jara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 παιδιά για σας! Σας γράφω από το όμορφο λουξεμβούργο όπου βρίσκομαι αυτή την εβδομάδα. Αυτές τις μέρες συναναστρέφομαι με τον πρώτο μου υπολογιστή(έναν p2 400,192mb ram,6gb σκληρό ) που έχει κληρονομήσει από μένα η μάνα μου. Το πρόβλημα είναι το εξεις:όταν κάνω shutdown από τα win χρ pro αντί να κλείσει κάνει restart!αν θες λοιπόν να τον κλείσεις πρέπει να πατήσεις το κουμπί του pc αφού δεις την πρώτη οθόνη μετά το restart... Τι μπορεί να φταίει? έχω προβληματιστεί και το θέμα είναι ότι φεύγω την πέμπτη για ελλάδα και θέλω να το φτιάξω! αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων! ευχάριστο πολύ και sorry για το κατεβατό!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ, σίγουρα θα βρεις αρκετές πιθανές λύσεις για το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Γεια σου και σενα jara!Πρωτη σελλιδα που μου εβγαλε ο γουγλης στην παραθετω γιατι ειναι ακριβως οτι σου ταιριαζει!click me.Κανε πρωτα αυτα που σου λεει κι αν εχεις ακομη προβλημα(που δεν πιστευω) πες μας. ΕDIT:Με προλαβες για κλασματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 03:10] Γεια σου και σενα jara!Πρωτη σελλιδα που μου εβγαλε ο γουγλης στην παραθετω γιατι ειναι ακριβως οτι σου ταιριαζει!click me.Κανε πρωτα αυτα που σου λεει κι αν εχεις ακομη προβλημα(που δεν πιστευω) πες μας. Κάτσε ρε φίλε....το ίδιο Link του έδωσα.......πρώτος :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Οκτώβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Δεν βάζεις καλύτερα τα win98 SE να λύσεις τα προβληματά σου?? Θα σου πρότεινα να αλλάξεις το λειτουργικό αφού υποθέτω ότι το μηχάνημα θα σέρνεται θα λύσεις αρκετά προβλήματα με τον τρόπο αυτό αρκεί να έχεις σε κάποια άκρη τα cd από το Hardware σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Οκτώβριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Οπως και ο προηγούμενος θα σου πρότεινα win98SE γιατί ο ρ2 είναι πολύ αργός για να φορτώσει winXP όπως και ο σκληρός που λογικά θα έχει επάνω δεν θα μπορεί γρήγορα να ανταποκρηθεί. Ασε που όταν θα του βάλεις και Office, και κάποια άλλα προγράμματα απλά για σένα κουραστηκά για το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Οκτώβριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 στο Link που σου δόσανε θα βρείς απάντηση σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Οκτώβριος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 ευχάριστο για τις απαντήσεις!το pc το χρησιμοποιεί η μάνα μάου και δεν έχει πρόβλημα που είναι αργό...έχει χρ στη δουλειά k τις είναι πιο εύκολο να έχει k στο σπίτι...σίγουρα φτάει το λειτουργικό?μήπως με ένα βίος upgrade λυθεί το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Kατσε αν αυτο το προβλημα στο εμφανισε τωρα ενω παλιοτερα ηταν οκ,τοτε φταιει το λειτουργικο!Αν στο κανει απ΄την αρχη δοκιμασε ενα Bios update.Αυτα που ελεγε το link τα εκανες?Μερικα απ'αυτα αφορουσαν μικροαλλαγες στο Bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.