαν κανονικα.Αν καταλαβα καλα σου λεω οτι το βαζω να παιζει απτον δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Πριν σου έπαιζε δηλαδή; Ή τώρα το δοκίμασες για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βιντεάκι; άλλα βίντεο παίζουν κανονικά ή έχουν όλα πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Nαι πριν μου παιζανε ολα τα βιντεακια που κολανε τωρα.Μερικα,λιγα,δεν κωλανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.