Jpp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 Εχω μια 6600gt 500/900Εδω και 2-3 μερες που εβαλα και νεους drivers 81.κατι αρχισε να μου κανει αδικαιολογητα κολληματα .Ειτε σε stock ειτε σε oced freqs. Εβαλα τους προηγουμενους drivers 78.01 και για καμποση ωρα επαιζε . λεω εφτιαξε κανω ενα detect freq απο τα options της καρτας μου βγαζει 560/1000 λεω οκ βαζω 570/1100 βαζω και 1 μεγαλο ανεμιστηρα σπιτιου να φυσαει .Παιζει νορμαλ για 10-20 λεπτα και μετα αρχιζει να κολλαει . Restart, μαμα times, drivers αλλα συνεχιζει να κολλάει . Δεν βγαζει antrifact απλα κολλαει (μερικα sec μετα που αρχιζει το game ) και ξεκολλαει μετα απο 20-30 sec.Υπαρχει περιπτωση να επαθε ζημια ; θερμοκρασια : 55-60 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Οκτώβριος 12, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αν ειχε παθει ζημια θα επαιζε κανονικα στα win ; Την καρτα την εχω αγορασει απο 2ο χερι εχω την αποδειξη της . Αλλα γραφει αλλο ονομα και λεει οτι ειναι αγορασμενη απο Αθηνα ( πλαισιο ) , υπαρχει περιπτωση αν τους την γυρισω στο μαγαζι εδω στο Ηρακλειο να μου πουν τιποτα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 εικόνα βλέπεις? στο παιχνίδι η με το που μπάινει σε 3d mode κολλάει?και κανα φορματακι δεν κακό πριν αρχίσεις να τρέχεις για rma δεδομένου οτι τα προβλήματα σκάσανε με την αλλαγή drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Οκτώβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από JppΤην καρτα την εχω αγορασει απο 2ο χερι εχω την αποδειξη της . Αλλα γραφει αλλο ονομα και λεει οτι ειναι αγορασμενη απο Αθηνα ( πλαισιο ) , υπαρχει περιπτωση αν τους την γυρισω στο μαγαζι εδω στο Ηρακλειο να μου πουν τιποτα ; Δεν παιζει κανενα προβλημα..... Πηγενε την στο Ηρακλειο θα την δεχτουν κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Οκτώβριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 μετα απο 1-2 δευτερα που αρχιζει να παιζει κολλαει (στο game ή στο 3dmark) , εννοειται οτι πριν παω για rma θα κανω και format. Μπορει το προβλημα να σκασε μετα την αλλαγη του driver αλλα μετα εβαλα τον παλιο driver παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Jpp μετα εβαλα τον παλιο driver παλι. και κάνει πάλι τα ίδια;Αν είναι agp η κάρτα, δες αν πατάει καλά και το βύσμα της τροφοδοσίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Μάλλον το coolerάκι έχει πρόβλημα και μόλις αρχίζει να σηκώνει θερμοκρασία όταν μπαίνει σε 3d κολλάει. Δοκίμασε να το καθαρίσεις ή αν τα έχει φτύσει τελείως βάλε άλλη ψύκτρα. Ή γύρισέ την άμα παίζει αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Οκτώβριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 αν δε πατουσε καλα το βυσμα της τροφοδοσιας θα εβγαζε το μηνυμα οτι δε παιρνει σωστο ρευμα . παρολα αυτα παταει καλα και αυτο .το cooleraki πως γινεται να εχει προβλημα τη στιγμη που η καρτα εχει 56 C και δε ειναι και καθολου ζεστη οταν την ακουμπαω. Λετε να δοκιμασω format ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Οκτώβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Jpp αν δε πατουσε καλα το βυσμα της τροφοδοσιας θα εβγαζε το μηνυμα οτι δε παιρνει σωστο ρευμα . παρολα αυτα παταει καλα και αυτο .το cooleraki πως γινεται να εχει προβλημα τη στιγμη που η καρτα εχει 56 C και δε ειναι και καθολου ζεστη οταν την ακουμπαω. Λετε να δοκιμασω format ; Φτιαξε ενα μικρο πραρτισιον στο δισκο σου και κανε μια δοκιμη. Το πολυ 2γιγα (windows-drivers-mark3d) για να δεις τι παιζει χωρις να χαλασεις τα υπαρχοντα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Jpp αν δε πατουσε καλα το βυσμα της τροφοδοσιας θα εβγαζε το μηνυμα οτι δε παιρνει σωστο ρευμα . παρολα αυτα παταει καλα και αυτο .το cooleraki πως γινεται να εχει προβλημα τη στιγμη που η καρτα εχει 56 C και δε ειναι και καθολου ζεστη οταν την ακουμπαω. Λετε να δοκιμασω format ; Μπορεί να έχει απότομη μεταβολή και να σε κόβει μόνο για αυτό πριν φτάσεις καμιά ψηλή θερμοκρασία. Μου έχει τύχει. Ούτε στη δικιά μου διάβαζε μεγάλη θερμοκρασία αλλά μετά από μερικά sec σε οποιοδήποτε game κόλαγε. Τελικά το ανεμιστηράκι δεν έφερνε στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Οκτώβριος 13, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Μπορω να ζητησω να μου την αλλαξουν (θα πω οτι δεν ξερω τι φταιει) και ισως μου δωσουν καινουργια. Μαλλον το ανεμιστηρακι πρεπει να τα χει κλ..ει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.