amgamer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 καλησπερα.. εχω τα creative 7.1 εδω κ μισο χρονο κ ακομη δν εχω ακουσει ταινεια με 7.1 ηχο..εστω 5.1 χρησιμοποιω το powerdvd 5 απο αυθεντικο δισκακι κ δν εχει υποστηριξη! μπορειται να μου προτεινεται καποιο αλλο εξισου καλο προγραμμα αλλα με υποστηριξη 5.1 - 7.1 ηχου???? εβαλα το shrink που υποστηριζει 7.1 κ επαθα!!!!!!! αλλα εχει μικρη εικονα στο shrink γι'αυτο δν το χρησιμοποιω. υπαρχει καποιο patch για να ενεργοιποιησω τον πολυκαναλο ηχο στο powerdvd????? ?????
Ilias83 Οκτώβριος 12, 2005 #3 Οκτώβριος 12, 2005 Έχεις την απλή έκδοση του PowerDVD 5. Και όντως παίζει 2 κανάλια μόνο...Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ...Σε κάποια φάση ωστόσο η Cyberlink είχε βγάλει ένα patch που μεταξύ άλλων εμφάνιζε και επιλογές για 4,6 και 8 κανάλια στο Configuration>Audio>Speaker Environment και έτσι έπαιζαν και τα 5.1 (που έχω εγώ)Ωστόσο το τωρινό patch δεν κάνει κάτι τέτοιο.Ψάχνω και εγώ από χθές να βρώ το εν λόγο patch, γιατί σε κάποιο backup μου υπάρχει. Όταν το βρώ θα βρεθεί και τρόπος να το έχεις πάντως...
Spanaks Οκτώβριος 12, 2005 #4 Οκτώβριος 12, 2005 Xμμμ... έχω και γω ένα patch για το 5... (το πέρασα χτες) θα τσεκάρω αν προσθέτει και 7.1 αν δεν το βρεις εσύ...
spc Οκτώβριος 12, 2005 #5 Οκτώβριος 12, 2005 το WinDVD 7 Platinum είναι σαφώς ανώτερο από το PowerDVD
greekfragma Οκτώβριος 12, 2005 #6 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:14] το WinDVD 7 Platinum είναι σαφώς ανώτερο από το PowerDVD δεν παυει ομως να υποστηριζει μεχρι 6καναλια.........
spc Οκτώβριος 12, 2005 #7 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma δεν παυει ομως να υποστηριζει μεχρι 6καναλια......... Δεδομένου ότι τo WinDVD 6 υποστηρίζει κανονικά 7.1 το βρίσκω απίθανο το 7 να μην μη υποστηρίζει τουλάχιστον το ίδιο (δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου αυτή την στιγμή για να το επιβεβαιώσω). Εκτός αυτού βέβαια, δεν υπάρχει ταινία σε 7.1 (ακόμα και οι 6.1 σπανίζουν) και όλη η δουλειά γίνεται με up-mixing, οπότε μικρό το κακό σε κάθε περίπτωση. EDIT Μόλις επιβεβαίωσα ότι το WinDVD 7 υποστηρίζει 8.1 αγαπητέ Φραγμούλη... (news poster, τρομάρα σου ) http://www.intervideo.com/jsp/WinDVD_Profile.jsp http://www.intervideo.com/images/Enu/watch/windvd7/Audio_Center.jpg
greekfragma Οκτώβριος 12, 2005 #8 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:25] Δεδομένου ότι τo WinDVD 6 υποστηρίζει κανονικά 7.1 το βρίσκω απίθανο το 7 να μην μη υποστηρίζει τουλάχιστον το ίδιο (δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου αυτή την στιγμή για να το επιβεβαιώσω). Εκτός αυτού βέβαια, δεν υπάρχει ταινία σε 7.1 (ακόμα και οι 6.1 σπανίζουν) και όλη η δουλειά γίνεται με up-mixing, οπότε μικρό το κακό σε κάθε περίπτωση. EDIT Μόλις επιβεβαίωσα ότι το WinDVD 7 υποστηρίζει 8.1 αγαπητέ Φραγμούλη... μηπως εμφανιζει τις αναλογες επιλογες αναλογα και την καρτα ηχου που χρησιμοποιει ο χρηστης?μηπως δηλαδη κανει auto detect audio settings.....
spc Οκτώβριος 12, 2005 #9 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaμηπως εμφανιζει τις αναλογες επιλογες αναλογα και την καρτα ηχου που χρησιμοποιει ο χρηστης?Ακριβώς!
