τακης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2005 κυριοι απο την εμπειρια σας ποιο απο τα τρια (και οχι μονο)παρακατω antivirus θεωρειται ποιο ικανο?1ο AVAST PRO 2005\SYMANTEC ANTIV.CORPORATE 9.0\NORTON 2005\?M'ενδιαφερει η αξιοπιστια και οχι τοσο το "βαρος" του στο p.c.Επισεις,ολοκληρωμενη σουιτα(firewall antiv.antispy) η μεμονομενα?
nickstamat Οκτώβριος 11, 2005 #2 Οκτώβριος 11, 2005 Πιστεύω ότι για home χρήση, το καλύτερο είναι το Norton Anti-Virus 2005. Εκτός αυτών που λες, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το Kaspersky Anti-Virus Personal PRO το οποίο και έχω. Σίγουρα καλύτερο από το Norton...Εγώ λέω ολοκληρωμένη σουίτα... Τα συνδυάζει όλα!
mauros Οκτώβριος 11, 2005 #5 Οκτώβριος 11, 2005 κάτι σε norton corporate η avg που είναι free.προσωπικά avg.μαζι και με ένα look&stop για firewall είναι ότι πρέπει.Στην τελική,το antivirus είναι για τα χοντρά.Αμα ο ιός είναι αρχιδ@ράς,θέλει και χέρι
gocu Οκτώβριος 11, 2005 #6 Οκτώβριος 11, 2005 το ΝΟΡΤΟΝ ειναι απατηMCAFEEτυφλατο norton για το systemworks και οχι για το ANtivirusτην εχω παθει και εγω και πολλοι φιλοι μουγνωμη μου παντα ε???...( το Mcaffe 2 χρονια δεν κολλησα τιποτα δεν επαθα τιποτα, παλι σουιτα ολοκληρη...)
thrasher Οκτώβριος 11, 2005 #7 Οκτώβριος 11, 2005 Το norton ειναι ΜΕΓΑΛΗ Μ@Λ@ΚΙΑ.Καθε φορα που εβαζα τη σουιτα εβαζε μεσα 1000 ιους,που μου καταστρεψαν τα windows και τωρα πρεπει να κανω φορματ!Μακρια απο Norton!:devil: :devil: :devil:Πολυ καλα επισης ειναι τo NOD32 και τo AVG 7 Pro η free edition!!!
Qlim4X Οκτώβριος 11, 2005 #8 Οκτώβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 Norton Antivirus Corporate 10 ...καλοοοοο η mcafee 8 corporateτα 2 καλητεραεπισεις και ενα αιτερικο το f-secure ειναι τρελο προγραμμα
Till hell freez Οκτώβριος 12, 2005 #9 Οκτώβριος 12, 2005 κρίνοντας από όσα έχω χρησιμοποιήσει (Nod32 ,Norton, Panda)το καλύτερο μακράν του δευτερου είναι το nod32, άμεσο, με αρκετές και μικρές ενημερώσεις καθημερινά και το πιο ελαφρύ που έχει υπάρχει αυτή την στιγμή άσε που άμα δεν το θέλεις για διαφορους λόγους το απλά το κάνεις remove απο το add remove programs (...το live update απο το Norton μένει σαν κληρονομιά στις επόμενες γενιές... )Όσο αφορά το κομάτι του antispyware δοκίμασε το spybot (είναι free) που πάλι απο την δικιά μου εμπειρία είναι σχεδόν τέλειο. Επίσης έχει και η MS antispyware αρκετα καλό αλλά όχι κοντά στα standarts του Spybot.Αυτά!!Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε έμπλεξα.β.
greekfragma Οκτώβριος 12, 2005 #10 Οκτώβριος 12, 2005 Nod32 και απο μενα.το πιο φιλικο στο χρηστη και το πιο ελαφρυ και αποτελεσματικο.(εχω δοκιμασει νορτον απλα και κορπορεητ κασπερσκυ και avg)μακραν το καλυτερο
RootX Οκτώβριος 12, 2005 #11 Οκτώβριος 12, 2005 NOD32 και εδώ, πέρα από ελαφρύ, γρήγορο κλπ έχει ένα μεγάλο + σε σχέση με το norton. Λόγω του InternetMonitor, μπλοκάρει activex κλπ πριν κατέβουν στο pc, σε αντίθεση με το norton που πρώτα κατεβαίνουν στο pc και μετά τα βρίσκει.
