Jump to content

Το πιο ομορφο παιδι του lab ειναι γεγονος....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Υστερα απο πολλες ωρες ''φτιαξιματος'',''βαψιματος'' και γενικα καλοπισμου....ο κυριος απο δω θα παει για Mr. Cosmos 2005....

απολαυστε αυτην την ωραια φατσα.....και οι ειδικοι του photoshop βαλτε τα δυνατα σας διοτι μονο αυτη και αλλη μια προλαβα να τον τραβηξω.....:D

post-634-1416072240,0582_thumb.jpg

Βασιλη πρεπει να εισαι πολυ γεναιος! :devil:

εχεις αφησει σπιτι μου εναν FX57 (παει 3360 για 1M spi με default ρευμα στους -40) ενα tagan 580W και ενα DFI SLI-D και μπορεις να φτιαχνεις thread με photo μου ? :devil:

Αρχική απάντηση από Samael

Εμαθα πολιορκητε απο εναν τυπο που το ονομα του αρχιζει απο Σ κ το nick του ειναι 3ψηφιο,αληθευει?? :hehe:

βεβαιως αληθευει....και ομως ενδιδει πολυ ευκολα....!

και ο λογος?ποιος αλλος....για να παιρνει φθηνοτερα πραγματα......πληρωνει σε ειδος την διαφορα....:p

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:44]

Εμαθα πολιορκητε απο εναν τυπο που το ονομα του αρχιζει απο Σ κ το nick του ειναι 3ψηφιο,αληθευει?? :hehe:

καλα, βλακα... ας εβλεπες εσυ τι "καθαροαιμα" κουβαλαει καθε φορα που ερχεται Πατρα και θα σου ελεγα εγω...

Αρχική απάντηση από SLN

καλα, βλακα... ας εβλεπες εσυ τι "καθαροαιμα" κουβαλαει καθε φορα που ερχεται Πατρα και θα σου ελεγα εγω...

Οποιος εχει τι μυγα μυγιαζετε μικρε κ ανοητε :p

Δεν εννουσα εσενα,απλα ειπα να δω ποιος θα αντιδρασει 1ος :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.