Ilias83 Οκτώβριος 12, 2005 #10 Οκτώβριος 12, 2005 Είστε Off-Topic Ρα..Για PowerDVD 5 μιλάμε...Αυτό έχει το παιδί. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή;
spc Οκτώβριος 12, 2005 #11 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Είστε Off-Topic Ρα.. Gia PowerDVD 5 μιλάμε... Αυτό έχει το παιδί. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Είμαστε ΟΤ επειδή προτείνουμε μία καλύτερη λύση η οποία λύνει το πρόβλημά του; Με αυτή την λογική, αν προσπαθούσε να δει DVD από το Word, έπρεπε να αρχίσουμε να ψάχνουμε πως θα το κάνει;
amgamer Οκτώβριος 12, 2005 Author #12 Οκτώβριος 12, 2005 δν πειραζει!αν υπαρχει κατι καλυτερο..θα το κατεβασω,αφου το power DVD ειναι αχρηστο αν κ original..τι να κανουμε?? προσπαθω να βρω το windvd 7 αλλα δν υπαρχει πουθενα. υπαρχει καποιο link ????
RootX Οκτώβριος 12, 2005 #13 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από amgamerυπαρχει καποιο link ???? Το official για trial
amgamer Οκτώβριος 12, 2005 Author #14 Οκτώβριος 12, 2005 ευχαριστω... ας το δοκιμασουμε πρωτα κ μετα το αγοραζουμε :innocent: :innocent: :innocent:
sotiris Οκτώβριος 12, 2005 #15 Οκτώβριος 12, 2005 βάλε το vlc που ναι και freeware;) www.videolan.org/vlc (απέξω το χω μάθει πια)
Ilias83 Οκτώβριος 12, 2005 #16 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από spc Είμαστε ΟΤ επειδή προτείνουμε μία καλύτερη λύση η οποία λύνει το πρόβλημά του; Με αυτή την λογική, αν προσπαθούσε να δει DVD από το Word, έπρεπε να αρχίσουμε να ψάχνουμε πως θα το κάνει; 1. Κάνω πλάκα... 2. Όντως το WinDVD είναι καλύτερο... (Εγώ έχω και τα 2 αλλά συνεχίζω να χρησιμοποιώ το PowerDVD 5 λόγω συνήθειας απλά) 3. Στο θέμα μας πάντως κάπου υπάρχει το patch που έλεγα... (Αυτή τη στιγμή αυτό ψάχνω)
spc Οκτώβριος 12, 2005 #17 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias833. Στο θέμα μας πάντως κάπου υπάρχει το patch που έλεγα... (Αυτή τη στιγμή αυτό ψάχνω) Δεν το θέμε το patch σου ρε φίλε! Αφού ο άνθρωπος ''μετανόησε''
sotiris Οκτώβριος 12, 2005 #18 Οκτώβριος 12, 2005 στο υπολειτουργικό που χρησιμοποιείτε καλύτερα από τα ffdshow + dscaler mpegoφιλτρα + bsplayer δεν υπάρχουν, οπότε αν θέμε να λέμε για ποιότητα ας τη λέμε με το όνομά της (άλτις ελαϊς) Αρχική απάντηση από spcΑφού ο άνρθωπος ''μετανόησε'' κόλλησες δυσλεξία?
spc Οκτώβριος 12, 2005 #19 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris στο υπολειτουργικό που χρησιμοποιείτε καλύτερα από τα ffdshow + dscaler mpegoφιλτρα + bsplayer δεν υπάρχουν, οπότε αν θέμε να λέμε για ποιότητα ας τη λέμε με το όνομά της (άλτις ελαϊς) Μπα, τα μαθες και συ Σωτηράκι τα ffdshow κλπ; Σοβαρά τώρα, είπαμε να πούμε στον άνθρωπο μία απλή λύση, όχι να στήσει Linux! Εκτός αυτού το WinDVD 7 Platinum είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το 6 και οι διαφορές πλέον σε monitor <20-24'' (και όχι προβολέα) είναι πλέον ελάχιστες....
sotiris Οκτώβριος 12, 2005 #20 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από spc Μπα, τα μαθες και συ Σωτηράκι τα ffdshow κλπ; Σοβαρά τώρα, είπαμε να πούμε στον άνθρωπο μία απλή λύση, όχι να στήσει Linux! Εκτός αυτού το WinDVD 7 Platinum είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το 6 και οι διαφορές πλέον σε monitor <20-24'' (και όχι προβολέα) είναι πλέον ελάχιστες.... τα Σοτυράκια αλλού γιατί θα παραπονεθώ στους admin του φόρουμ τούτου. άντε. ok αυτά που λες για το windvd, αλλά δεν είναι free, οπότε σε περίπτωση που σκοπεύει να το αγοράσει, ας προτιμήσει τους freeware/shareware συνδυασμούς ( αν δεν τον νοιάζει τόσο η ποιότητα, vlc;) )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.