DuKe Οκτώβριος 12, 2005 #12 Οκτώβριος 12, 2005 φίλε μπορώ να σου μιλήσω με τα καλύτερα λόγια για τα προγράμματα ασφαλείας της Kaspersky αλλα δεν μπορώ να σου πώ για κανένα αλλό ή να συγκρίνω. μιας και χρησιμοποιώ προγράμματα της Kaspersky τα 2 τελευταία χρόνια και ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής, ενημερώνεται μάλιστα απο το ινετ κά8ε 2-3 ώρες, ολοένα βγαίνουν updates. αυτα που θα χρειαστείς είναι το kaspersky antivirus είτε Pro είτε το απλό(και τα δύο κάνουν εξαιρετική δουλειά) και το kaspersky antihacker που είναι το firewall αιξερετικά αποτελεσματικό και διακριτικό...δεν έχω δεί τέτοια συμπεριφορά σε κανένα άλλο(το ίδιο ισχύει και για antivirus) αν το έχει δοκιμάσει κανείς και έχει αρνητικές εντυπώσεις να μας πεί, γιατί αν υπάρχουν ίσως να μη τις παρατήρησα είτε να μην έδωσα μεγάλη σημασία. Βέβαια παλιότερα και κατα διαστήματα έχω δοκιμάσει διάφορες προτάσεις, που δεν με κάλυψαν εξίσου. norton μου φέναιται πλέον ΜΕΓΑΛΗ πατάτα...mcafee panda και κάποια άλλα πάλι μου φανήκαν υποδεέστερα Λοιπόν με τόσα που είπα αξίζω μια αμοιβή απο τη Kaspersky
Sakis Οκτώβριος 12, 2005 #13 Οκτώβριος 12, 2005 NOD32 Και για μενα εδω και 3 μηνες,Απλα κορυφη,Ουτε που καταλαβαινω οτι υπαρχει.
Athens2004 Οκτώβριος 12, 2005 #14 Οκτώβριος 12, 2005 Κανένα antivirus , [παλαιοτερα kaspersky] Τώρα μόνο adware + firewall και που και που panda active scan [γρηγορο και ελαφρυ] Οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω αν προλάβει να ''κλειδώσει'' ο ιος παρεα με κανα program-διεργασια , θελει χειροκινητες ενέργεις μετα . Yγ ,Το Νορτον ειναι σαν να κλεισεις τα προβατα & τους λυκους στο ιδιο μαντρι.
ison Οκτώβριος 12, 2005 #15 Οκτώβριος 12, 2005 Karspesky---> www.virus.gr απο οτι λενε εκει το κορυφαιο και σχετικα ελαφρη(τουλαχιστον στο συστημα μου) ...
darkCount Οκτώβριος 12, 2005 #16 Οκτώβριος 12, 2005 Καμένος εγώ απο Nortonες και McAffeeδες θα σου έλεγα Avast και nod32....Το Avast το έχω κοντά χρόνο σε σπιτι,δουλεια,φορητο και είναι κορυφαιο.Run it and forget it φαση...τα κανει όλα μονο του και συμφερει. Το nod32 το δοκίμασα λογο των server2003 που δεν έπαιζε η free έκδοση του avast και είμαι επίσης πολυ ευχαριστημενος.Μικρα και τα δυο, ελαφρια σε πόρους, τεράστια σε δυνατοτητες και δεν χρειάζονται κανενα νταντεμα whatsoever.
oktech Οκτώβριος 12, 2005 #17 Οκτώβριος 12, 2005 Το καλύτερο από όσα έχουν αναφερθεί κατά την άποψή μου είναι το Panda.Τελευταία βέβαια είχα αρκετά παράπονα από πελάτες για δυσλειτουργία και συγκρούσεις προγραμμάτων ή προβλήματα στο δίκτυο κλπ... μικρά προβλήματα, όχι απαραίτητα προερχόμενα από το ίδιο το πρόγραμμα... αλλά με προβλημάτισαν αρκετά.. εμένα πάντως δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα και το δουλεύω 2 χρόνια τώρα..Το καλό του είναι ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο από όλα τα όσα έχουν αναφερθεί.Πιάνει worm, trojan, popup, έχει antidialer, ίσως την καλύτερη μηχανή για αναγνώριση ιών... αλλά τελευταία έχει γίνει αρκετά βαρύ.. και βαρύ ειδικά στο boot-αρισμα όχι τόσο αφού ξεκινήσει.. απλά είναι το τελευταίο πρόγραμμα που ξεκινάει πάντα σε όσα μηχανήματα το έχω βάλει.
PGM Οκτώβριος 12, 2005 #18 Οκτώβριος 12, 2005 Norton Corporate αλλα ψηνομαι για NOD32 μια που το προτεινει και η 'πατριδα'.
Psychokiller Οκτώβριος 12, 2005 #19 Οκτώβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma Nod32 και απο μενα.το πιο φιλικο στο χρηστη και το πιο ελαφρυ και αποτελεσματικο.(εχω δοκιμασει νορτον απλα και κορπορεητ κασπερσκυ και avg)μακραν το καλυτερο Συμφωνω με τον προλαλησαντα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.